|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noče jesti....
22.1.2007 13:50:24   
bambi
Naša princeska je stara 16 mesecev,  do sedaj je jedla pav lepo, sedaj pa kar naenkrat pravi cirkus......  Da bi sedela v stolčku in jedla niti pod razno, se vrti, želi vstajat, ko ji ne uspe histerični jok..... Sva jo pustila in mislila, da bo že jedla ko bo lačna, ona pa ni in ni lačna..... Zvečer je od samega divjanja tako utrujena, da spije malo mleka in že spi...... zjutraj sicer poje sadje s keksi in kakšno skuto, za okrog 13h želi flaško, tako je navajena, okrog 15-16h ko pa je čas za kosilo, pa nič.... in tako do večera, ko sploh noče zaspati brez flaške..... Ne vem ali je to samo obdobje, malo že skrbim, ker to traja že cel teden..... Krompir, ki ga je imela najraje, poje komaj kakšno žličko...... Ne vem od kod ji energija, ker niti sekunde ni pri miru, prebavo ima odlično......

A je imela katera še podobne težave????

LP Bambi

_____________________________

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noče jesti....
22.1.2007 13:56:24   
Mavrična zvezdica
Tudi mi smo imeli in imamo taka obdobja - večinoma preminejo sama od sebe in mali potem kak teden kar golta hrano. Ker je sicer kar priden jedec, se nikoli nisem pretirano obremenjevala.

Kaj pa pije med obroki? Če pije veliko sokov, se zna zgoditi, da ob obroku dejansko ni lačna.

LP

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Noče jesti....
22.1.2007 14:04:02   
mamka2x
Živijo,ampak vsem.
Jaz imam že 8,5let že te probleme z našim angelčkom.Moj otok enostavno,če ga nebi spominjali on nebi nikoli nič jedel.Problem se že vleče odkar se je rodil.Ko je zvečer trdno spal sem mu lahko podtaknila flaško,da je saj jedel ponoči,ker čez dan bi se on samo igral s hrano.user posted image Kar koli sem mu ponudila je samo premetaval po ustil in nakoncu povrnil.Pa smo obiskovali zdravnike,pa nasvete sem poslušala..A naš fant je samo vesel,če lahko veliko pije,in po mnenju različnih zdravnikov je pač tako,da dokler otrok veliko pije,da mu nebo hudega.Tako je bilo enkrat,pa drugič..pa tako se vleče že kar osem let.
In kaj sem sama ugotovila,da moj predragi sine,pokuri vso energijo pa še tisto,ki je bila mogoče za rezervo a mu hvala bogu nič ne fali.Enostavno ko je lačen,bi takrat najraje pojedel karkoli ali pa samo kruh.A še ena napaka je,ki jo delam,veliko sladkarij poje,in verjela ali ne,ko pa mu jih skrijem-mislim tako,da jih ne je vsaj kak dan se stanje izboljša.Takoj zahteva kaj za pojest.
In tako naprej in nazaj.me pač suče kakor hoče.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Noče jesti....
22.1.2007 14:07:15   
mamka2x
To ti pa dam za prav.Tudi moj fantek zelo veliko pije,in med obroki in kar tako,je pa naš sicer zelo aktiven.Mogoče pa je res,da pač potrebujejo nekateri otroci malo premora,pa se potem povrnejo spet na začetek.user posted image

(odgovor članu mamka2x)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Noče jesti....
22.1.2007 14:39:15   
POKPOK
Moj predlog: daj ji hrano med igro, pred TV, ob knjigi.... Ker je tako živahna ni časa za hrano. Sedet pri mizi, to je ja napor.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Noče jesti....
22.1.2007 15:33:03   
Miss Piggy
Kaj pa, ce bi ji poskusila dati zlico in naj poskusi sama jesti. Mogoce pa bo bolj navdusena nad hrano, ce bo samostojna. Vmes pa jo lahko tudi sama hranis. Poskusi, mogoce pa uspe.

(odgovor članu POKPOK)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Noče jesti....
22.1.2007 15:39:16   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: POKPOK

Moj predlog: daj ji hrano med igro, pred TV, ob knjigi.... Ker je tako živahna ni časa za hrano. Sedet pri mizi, to je ja napor.



Po moje je to velika napaka- dajat otroku jest med igranjem. Vem, da sem jaz imela taksne probleme, ko ga je tasca navadla, da mu je cel obisk nekaj v usta rinla, on pa je veselo okoli skakal. Pol pa sem jaz imela tezave in sem nekaj casa enostavno morala za njim po stanovanju skakat s kosilom, da bo fantek la kaj pojedel- da ne bog ne daj shujsal
Pol pa sem imela poln kufer, sem mu dala na mizo, ga posedla in cim je vstal od mize, sem njegov kroznik odstranila z mize. Je bil v sekundi nazaj na stolu. Pa smo parkrat ponovil, pa je blo.user posted image
Zdaj, ko je mal vecji, imamo pa nagrajevanje s stampiljko, ko je kroznik zadovoljivo izpraznjen.user posted image

(odgovor članu POKPOK)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Noče jesti....
22.1.2007 22:13:34   
POKPOK
Ja je napaka pri ješčih otroci, se strinjam. Moja pa ne je. Za mizo samo, če nas je polno. To se med tednom ne zgodi.
Jaz sem mojo stradala, ji ne dala pijače (po navodilu dietetičarke), počela vse mogoče. Dohtarji pravijo, zaradi njene teže, da mora jesti. Verjamem, da je pri normalno rejenih vse dovoljeno. Tudi jih stradati. Moja pa ima pri 22 m 9,2 kg.

Mene bolj moti tista opoldanska flaška. Pred spanjem ji ponudi hrano "na žlico". Flaško še vedno lahko dobi kasneje. Čeprav moja je samo, ko je naspana. Pred spanjem ni šans. Tako, da res nisem primerna mama za tovrstne nasvete.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Noče jesti....
23.1.2007 12:36:09   
jasnica
Tudi mi imamo težave s hrano že od rojstva. Stara je 11m in ne poje niti enega normalnega obroka. V spanju pije mleko-kadar ga,.. Kakšen dan celo kaj poje, drugače samo kriči, ko ji hočem dati kaj v usta, ali pa pluva.
Pri devetih mesecih je imela 76cm in 7910g.


_____________________________

Rebeka je najlepše kar se mi je zgodilo v življenju!

(odgovor članu POKPOK)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdo so otroci, ki nimajo alergij in niso b...
Večina se nas z veseljem spominja odraščanja, pri katerem je bilo igranje v blatu in pesku vsakdanja dejavnost in pogost...
Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi pr...
Si že kdaj slišala od svojega partnerja: Otroci so bili ves dan dobri in poslušni, a ko so te zagledali, so se začeli je...




Sončlna očala
_Anja_

Otrok mora imeti sončna očala!

Da (71%)

Ne (29%)


Število vseh glasov: 191

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!