|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Norice - vodene koze
10.9.2005 9:49:51   
Donja
Lep pozdrav vsem skupaj. Moj ta mali jih je prinesel iz vrtca in smo zdaj že 4 dni doma, pa se še vedno nove pojavljajo. Vročine nima ima pa na vratu zelo močno otečene bezgavke, da so zelo vidne. Kakšne so kaj izkušnje pri vas glede njih in kako dolgo je trajalo, da so izginile? Kako pa ste bile zadovoljne s sirupom proti srbenju? Mojga tamalega ponoči kar srbi, sploh če je pokrit. Nimam pojma kako mu naj to oblažim.
Hvala za odgovore in lep pozdrav vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Norice - vodene koze
10.9.2005 11:23:21   
dejčka2
Mi smo malo tuširali tudi po 3x dnevno, oz. takoj ko jo je začelo srbet. Dobili smo samo sirup proti srbenju. Imela je 3 večje koze, ki pa se ji žal poznajo. Drugače pa je imela ponoči mir, verjetno zato, ker sem ji davala sirup zvečer.
Upam da vama bodo hitro izginile.

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Norice - vodene koze
10.9.2005 14:59:38   
Anonimen
Po moje mora biti danes zadnji dan, ko se še pojavljajo nove. Tiborja niti ni ne vem kako srbelo, imeli pa smo tudi samo sirup Claritin, ki pa ne vem, da bi kaj pomagal, zato mu ga sploh nisem več dajala. Kaj pa če bi zvečer poskusili z Daleronom ali Calpolom ali kar že jemljete proti bolečinam in vročini? Kopajo pa tudi otroke v razstopini hipermangana, ampak to je bolj razkužilo, da se ne bi kaj inficiralo, kot kaj drugega. Ampak ga je treba dati v vodo res čisto mičkeno.

(odgovor članu Donja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Norice - vodene koze
11.9.2005 21:55:22   
elizabeta p
Mi smo jih imeli pri 1,5 meseca. Ni se še dosti zavedal. Res smo jokali pa skoz se je hotel crkljati in dojiti. Kopali pa ga takrat nismo-nam je pediatrinja prepovedala- da se hitreje suši. Za zdravila pa je bil še premajhen.

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Norice - vodene koze
16.9.2005 16:32:31   
mojcapr
Dobivala jih je tamala cca 5 dni. Imela pa jih je od pikice do pikice povsod, celo po luliki. Hvala bogu jih ni imela v ustih. Imeli sva Zirtex in kopala sem jo v sodi bikarboni. 3 vrečke sem raztolpila v kadi in jo kopala 3x na dan, to ji je ful pasalo.
En dan miselim da 3 je ful jokala, tako da sem jo že mislila peljat k zdravniku, sam potem je od utrujenosti zaspala in se je počasi stanje izboljšalo.
Tavečega pa nisem nič kopala ker jih ni imel toliko. Nisem še vedela za sodo bikarbono.
Samo so se tamali prej posušili.
Na koncu pa minejo same od sebe   

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Norice - vodene koze
19.9.2005 20:46:13   
Anja**
Mi smo pred 2 letoma dobili se neko kremo (ki bi naj koze susila in v njej je bila tudi neka rec, ki umirja srbenje).

Ce se morda spomnis Lepe Ane...ona mi je takrat svetovala kopel s sodo bikarbono. Ti povem, da je bil to tak efekt, res odlicen. Sem pa nalila vodo v kad (normalno kot za kopanje) pol pa noter eno celo sodo (modra posodica in bel pokrovcek, majo v Eri v Hocah 100% )

Mala je full uzivala v kopeli in naslednji dan so se zacele vidno susit.

Glede sirupa..za en drek...

Lp tebi in sincku

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Norice - vodene koze
30.9.2005 20:48:02   
bskrle
JA, TUDI JAZ SEM DANES OPAZILA LE ENO. A JE to mogoče? Ima povišano temperaturo, a le za malenkost.
Koliko časa trajajo? Koliko dni ste bile doma?

Ah, jutri smo milsili na trgatev, a potem moramo biti doma?

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Norice - vodene koze
30.9.2005 21:20:36   
m jana
Mojadva sta jih prebolela pri 3 in 1 letu! Sin je imel hujso obliko (po ustih in povsod!!!)! Mala pa malo manj, ampak tudi precej! Grozno pa je bo to da sem bila najprej z malim doma skoraj 3 tedne, nato pa je se zbolela ta mala in se enkrat 2 tedna bolniske!

(odgovor članu Donja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Norice - vodene koze
1.10.2005 0:00:05   
KODA
Mi smo imeli norice za božička2002(Maj2leti).Vidu(3mesece),so pa izbruhnile na silvestra,s tem,da je M. imel samo nekaj pikic,vročina mu je prišla samo do37,5.Videk pa je obležal na infekcijski kl. s vročino 39,5.Dobival je tudi infuzijo,ker je imel polna usta mehurčkov.Imel je cca4 zagone noric.Nato je bil pa ves v krastah,ki so mu po hrbtu pustile še danes vidne brazgotine.Maju smo dajali samo Claretine proti srbenju.Vida so pa tudi kopali v hipermanganovi kopeli.Nato sem mu morala največje kraste še mazati s antibiotičnim mazilom.Kar na jok mi je šlo,ko je bil ves v krastah.user posted image user posted image

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu m jana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To pravilo je moje fante rešilo pred ugrab...
Mama je odkrila, da je pravilo, ki ga je otrokom postavila nekaj let prej, verjetno rešilo njihova življenja.
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?