|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosek
11.9.2004 22:44:54   
SILVA
Naš mali se zelo jezi kadar mu čistim nosek,tako kriči:((:(( kot da bi ga iz kože dajala.Ker pa se nam prehlad vleče že en teden:(,mu pač večkrat na dan očistim nosek in so prave muke-brca,krili z rokami,glavco stran obrača,jaz ne vem kako naj ga umirim.Ko mu ga pa sčistim je pa tako vesel,kot da bi odrezali jokec:zmeden:.
A se vaši tudi tako jezijo?
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nosek
11.9.2004 22:56:29   
Jančika_
Vasja je bil prvič miren, zdaj pa začne opletati z glavo takoj, ko zagleda pumpico (čeprav še skoraj nič ne vidi...). Zgleda, da se mu je zamerilo.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nosek
12.9.2004 8:03:28   
mala
naš je isti, ko je prehlajen mu zelo težko spucamo nosek in potem se prehlad vleče in vleče in zaradi tega se mu je zamašil tudi ušesek:( lahko samo upamo da ne bo prevečkrat prehlajen.

želim vama čimprejšnjo ozdravitev:rozica:

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nosek
12.9.2004 8:58:18   
Anonimen
;)Ja to najbrž vsi delajo,ker je zoprno.Pa si poskušala z Aqua maris sprejem? Pošpricaš v nosek,počakaš,da se notri vse odmoči,včasih kar same muce ven pridejo.Če še nisi poskusi.:duda::duda::sloncek:

(odgovor članu SILVA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nosek
12.9.2004 14:36:23   
Teja N
Joj, Silva, kot da bi jaz pisala!
Timotej sploh ne dovoli nikakršnega dotikanja po obrazu, že umijem ga težko, kaj šele, da bi mu kaj zobke pogledala, ali celo očistila, nos je pa sploh poglavje zase. Niti pod razno nisem nič uspela z vatiranimi palčkami ali vatko, saj je tako opletal, da sploh do nosa nisem prišla. In kako naj mu sploh hakšne kapljice špricnem v nos?:zmeden:
Zato kar fino namočim krpico in ko ga umivam po obrazku, steče par kapljic vode pač v nosek in se namoči.
Zdaj sem kupila aspirator od Chicota, je fino mehek. Pucanje noska je zdaj skupiunski projekt. Skupaj se uležemo na posteljo, mož ga z obema rokama (! ! !) drži za glavo in roke, jaz mu skušam s telesom napol blokirat noge,...Je treba namreč eno nosnico zatisnit, ko drugo pucaš...Mali se pa zvija, dere, kriči, brca, krili z rokami, ves zaripel v obraz...

Če bi nas kdo videl, bi si mislil, kaj neki počnemo z njim...:ups:

Kadar sem sama, ga pa posedem na previjalno mizo, z bokom obrnem proti meni, ga z eno roko objamem in pritisnem glavico k svojim prsim, da je kolikortoliko pri miru in poskušam kaj očistit. Povdarek je na "poskušam". Ko je konec je pa takoj dobre volje.

Joj, kaj vse se starši spomnimo za reševanje težav in težavic...:)-
Zdaj ko smo se zverzirali, še kar hitro opravimo in je pol mir.

Lp,
Teja:)

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nosek
12.9.2004 21:40:06   
Urša
Pri nas je isto, tud ko jo po hranjenju spucam z robčkom, začne protestirat, sam da se približam tistmu predelu. :zmeden:
Neva6, pa so tiste kapljice tud za dojenčke?

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nosek
12.9.2004 22:53:16   
Ezi
... ja, jok, ki prehaja v dretje, stok,kriljenje, brcanje ... in si potem predstavljate, ko še pes začne zavijati???!!!:zmeden:

...tako pri nas čistimo nosek :(

Lp, Ezi:racka:

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nosek
12.9.2004 23:15:50   
Anonimen
No vsaj z nečim je pri nas malce bolje. Moram reči, da s čiščenjem noska res nimamo problemov, še manj z umivanjem obraza in rokic, saj se ta naš mali divjaček prične vsakih krilit in rogovilit z rokami, če se ob odhodu iz kopalnice ne ustavimo pri umivalniko, da odpremo pipo, malce požlubodramo. Ko pa ji umivam obrazek kar izpod tekoče vode se pa reži, kot da...pa pol se pesem ponovi, ko ji obrišem rokice...

(odgovor članu SILVA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nosek
13.9.2004 12:27:19   
malika
Isto. problemov nimamo edino v banjici, ko ga namerno okoli noska dlje časa umivam, tako da malo vodice v sebe potegne in potem muce kar same ven zlezejo.
:bravo:

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nosek
13.9.2004 14:42:54   
Anonimen
URŠA:te kapljice v spreju je prečiščena morska voda in je primerna tudi za dojenčke,ker ni umetno zdravilo ampak naravna sestavina.Prej ko tega še ni bilo v prodaji sem sama naredila kapljice.Ker sem doma ob morju sem šla po morsko vodo jo prekuhala in sem uporabila za spiranje nosov:sloncek::sloncek::miska:

(odgovor članu SILVA)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nosek
13.9.2004 14:49:09   
Anonimen
Zakaj pa toliko čistite noske? Jaz imam sinčka sterga dve leti in pol in mu še nikoli nisem sčistila noska. Tudi ko je bil prehlajen, je iz nosa samo teklo... Pač pobrišeš, kar pride ven... Očitno lahko narediš več škode kot koristi, če ga mučiš s pumpicami in mu zlivaš vodo v nos. Po mojem se potem še od joka slabše počuti. Včasih je bolje malo potrpeti, se pocrkljati, pa prehlad mine...

(odgovor članu SILVA)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nosek
14.9.2004 8:31:32   
mala
splišni pri nas nč ne teče mormo kr sami ukrepat če pa ne očistimo pa revček še spat ne more pa jest itd.
Se ne da drugače če je treba je treba, glede kapljic pa smo mi v lekarni vprašal če so katere za tako majhne pa je rekla da ne, da imajo še preobčutljivo sluznico da bi karkoli uporabljal razen vode in fiziološke razstopine.

lp:sloncek:

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Nosek
14.9.2004 9:31:23   
Anonimen
;)Fiziološka raztopina je slanica,pripravljena industrijsko-morska voda je slanica naravna prečiščena voda iz morja.;);)

(odgovor članu SILVA)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Nosek
15.9.2004 8:10:22   
janja
Pri nas tudi bijemo pravi boj, ko je treba očistiti nosek. Takrat kriči, brca, krili z rokami, da je joj. Tudi jaz mu čistim nosek s fiziološko razstopino, ali pa Aquamarisom (se tako lepo pošprica v nosek). Problem je namreč, ker mu nikoli ne teče iz noska, ampak se mu vse nabira notri. Ravno ta vikend smo spet bili boje. Je bil potem tako znerviran, da se še 2 uri ni pomiril. Ampak smo uredili, zdaj je že veliko veliko bolje. Čau.

Janja in Andraž:sloncek:

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?