|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Notranji šivi
8.11.2004 19:10:11   
Annny
Ojla,

zanima me, ali je katera po porodu imela notranje šive? Jaz imam cca. 5 notranjih in nobenega zunanjega...No, koliko časa po porodu ste začele s spol. odnosi? A je hudo bolelo?

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Notranji šivi
8.11.2004 19:40:31   
Jančika_
Ne vem sicer, koliko sem jih imela, a mislim, da samo enega. Zunaj pa enega velikega cik-cak zašitega.

Zdaj sem tri mesece po porodu in bi rada rekla, da je vse Ok, ampak na še žalost ni.:( Prvič sva poskusila kak mesec in pol po porodu, pa je zelo bolelo, zdaj je pa sicer bistveno bolje, a še vedno se počutim kot nedolžna štirinajstletnica:). Prvi trenutek boli, potem pa je vredu. Upam, da bo kmalu čisto Ok, ker mi gre to kar precej na jetra...

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Notranji šivi
8.11.2004 20:10:22   
Teni_
Jaz sem imela full dosti notranjih šivov(ne vem sicer koliko), ampak se ne spomnim, da bi me kaj bolelo pri spolnih odnosih. So me pa šivi boleli 4 tedne po porodu, potem pa je bilo vredu. Sem vedno pojšter s seboj nosila, da sem lahko sedela.

Lp,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Notranji šivi
8.11.2004 20:46:11   
kimi
jaz sem bila šivana sicer ne vem kje po 4 tednih je bilo ok in sem po 6 že:sloncek::)-

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Notranji šivi
8.11.2004 21:48:14   
ISABELA
OJ

Jaz sem imela notarnje in zunanje sive, me je ful bolel, sem sedela na slavfu. No po enih 4 tednih je blo ok. Ja spolni odnos je bil pa ful bolec, mi je blo kr neprijetno.:morje:
lp

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Notranji šivi
9.11.2004 10:42:48   
Karina&Laura
Živio Annny,

jaz sicer ne vem kolk sem imela šivov, vendar me je do sedaj še vedno bolelo pri sp. odnosi, vendar samo na začetku, potem neha, vendar potem še ene dva dni čutim oz. imam razboljeno to mišico kjer sem bila šivana torej na presredku, pa tudi en tak izcedek sem imela.
Reci partnerju da naj v prvo bo potrpežljiv in začnita počasi in nežno pa bo vse ok, jaz sem se počutla kot da prvič seksam. Pa moram rečt da se mi zdi da je tud občutek malo drugačen, ni tako super več, mogoče se potem to spremeni s časom in neha bolet kaj pa vem, bo treba še katero vprašat, upam da bo bolš.

LP

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Notranji šivi
9.11.2004 11:50:41   
Dadi
Tudi jaz sem imela notranje in zunanje šive. Pa je bil moj tako pazljiv in nežen prvič po porodu, pa mi je tudi reku da če me boli naj kar povem, da bova nehala...skratka ful potrpežljiv. In je še zdej, ker me pod določenim kotom še vedno boli.Ampak rešva tako zadevo da jaz kontroliram kako in kaj. :bravo: Je pa tako...večkrat ko :sloncek: bolj se mišica razteguje in spravlja v normalno formo.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Notranji šivi
1.12.2004 23:35:01   
mnjam
Tud jaz sem imela vse pošito.
Glede sexa pa takole: ko so se šivi zacelili, pa sem bila pri ginekologu smo šli doma v akcijo. In je blo isto kot prej (mislim pred porodom).

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?