|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nov avto
26.8.2007 15:22:38   
karmyka
Pozdravljene!
No ker bova tudi midva dobila dvojčke sva se odločila da zamenjava avto za nekaj malo večjega družinskega skrbi me,da nebo dovolj 
prostora v avtu vsa ta roba pa dve jajčki potem sedeži pa voziček pa še kaj.
Zanima me če ste tudi vi menjali avto ko ste dobili dvojčke kaj ste kupili in predvsem me zanima kako je bilo kaj pri vas z prostorom v prtljažniku sedaj imamo golfa 4 karavana pa se mi zdi da bo vseeno premalo.
Že vnaprej hvala za odgovore.

< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 26.8.2007 16:53:02 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NOV AVTO
26.8.2007 15:54:34   
zirafa76
Joj, poznam to..Mi smo se po pravi raziskavi avtotrga odlocili za WV Tourana..velik prtljaznik, notranjost, udoben, ko das prednje sedeze nazaj je se vedno dovolj prostora zadaj da kdo sedi kljub avtosedezem..to je pomanjkljivost karavanom..Moja kolegica ima novega Opel karavana, pa sem jaz spredaj bila zmuckana, ker je bil zadaj njen sin v sedezu....Imas pa res ogromno ponudbe..
Midva sva gledla, da se v prtljaznik poleg vozicka da se kaj drugega, ko gremo na dopust ter da je prostor za sedet zadaj dovolj udoben..da tudi jaz lahko sedim zadaj z dvema kosarama...

pa srecno

_____________________________

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: NOV AVTO
26.8.2007 19:11:37   
tatam
Ja,tudi mi smo menjali avto ko smo pričakovali user posted image user posted image ,to pa zato,ker mamo dva otroka že od prej in rabimo 6 sedežev.Drugače jaz osebno nikoli nisem želela velikega avta,zaj pa mam!!Imamo pa Opel Zafiro,pa mamo zadaj v prtljažniku še en sedež v uporabi,ponavadi vozimo s seboj voziček,pa mamo vedno dovolj prostorauser posted image še za vso šaro!Zgleda da smo že navajeni na "gužvo"!user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: NOV AVTO
26.8.2007 19:16:18   
mala maja
mi nimamo dvojčkov, amapk so se znašli v podbni situaciji, ko je na svet prikukal tretjiuser posted image . karavan je bil premajhen za naše potrebe, samo bili ko sardelice in za nakup novega avtomobila sva se odločil predvsem zaradi varnosti.

Odločili smo se za enoprostorca (hyudai trajet) s sedmimi sedeži, da gre lahko še kakšen z nami. Prostora pa več kot dovolj.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: NOV AVTO
26.8.2007 19:31:34   
Anonimen
Nama je všeč tale:

http://www.mazda.si/mazda5/index.html

In ko bo kopica otročk pri nas doma ga bomo tud nabavl.user posted image
Predvsem nama je všeč zaradi drsnih vrat, se mi zdi zelo priročno na ozkih parkirplacih ko probavaš spravit otroke ven iz sedežev.

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nov avto
26.8.2007 21:19:23   
Anonimen
Zanima me če ste tudi vi menjali avto ko ste dobili dvojčke kaj ste kupili in predvsem me zanima kako je bilo kaj pri vas z prostorom v prtljažniku


Najbolje je, da avto preskusiš user posted image .

Zapelji se z njim do otroške trgovine, naloži vanj voziček in nekaj prtljage (kakšne torbe), ki jo boš vozila, ko bo otroček prišel in boš videla, kako priročen je avto.

Pa tako nekako kot si "nerodna" sedaj (če že imaš trebuh) bo tudi kasneje, ko boš imela dva otročka. Takrat večkrat štejejo sekunde, ko je treba voziček v avto naložit user posted image  user posted image

(odgovor članu karmyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nov avto
27.8.2007 14:03:11   
catja2
mi smo predvsem zaradi vozička kupili drug avto; no potem smo pa voziček uporabljali nekje do 1 leta starosti in sedaj mi je žal, da smo zaradi teh nekaj mesecev oz. nekaj voženj kupovali tako velik avto; ker za vsakodnevne stvari mi je prevelik (služba, nakupi, vrtec)...user posted image

Imamo pa xsaro piccaso

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nov avto
27.8.2007 14:04:56   
emaa
Mi smo avto zamenjali, namesto škode fabie karavan, Ford Mondeo karavan. Voziček gre z lahkoto notri, kasneje bo šla pa tudi vsa prtljaga notri. Meni se zdi golf4 karavan dovolj prostoren avto. 

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Nov avto
27.8.2007 16:28:38   
CUKRČEK
Midva imava passata limuzino. Dokler sva imela samo enega otroka, je bilo prostora še  preveč. Potem sta se pa napovedala dvojčka...takrat sva pa mislila, da bo treba zamenjat avro. Prtljažnik ni bil problem, ker je šel voziček krasno nostri. Problem so pa predstavljali trije avtosedeži zadaj. Niso šli vsi noter. Potem sva se pa malo znajdla in eno lupinico nekoliko podložila z dekico, da gredo tiste "bunke" pri ročaju ob strani čez višino druge lupinice. TAko sedaj gredo vsi v vrsto. No, to je samo začasno, dokler ne najdeva kakega Sharana, ki bo nama všeč(za novega nimacva, stari so pa ful oguljeni in iščeva bolj ohranjenega). D takrat bo pa vsa ostala prtljaga pri meni v naročju(še sreča, da  nam je  ponavadi ena torba dovolj). ZA daljšo pot bomo pa "trugo" na streho namontoral.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Nov avto
27.8.2007 16:34:19   
viv_
Mi imamo Seata Alhambro. Pri teh enoprostorcih je fino, ker je tretja vrsta sedežev "normalna", niso manjši sedeži, kot recimo v Zafiri ipd.

Mi se vozimo sedaj samo s 4 sedeži, tako da je prostora več kot dovolj.

Za dopust bomo pa morali vseeno namontirat še montano, ker gremo kampirat in se nabere precej stvari.

Jaz imam Golf 4 (ne karavan), ampak je kar malo gneče. Če imam oba sedeža zadaj na sopotnikovem sedežu skoraj nihče ne more sedeti, ali pa ima Mirna noge nabasane v sedež, Zarja je pa trenutno za šoferjem, tako da lahko obe normalno sediva. Če dam v prtljažnik še voziček, je konec prostora tudi tam...

Aja, pa nimamo dvojčkov, imamo 1+1 user posted image

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Nov avto
27.8.2007 17:40:15   
piškamiška
Tudi midva pričakujeva dvojčka in posledično sva se odločila za nakup novega (rabljenega) avtomobila. Odločila sva se za Renault Scenic (tanov model).
Avta še nimava, tako, da ne morem povedati ali je prtljažnik dovolj velik za recimo Hartana, vendra nama je zastopnica za te vozičke rekla, da v Scenica gre. Glede na to, da je to večji voziček, mislim, da prostor ne bi smel delati problema. user posted image Bom pa povedala več, ko dobimo avto in voziček.user posted image

lp
piškamiškauser posted image user posted image  

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Nov avto
27.8.2007 18:02:23   
karmyka
Zdaj ko ste že toliko napisale bi rada dodala da ravno v tem je problem se sliši o karavan ja prtlažnjik je dost velik ampak kaj ko daš avtosedeš not pol si pa odspredi čisto zložen in pomučkan v armaturko tak da sva tudi midva razmišljala za sherana ali seat alhambra mislim da bi bla fajn idea?????

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Nov avto
27.8.2007 18:04:14   
MarijaPo
Berlingo!!!

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Nov avto
27.8.2007 18:07:29   
Anonimen
Ali pa avto kot je Kangoo, Berlingo, Caddy,......

Imajo prostoren prtljažnik, praktična drsna vrata in ne previsoko ceno user posted image .

(odgovor članu karmyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Nov avto
27.8.2007 18:40:29   
Astrica
Midva imava Berlingota in Espaca in sva ful zadovoljna. Berlingo je super prav zaradi drsnih vrat zadaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Nov avto
28.8.2007 11:49:16   
trinityslo
Mi smo vzeli Forda focusa karavana in spravimo v prtlažnik cisto vse. Vozek (Hartanovega), 2 prenosni posteljici, tud sterilizatos smo s sabo jemal in vse ostalo kar spada zraven. Preiskuseno 100%, ker smo hodli iz stajerske na gorensko k mojim starsem ze parkrat na pocitnice za celi teden. Prvic mislim da nekje pri 3 mesecih, pa je bil avto res nabasan, ker smo moral imet se zimske vrece za vozek ker je bla zima. Sam zlagat je pa potrebno znat:). Mi smo zadovolni s tem, enim je pa tak vedno premal prostora:))

(odgovor članu Astrica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Nov avto
29.8.2007 16:03:55   
MELANIA
Isto Berlingo z dvojimi drsnimi vrati zadaj  in smo super zadovoljni!!

(odgovor članu trinityslo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?