|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Očki:brez sexa več kot pol leta?!
2.7.2007 10:16:25   
florecita
Ojla!

Ni se za smejat, sploh ne meni, ampak me res zanima, če je še kdo pod tem soncem, ki se ne bi svoje žene dotaknil po pol leta? Na friško poročena, mlada, dobrega videza, marsikdo me je že hotel speljati. Imava tudi leto in pol starega otročka. Vse O.K.
Sicer pravi, da me ima rad in vse lepo, bla bla, o sexu pa ni govora. Res da se zadnje čase precej precej kregava, iz moje strani je to iz podzavesti, ker mi ne izkazuje nobene pozornosti, ker živim kot v celibatu, on pa pravi, da ga odvračam s tem, ko se skregava. A razlog kreganju je pa v ozadju prav ta NE SEX. Ne spomnem se več kdaj me je nazadnje objel ali kar koli. Saj ni potrebno da je sex. Vam rečem, da se mi je s tem čist zameril, in vprašanje, če bom naslednjič še za, ko se mu po domače rečeno dvigne. Sam si je kriv, morda nezavestno, ampak resnično me bo odrinil od sebe.
Enkrat pred božičem je blo zadnjič, pa še to le kakih 10 min vsega skupaj, seveda dokler gospodu ni prišlo, o mojem užitku itak ni potrebno zgubljat besed...
Ali na kratko; za skozlat!

Kaj pravite očki? Zagovarjate tako ignorancijo? Al kaj bi mu človek naredil?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
2.7.2007 11:12:58   
pika30
Midva sva imela en čas krizo,ko ni in ni bilo seksa user posted image  ampak odkrit pogovor pomaga,zdaj pa spravljava za nazaj.user posted image
Kje ste zdaj moški oz.očki ,ko vas punca sprašuje za mnenje??user posted image user posted image



_____________________________

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
2.7.2007 11:30:27   
eva1
Jst pa ne štekam, da moški poskrbijo samo za svojo rit, ti si pa tam samo zato, da se sprazni? A tak sex pogrešaš..pol pa tut če ga ni...ne vem no, ni normalno, da ne seksata, ni normalno, da te ne pripelje do orgazma oz. se vsaj potrudi in ni normalno da zrdav moški zdrži brez sexa pol leta-moje mnjenje..in lahko je samo 2 minute, lahko pa 1 uro važno sta oba zadovoljna in zadovoljena..

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
2.7.2007 12:18:06   
dvojcek33
Evo tkole, ne vem če bi zdržal pol leta brez sexa in nežnosti, in mogoče imata mal bolj globlje probleme kot pa le sex. Če moški pol leta noče nič je to zelo čudno, pri meni bi se to zgodilo samo v primeru , da bi se zaljubil v drugo in  me ne bi zdejšnja več privlačila in ne bi več čutil nič do nje. Kreganje je pa sam izgovor, ker ko sva se midva z ženo kregala sva valjda imela tut sex in tisti za pobotat je najboljši. Sam sem trenutno bil tut v neki fazi , da bi mal raziskoval druge cvetove, ampak sem to mojo vzburjenost doma izkazoval in mi je to zelo zabavno , če veš kje je meja.Jaz bi se na tvojem mestu pogovoril z njim in bi kar direkt na lep način vprašal če si še želi biti skupi in zraven dodaj najbolj pomemben stavek. NIČ NE BO NAROBE , ČE SI ŽELIŠ DRUGAM , KER VIDIM DA NEKAJ NI V REDU , RADA BI VEDELA ALI SI ŠE VEDNO SAMO MOJ.  Pol pa samo reakcijo opazuj pa ti bo vse jasno. Upam pa da ima samo krizo in mogoče ne more funkcionirat tam dol pa ga je strah zaradi tega, ker to se da pa danes vse rešit. Vso srečo.


(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
2.7.2007 12:26:54   
dvojcek33
Še neki sem pozabu, če se skoz vrtita sam okol sexa , pa zakaj ne , pa kdaj , pa nič nočeš.... pozab ne funkcionira.
Najbolj , da en dan prideš domov in si full navdušena nad dnevom, zgledaš kot da te je en glih kar fajn pof.... in oh in sploh si vesela in sploh ne kažeš interesa za kej... Me prav zanima če bo cool glede tega .. če bo pol imaš problem , če pa bo dubu občutek da nekdo drug njegov vrt obdeluje , ker ga on ne , bo pa hitr za akcijo...

(odgovor članu dvojcek33)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
2.7.2007 13:04:17   
florecita
hvala ti za tvoj odgovor, aampak jaz ga več nč ne sprašujem zakaj, pa kako da ne, sem se že sprijaznila. Ve kje sem, ve kako mi pristopit, ampak enostavno ni efekta. Obnaša se kot crknjen konj. Ko mu rečem, da se mi zdi da ima drugo, pravi da sem zmešana, da kako lahko na kaj takega sploh pomislim?! Ja HALOO?

Moji dnevi so pa vsi lepi (klub temu), že zaradi otroka in ja, večkrat ga tako ''podkurim'', pol pa ko se skregava, mi kr naprej zatrjuje da imam drugega. Nimam. Ne bi bilo pa nič čudnega, če bi koga imela glede na to kaj mi daje.
Glede pogovarjanja je pa adijo! O sporedu na TV že... Kr izmika se, bova jutri, glej, danes ni pravi dan, jutri pa res,...
skratka no coment.

(odgovor članu dvojcek33)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
2.7.2007 12:55:33   
srki
Pol je pa kar malo "zakompleksan", če je pomembna samo TV. Ne vem, jaz ne bi zdržala dolgo pri takem zaspancu.

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
2.7.2007 17:26:11   
Anonimen
js sm že dolg brez, priznam. sam sploh ne zato ker ne bi hotu, je bla noseča, ne dolg nazaj je rodila, zdj pa potrpežljivo čakam.

tega sploh ne zagovarjam, ni mi jasn kako loh tkouser posted image  kaj bi mu naredu...enkrat fajn prebutov pa bi blo, to bi mogl pomagat, mogoče bi se clo zamisluuser posted image  ne vem no, čudn je to.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
2.7.2007 21:51:00   
purple
No če mu ni niti do pogovora...... Ne vem, jaz nebi zdržala brez nežnosti, dotikov.....Ne, ne se sprijaznit, ne čakat, postavi ga pred dejstvo, naj ti pove zakaj je takšen.

_____________________________

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
2.7.2007 22:33:10   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: florecita



Kaj pravite očki? Zagovarjate tako ignorancijo?


   Ignorance ne zagovarjam v nobenem primeru, tega med partnerjema sploh ne sme biti. Kljub temu ti kaj konkretnega ne bom napisal, ker se mi zdi, da bi blo za kaj takega v tvojem primeru vseeno fajn slišat, kaj pravi "druga stran". Malce sicer sumim, kje se je tvoj gospod partner pričel čutit zapostavljenega, no to bosta itak morala razčistit le in samo vidva. Če bi za začetek poskušala pogovor peljati en malček manj bojevito ??

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
4.7.2007 13:00:30   
Sweet
Mislim, da bi se tukaj morala najprej pogovoriti glede sexa. Morda pa moraš nekaj narediti, da ga premakneš od te TV. Predlog: obleci kakšno sexi perilo, samostoječe nogavice, se mu nežno približaj in boš videla kako hitro se mu bo dvignil. Pomembno je, da ga prepričaš, da tebi to manjka. Sex premaga vse bolečine. Poskušaj se osredotočiti nanj in ga zadovolji tako, da bo nepozabno. Verjemi, to bo pozitivno vplivalo na njegovo nerazmišljanje o sexu. Pripravi vama kakšno romantično večerjico in se drug drugemu posvetita, seveda ko otrok spančka.

Jaz nimam teh težav.

Srečno.

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
4.7.2007 18:40:51   
Teja N
Spraševanje v smislu pa "zakaj me ne maraš več" itd in stavke kot "morava se pogovorit" moški najbolj sovražijo. Mogoče jih pa tvoj jemlje kot napad nanj, kot siljenje v neko situacijo, kjer se ne počuti dobro. Morda je preveč nesamozavesten in je neprestano buljenje v TV samo izgovor, beg pred tistim, kar ga plaši in kjer se počuti ranljivega.

Povej mi - kdaj si ga pa ti nazadnje lepo objela, se stisnila k njemu zvečer, ga pobožala in mu namenila kako lepo besedo? Saj tudi moški to potrebujejo, ne samo me. Če bosta oba samo čakala vsak na svoji strani sobe, se kaj prida res ne bo iskrilo.
Poskusi vnesti malo svežine v vajin odnos, najpej mu začni ti posvečat več pozornosti in nežnosti, pa se bo morda le premaknil.

Kot ti je že rekla sweet, obleci kako seksy cunjico, pa potisni mu fotoaparat v roke in namigni, če bi te malo slikal - samo za domačo uporabo seveda.
Če ga pa to ne bo vzburilo...


_____________________________

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

(odgovor članu Sweet)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
5.7.2007 11:59:02   
kesora
hmmm, njega nekaj pošteno j*** !

Sicer pa kakšen seks pa pogrešaš, a tak, da sam njemu pride?
No, jest bi že zdaaaavnaj poiskala ljubimca, da bi me popedenal tko k je treba.
če noče seksat pa se noče o tem svojem problemu niti pogovarjat...ma nej ga gleda ono k itak ni za nobeno rabo!

Kdaj si pa rodila?
A je bil zraven pri porodu?
Ker kkšne čudne desce tud to ziritira, da so zraven pri porodu, pa jih pol use mine

_____________________________

Moji fantje so moj največji zaklad!

(odgovor članu Teja N)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
5.7.2007 12:54:31   
florecita
Rodila sem skoraj pred letom in pol, je sicer bil zraven, ampak dvomim, da ga to moti. Ker je celo enkrat rekel ( prvič ko sva sexala po porodu - po 4. mesecih), da je še boljše, češ da so mi jo preveč zašili in da gre super na ozkouser posted image user posted image user posted image .
Od kar sem rodila sva seksala 3x, med nosečnostjo pa itak nič, češ da ni dobro za otroka. Izgovor jaz pravim, ker sem se počutila super, pa tudi nič ne more škodit. Se je delal kao da ne ve.
Sem res že skoraj pozabila kk to greuser posted image .
Pa ne me met zdej za neko ful potrebno, sploh ne, tudi jaz zdržim, ampak v dveh letih 3 x seksat, pa naj še kdo reče da je to normalno. Meni sploh je čudno, ker je pa prej visel na meni in pod mano obvezno vsak dan!!! Zaradi tega mi je to toliko težje razumet. Ne razumem, zakaj je sedaj to takšna velika sprememba. Saj imajo tudi drugi pari otroke, pa to ne pomeni, da potem več ne seksajo.
Vem, da bi mi to moral on sam povedat, ampak včasih mi je rekel; ja pa ne razumem kaj ti to toliko pomeni... njemu očitno ne nič.
Pa pustimo to. Bo že, slabše več ne more bit
LP

(odgovor članu kesora)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
7.7.2007 8:35:11   
jest123
Pri nas je žal nekaj tedenska abstineca pomenila, da ima drugo user posted image . Kar je seveda zanikal, ampak dotakniti se me pa ni hotel, kaj šele stisniti ali poljubiti, ko je prišel domov...

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
13.7.2007 13:55:29   
lenika
Praviš, da sta pred nosečnostjo seksala vsak dan sedaj pa 3x v dveh letih. Tukaj nekaj ni v redu. Jaz bi ga povprašala o tem in ga prosila za obrazložitev ter mu povedala kakšne so moje potrebe in kaj si od njega želim. Jaz enostavno ne bi mogla živet s partnerjem, ki bi mi bil kot brat.

(odgovor članu jest123)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
13.7.2007 13:56:19   
Mina1
Pri nas je žal nekaj tedenska abstineca pomenila, da ima drugo . Kar je seveda zanikal, ampak dotakniti se me pa ni hotel, kaj šele stisniti ali poljubiti, ko je prišel domov...


ja, tako nekako...

_____________________________

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu jest123)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
13.7.2007 14:04:51   
Naja31
Kaj pa naredi, če ti prideš do njega, ga obajemš, ga začneš božati, roko daš v hlače, itn?
Se umakne?
Al' ti sploh ne poskušaš več?


(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
14.7.2007 16:39:42   
baguSka
No, jaz sem tud mela enga takega vcasih... in se ga ni dalo premaknit za nic na svetu. Noup. Pa otroka sploh mela nisva. Ampak enostano je zbledelo zanimanje in interes za karkoli. Lahko sem se na trepalnice postavla pa ni blo nobenga efekta. Ko sva koncno odprla resno debato o tem je celo priznal, da je imel s svojimi bivsimi cisto enake probleme. Da ga je enostavno minilo in se sam ne ve zakaj... Ker je bila situacija seveda neresljiva in ker ni pokazal niti interesa, da bi nekaj naredil v tej smeri, da se stanje spremeni, je danes seveda bivsi...

Danes pa imam doma zlato jamo. In upam da vedno ostane tak cukr. Otroka tud sicer se nimava, vendar se zlo velik pogovarjava okol tega in vidim in cutim, da mu sex zelo veliko pomeni in da ce sex ni poslihtan, da veza ne bo ostala dolgo trdna... Zato se bova maximalno trudila na tem, da take intimne stvari ne bojo nikoli zbledele... Sicer je tud on zdej bogi revcek, ker ze 3 tedne nisva sexala in tud najmanj 3 tedne se ne bova, vendar so razlogi izkljucno le zdravstveni.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
14.7.2007 16:54:42   
tejkooo
Mogoče ga  pa ne zanimajo več punce?user posted image Drugače je pa to čisto mimo saj že po naravni poti moški ne more zdržat brez sexa toliko časa če je seveda dokaj zdrav. Čeprav po pravici povedano tudi če bi bil napol mrtu ne bi mogel zdržati user posted image user posted image Nekaj je hudo narobe pri njemu ali je:
-v hudi depresiji
-ima drugo ki jo zadovoljuje in nima tistega med nogami da prizna
- ima drugega

Vglavnem lahko rečem, da si občudovanja vredna da vse to trpiš in da si se spijaznila s tem, očitno ti paše ker v nasprotnem primeru je stabo nekaj narobe pa brez zamereuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
14.7.2007 17:01:24   
baguSka
Nekaj je hudo narobe pri njemu ali je:
-v hudi depresiji
-ima drugo ki jo zadovoljuje in nima tistega med nogami da prizna
- ima drugega


Uff... jaz pa nebi tega rekla. Ker moj bivsi VEM, da ni bil v depresiji, ni imel druge in na moske tud ni padal... user posted image

Lahko da so PSIHICNI ali pa FIZICNI torej ZDRAVSTVENI problemi... Jaz se danes ne vem kaj se je mojemu bivsemi v resnici zgodilo. Ampak sem skor 100%, da je to vse v glavi... In dokler ne bo v glavi poslihtan, tud uspodi ne bo. In je najbl simpl potem rect, da enostavno ni zelje... U bistvu ce sem cisto iskrena, sem bila jaz ista, ko sem bla s svojim prvim fantom, ki sva bla kr precej dolgo skupi. In danes vem zakaj mi ni bilo do sexa: ker partner enostavno ni bil pravi zame. Ampak sem sele danes do tega prisla...

(odgovor članu tejkooo)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
14.7.2007 17:02:58   
baguSka
Ampak sem sele danes do tega prisla...


Torej... hmmm... 5 let od tega.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
24.7.2007 14:36:37   
hrchy
hja, jaz sem imela z mojim bivsim enak problem... najprej kjerkoli user posted image potem pa zmeraj manj in manj... pa vem , da ni imel druge (sva imela zelo fajn odnos glede zaupljivosti in odkritosti). in ko sva se o tem pogovarjala, mi je rekel, da mu je enostavno vseeno... da raje sam zase poskrbi, ker nima toliko dela s tem... user posted image user posted image no, ce zdaj pogledam nazaj, se je najin odnos po zacetni zaljubljenosti namesto v ljubezen res zacel spreminjati v zelo dobro prijateljstvo in potem tudi privlacnosti ni bilo vec... tako da sva sla narazen, izgubila sem fanta (zdaj ga nadomesca en veliko boljsi! user posted image ), ampak prijatelja imam pa se zmeraj!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
21.8.2007 20:17:17   
piščanc
jao, če bi men rekel po nekaj dnevni (kaj šele mesečni) abstinenci, da bova jutri......bi ga poslala tja kjer je večna tema user posted image .

rešil bo pa najbrž šele ornk pogovor, brez otroka, nekje, kjer se lahko tudi napijeta in zdereta eden na drugega. pa bo prišla resnica na dan

ali ne nehal kaditi ali kaj podobnega?

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Očki:brez sexa več kot pol leta?!
12.9.2007 12:09:55   
Stefka
Jaz bi rekla, da ima drugo.

Lahko pa, da se motim.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?