|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OVULACIJA
1.9.2004 17:11:55   
mela
No jaz naj bi od nedelje do petka imela plodne dni in midva z mojim srčkom veselo:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:!a mene bolijo prsa kot da ne bo nič z :duda:!no to bo "šele" drugi spodrsljaj!a ko se nisem bila pripravljena imeti otroka sem paniko zganjala za vsako pikico sperme ce mi je kapnla gor da bom noseca!!!a zdaj ko pa pazim da vsaka pikica not ostane pa tut ni nič!!!!!!kriza!!!ne pričakujem :hudicek: 13.9 a sm ze tok negativno nastrojena da sm skor sto procentna da pride!!!!:((:((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   OVULACIJA
1.9.2004 17:19:56   
enci
Ojla Mirela,

no jaz naj bi tudi od nedelje imela plodne dni ... cprav ne vem, ali sploh imam ovulacijo ... ker M dobivam s pomocjo tablet Dabroston ... ki pa pri zanositvi ne ovirajo. Skrbijo le za to da so M redne ... lahko bi pa zdaj ze enkrat izginila za 9 mesecev.
No lepo pridno :sloncek::sloncek::sloncek:, mogoce pa nama rata. Jaz :hudicek: ne pricakujem 15.9.
In ker je takrat okoli ravno moj roj dan ... kaj pa ves, mogoce pa dobim najdragocenejse darilo na svetu?!

Drzim pesti!!!

lp
enci

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   OVULACIJA
1.9.2004 17:22:56   
mela
no enci seveda da nama bo ratalo!!!!!!in res bi bilo upre da dobis tako lepo in posebno darilo!!no potem pa kar veselo na delo:sloncek::sloncek::sloncek:!!!!!

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   OVULACIJA
1.9.2004 19:20:04   
neža76
Ojla Mirela!
kot veš, tudi jaz NE pričakujem M tam okrog 12.9!! Res je ne maram :hudicek::hudicek::hudicek:.
Meni se je O končala tam nekje v ponedeljek in sva z mojim dragim pridno :sloncek::sloncek::sloncek:, sedaj pa da vidimo kaj bo!
Ne bodi pesimistična, bodi :):):), boš videla, da vama bo uspelo!
Meni je že dva dni slabo, verjetno ne od nosečnosti, ker ti baje takoj na začetku še ni, pa tudi povišano temperaturo imam:(:(:(, upam, da se me ne loti kakšen prehlad:((:((!
No v glavnem bodi optimist in boš videlo, vse bomo enkrat9nebesa9nebesa!
lp
Neža76

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   OVULACIJA
2.9.2004 7:18:39   
anadejka
Jutrčka Mirela :rozica:
Tut jest imam od nedelje naprej ovulacijo vendar s pomočjo Klomifen tableti (za vzpodbuditev ovulacije).Vendar pri meni je bilo že 6"spodrsljajev":((,tokrat pa prvič jem te tablete.
Ja se strinjam s tabo,tudi jaz sm se prej tako sekirala in molila da dobim:hudicek:,zdaj pa obratno,molim da je ne bi vsaj 9 mes.videla.
No ja upam da bomo da si nastrojena zato ker je polna luna,in bo:hudicek:počakala.
Lepo se imej pa upam da čimprej zagledaš:modri::roza:.

LP.......andrejka

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   OVULACIJA
2.9.2004 8:20:10   
ŠTAJERKA
Dobro jutro vsem.Pri meni se je O ravno začela, zato bova z mojim pridno:sloncek::sloncek::sloncek:.Tud pr men bo to drugi spodrsljaj, če ne rata (čeprav srčno upam, da bo).Naj vas vprašam, če ve prakticirate to da :sloncek::sloncek: vsak drugi dan (je baje tako bolje, da ni sperma preveč razredčena)???Jst sem mojmu to predlagala pa je rekel, da bi on kr raje vsak dan, zdaj pa ne vem al naj vztrajam pr tem al ne. Midva imava navado, da res skoraj vsak dan, ampak odkar sem to prebrala tu na RR pa bi mogoč raje vsak drug dan, če bom tako prej zanosila,Kaj predlagate???

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   OVULACIJA
2.9.2004 9:54:42   
anadejka
Ojla štajerka:rozica:
Prav si slišala,bolje je če :sloncek:vsak drugi dan,ali celo tretji,ker morajo semenčece dozoreti.
Tudi midva z mojim sva prej vsak dan ali celo večkrat na dan:sloncek:,zdaj pa sva se odločila da probava tako.Upam tudi jaz da bom kmal :modri::roza:in želi tudi tebi in vsem drugim puncam 9nebesa + :roza::modri: + :duda::duda::duda:....
andrejka:love:

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   OVULACIJA
2.9.2004 9:59:58   
ŠTAJERKA
Andrejka hvala, bom upoštevala tvoj nasvet in bova odslej vsak drugi dan, ker vsak tretji bi bla pa za naju res mal prehuda.
A vidva že dolgo delata:duda:???Pa kdaj ne prčakuješ :hudicek: M?
JA, RES UPAM DA BO RATALO, TEBI, MENI IN VSEM OSTALIM, KI SI TAKO MOČNO ŽELIMO :duda:
Držmo pesti al fige al kaj pač mormo, pridno :sloncek::sloncek::sloncek: pa bo- slej ko prej.

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   OVULACIJA
2.9.2004 10:02:40   
Mijavček
Hojla bučke!

Se moram malo vmešat! Jaz sem pa slišala, da, če ima fant/mož normalne plavalčke, da vsak dan :sloncek::sloncek: sploh ni problem. na dva ali tri dni se svetuje, ker pač večina ne ve, a so plavalčki živahni al ne.

tako, da tisto da se hopa cupa samo na dva dni bolj velja za tiste, ki so bili na spermiogramu, pa ni najbolje pokazal :( Običajni plavalčki pa naj bi se "razvili" v 24 urah brez problemov. Tako sem jaz slišala.

Moj nasvet drage damice pa je, hopacupa, digi dagi :sloncek::sloncek: al karkoli že počnet, počnite to takrat ko vam PAŠE in ne pozabite, da to delate zato, ker vam je všeč! :duda: bo pa prišel, ko bo pripravljen. ;)

Lep dan,

Mijavček

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   OVULACIJA
2.9.2004 16:48:50   
mela
mijavček s tabo se popolnoma strinjam ker zdajko hočemo :duda: ne :sloncek::sloncek: samo zato temvec ker vam pase in ker se imamo rade z svojimi srčki.a ne?jst pa moj vsak dan :sloncek: in mislim da nama bo se prej ratalo kukr pa unim ku vsak drug al pa tretji dan.to je res da smo tisti ki imajo probleme z spemijčki pa potem je bolje da se ne redcijo al kok naj temu recm!!no fajn bodte pa čim prej:modri::roza:

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   OVULACIJA
3.9.2004 10:05:43   
anadejka
:)- Drage punce sej se strinjam z vami...tudi midva:sloncek::sloncek::sloncek:kadar nama paše ampak ker sem velikokrat prebrala da je najbolje vsak drugi dan,se tega drživa,ker bi rada čimprej:duda:.Ni pa bil moj dragi še na nobenem pregledu,tak da ne vem....G je rekel da če name do marca ne uspe,bova morala oba na pregled....upam da tega ne bo treba.

Lep pozdrav in veliiiiiko:modri::roza::duda:

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?