|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odločne 9 dan
11.1.2006 0:10:40   
Mel_A
Dobro jutro user posted image
Novo temo sem odprla predvsem zato, ker hočem nekaj napisat, pa se bojim, da če napišem pod 8.dan bo tista oseba, kateri je to sporočilo namenjeno, morda spregledala sporočilo.
Torej, Selena: tisto tabelco (zaradi katere je čist po nedolžnem slišala Suzi, ker sem jo jaz probala skopirat, pa se mi je nekaj zj***, pa je ona pol nekaj sčarala, da je nekak popravla in si očitno tam svoje ime zagledala, ker je bilo bolj pregledno, kot pa un moj zmazek) sem delala jaz. Glej, se ti opravičujem, javno (kolikor je pač to tu gor možno), ker nisem spoštovala tvoje odločitve. Prej sem se trudila naredit nekaj dobrega in v tisti "evforiji" sem najbrž spregledala tvojo željo, sploh pa nisem čist prepričana, da nisem mislila na Seven. Sej zdej boš mogoče zavila z očmi, da se izgovarjam, ampak dejstvo je, da sem dokaj nova tu gor, pa da sta mi vajina dva nicka dost podobna... No, nema veze to zdej. Sem hotla samo, da izveš, da mi je žal, da je vse skup tkole izpadlo in vedi, da se popolnoma strinjam s tabo, je popolnoma tvoja odločitev, če nočeš bit v tabelci, ok, ni panike. Oprosti še enkrat, se mi je zdelo prav, da tole objasnim in se obenem mogoče opravičim še Suzi, ker jih je "skasirala" na moj račun... No to bi blo za zdej vse. Upam, da ne bo kake zamere zdaj zarad tega, ker se mi je zdelo, da te je prav pošteno ujezilo. Sorry in lahko noč.
Mel


_____________________________

En sam pogled nanj in svet je naenkrat lepši...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odločne 9 dan
11.1.2006 7:28:00   
muki1
Kaj boš pa jedla ? user posted image

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Mel_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Odločne 9 dan
11.1.2006 7:33:04   
Anonimen
user posted image

JUtro! Jaz sem se pa nagradila z zvezdico! Zakaj? Ker včeraj nisem grešila! user posted image  Sadni dan je minil lepo, brez večjih pretresov in brez grehov. Me pa že zdaj psihično zvija kaj bo na vodni dan. user posted image

No, danes bom za zajtrk jedla jabolki, za malico mam banano, kosilo pa bo najmsi dobro. Jedla bom pohan sir. In seveda zelenjavo zraven, ter solato.
Ugotavljam, da sploh ne pogrešam mesa tok kot bi mogoče mislila, pa sem ga mela še kr rada. Pogrešam pa sir. user posted image
Za večerjo bo isto, le da bo le polovica, seveda. user posted image

< Sporočilo je popravil hothien -- 11.1.2006 7:34:00 >

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Odločne 9 dan
11.1.2006 7:44:15   
lelaval
Dobro jutro odločne. user posted image

Jaz pa se bom nagradila  s user posted image , ker sem včeraj zvečer pojedla buhtelj. user posted image  Pa ne zato, ker se ne bi mogla odrečt, pač pa zaradi mleka (večinoma še dojim) in sem imela občutek, da ni sita, sa je cel dan hotela viset na meni. user posted image  

Za kosilo pa bom verjetno hrenovke (če ne bom dobila tukaj gor boljše ideje user posted image ), ali pa sir. Samo - a pohan sir se sme?user posted image  In pa ogromno skledo solatke, pa juhico seveda. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Odločne 9 dan
11.1.2006 7:47:39   
Teni_



Dobro jutro. Tudi jaz si zaslužim user posted image . Čudno,ampak včeraj sploh nisem bila lačna, v ponedeljek pa sem po tisti tortici že komaj čakala  na sadje. Danes bom za zajtrk jabolko, za kosilo in večerjo pa pleskavice ali pa čevapčiče. user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Odločne 9 dan
11.1.2006 7:47:45   
muki1
Hej Hothien, a obstaja varianta za pohan sir? Meni se tak sline cedijo po njem, pa niti nisem upala vprašati, če ga lahko, sem bila ziher da ne.( drobtine, moka, jajček, ful olja v katerem se to cvre user posted image ).

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Odločne 9 dan
11.1.2006 7:52:23   
CUKRČEK
Jaz sem si kar nekajrat privoščila pohan sir pa sem vseeno shujšala ohoho veliko kil. Pa saj je tistih drobrinic tako malo pa mokce, jajc je pa itak tud beljakovina.
Ni panike! Vsega pa tud ne mormo sam na vodi kuhano jest. telo tud nekaj maščobe rabi.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Odločne 9 dan
11.1.2006 7:56:55   
tanja75
Hrana  mora biti kuhana ali pečena, cvrta pa ne.

Punce kaj ste naredile, če ste bile povabljene na praznovanje. Ste grešile? Koliko se je poznalo na vagi, če ste grešile?

Drugi teden sem vabljena na 2 praznovanji, mislim, da bo hudo se vzdržati.

lp

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Odločne 9 dan
11.1.2006 8:04:44   
lelaval
Tanja jaz bi se nazaj držala user posted image  - jedla pač tisto, kar lahko.
Sama imam med dieto rojstni dan in sem že preračunavala - lahko bom jedla slaščico. user posted image

(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Odločne 9 dan
11.1.2006 8:10:15   
Anonimen
Tanja, tud jaz vem,d a ni dobro jest ocvrto hrano, vendar se ne mislim pregovarjati. Kdor bo naj, kdor pa ne, pa ne. user posted image  Sicer pa zaupam Cukrčku, če je ona jedla to, pa je vseeno shujšala velik... Sicer pa ne bom to jedla na vsak B dan, tud prej sem to jedla kvečjemu vsaka dva meseca.

Kar pa se tiče praznovanj. Jaz bi naredila tako. Če bi blo to na B dan, bi pač doma bla brez kosila, tam bi pa jedla meso in zelenjavo, ali krompir, če bi bil Š dan. Mislm, da lahko dneve tud zamenjaš, o tem ti bo Cukr več povedala.
Ali pa bi se pač lepo vzdržala vsega. Povej, da maš dieto in to je to. Ti ne sme noben zamerit.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Odločne 9 dan
11.1.2006 8:13:10   
al1*
Hoj!

Jaz sem bila na praznovanju prejšnjo soboto. Bil je beljakovinski dan. Jedla sem samo eno vrsto klobas (krajnske), pečeno papriko in svežo zelenjavo. Sicer pa so bivše hujšarice napisale, da so na praznovanjih grešile, po tistem pa so imele vodni dan.

Mi bomo danes jedli dušenega purana z zelenjavo in solato iz motovilca.


_____________________________

lp


(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Odločne 9 dan
11.1.2006 8:13:40   
CUKRČEK
Če sem se jaz malo pregrešila, sem drugi dan normalno po dieti naprej jedla. Za silvestrovo, ko pa sem cel dan in celo noč basala hrano vase, sem pa drugi dan namesto Oh imela sadno--zelenjavni dan in potem naslednji dan po razporedu sadni dan ( jaz sem sadni dan imela vedno samo sveže sadje...nikoli zelenjave) In potem spet normalno naprej.


_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Odločne 9 dan
11.1.2006 8:14:18   
drus013
Tudi jaz imam med dijeto rojstni da, joj nebo fajn,pravijo, da če pridejo takšni dnevi, ko si daš duška bi naj naslednji dan imel kr sadni dan, pa normalno po dieti naprej. A je katera že razmišljala v tej smeri. Pa ravno sadni dan grrr user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Odločne 9 dan
11.1.2006 8:27:08   
Anonimen
user posted image  Drus013, ravno en post višje ti je Cukr vse razložila. user posted image

No, glede sadnih dnevov sem se tudi jaz odločila, da bom takrat res jedla samo sadje, ne pa tudi zelenjave. Sej gre, pa vzamem to kot predprirava na vodni dan, ki se ga bojim, kot hudič križa! user posted image

(odgovor članu drus013)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Odločne 9 dan
11.1.2006 8:39:13   
paris
Br jutr!
Za zajtrk sem banano, malice ne bom, za kosilo golaž in veliko solate!
Komi čakam, njam, njam!


_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Odločne 9 dan
11.1.2006 8:39:43   
Anonimen
no, še jaz: danes bom jedla postrvi in solato, mojemu bom pa še krompirček spekla zraven.. a mogoče katera ve, katere začimbe pašejo na postrv?? - jo bom prvič pekla, pa nimam pojma.. spekla jo bom pa kr v pečici, s česnom, peteršiljem in limono.. a bo šlo al se bo riba prijela?!?!?! user posted image  nasveti so dobrodošli..

drugače pa lahko povem, da je danes 9 dan diete, mene pa je v teh dneh že 5x glava bolela.. sicer čist malo, sam vseeno.. je še kateri tako??

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Odločne 9 dan
11.1.2006 8:45:24   
Anonimen
Mel_A - sem prebrala, vzela na znanje in ti je odpuščeno user posted image  (oči ne zavijajo), Suzi pa opravičilo, da sem izpostavila njo. Bila je pač podpisana kot avtor tabele, na kateri se je svetilo tudi moje ime.

Zdaj pa na dieto - jaz sem se tudi odločila, da bom za sadni dan jedla samo sadje, sadje namreč obožujem. Včerajšnji dan sem prenesla odlično, pojedla OGROMNO sadja in kljub temu imam danes 0,6 kg manj. Pa še na wc sem šla pošteno, prej sem bila kar nekaj dni zaprta.
Na prejšnji sadni dan sem pojedla le malo sadja, ker sem videla, da ga tudi ve jeste malo, za kosilo pa ogromno zelenjave vendar brez kisa in olja, to pa ni šlo oz. se mi je uprlo. Predvsem brez balzamičnega kisa ne gre!
Včeraj pa sem za zajtrk dve pomaranči, malica 4 kivije, kosilo pol ananasa (konkretno velikega), malica jabolko, za večerjo pa sem nameravala drugo polovico ananasa ampak mi ni zneslo, ker je bilo preveč. Tako je polovica te porcije ostala danes za zajtrk.

Danes bom pa jogurte, malo, ker jih pogrešam, največ pa zato, ker jih imam v hladilniku še izpred novega leta in ga moram "sčistit". Pa zelenjavo na pari zraven, verjetno brokoli.

(odgovor članu Mel_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Odločne 9 dan
11.1.2006 9:04:22   
Grascakinja
Ojla. Meni je pa kljub temu, da sadje obožujem in zelenjavo tudi, vse pogledalo skozi ušesa. Po jutranjem jabolku je malo manjkalo, da ne bi bruhala. In čudno mi je slabo. Zdaj pijem vodo. Če se ne bo uneslo, bom pojedla košček starega kruha ali prepečenca, da se k sebi spravim.

Sicer je vaga zdaj vse skupaj -1,5kg, torej se je splačalo. Itak da bom vztrajala, ni kaj.

Tudi jaz imam na sporedu eno praznovanje ob večerji s svojim "klubom" bivših cimer s faxa. Se bom potrudila, da bomo šle na B, Š ali OH dan in v dnevu primerno restavracijo (morska hrana, kitajska ali pa picerija user posted image ). Če bomo šle v picerijo bom naprimer jedla zelenjavno pizzo brez sira in solato, v kitajski riž z zelenjavo, na B dan pa kake ribe in solato. Tako bo to.
Če se bomo dobile na sadni dan bom pa raje odpovedala, ker je kap jesti sadje in zelenjavo, ko drugi v pričo tebe recimo dunajca, tenstan riž in puding pa mleko za povrh, kot je včeraj počel moj mož.... naslednjič grem ven iz kuhinje v dnevno jest, če bo tako.

Koliko vode pa lahko spiješ na vodni dan??? Jaz sem včeraj ziher 6l vode poklompala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Odločne 9 dan
11.1.2006 9:06:33   
tejčica
Pozdravljene punce!

Dva ciklusa sta že mimo in še vedno se nas veliko drži diete. Smo pa res ODLOČNE!user posted image user posted image user posted image

Sploh ne morem verjeti s kakšno lahkoto sem preživela včerajšnji sadno - zelenjavni dan. Sem pa tudi jaz zadnje dni malo zaprta, zato bodo danes za zajtrk suhe slive. Koliko jih lahko pojem? Jedla sem jih že včeraj in sicer 6. Mislim da to ni preveč. Za kosilo in večerjo pa si bom naredila goveje zrezke, zraven pa kuhana zelenjava, ki mi je ostala še od včeraj. Bi z veseljem pojedla skledo radiča, pa mi brez jajčka ali fižola sploh ne diši. Si ga bom že jutri privoščila s krompirjem.

Pa ne pozabite, da danes lahko pijemo belo kavo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Odločne 9 dan
11.1.2006 9:09:41   
Grascakinja
Ja, samo še 81 dni!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, mene pa zanima, kaj bodo naredile tiste, ki imajo recimo 5 kg za zgubit, če bodo prej dosegle svoj cilj kot v 90 dneh? A se potem lahko neha kar na sredi al kako to gre?
Jaz se za mojih 10 ne bojim, da bi jih kaj bistveno prej, samo sprašujem se pa za te, ki ste že zdaj suhe in boste kmalu idealne?

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Odločne 9 dan
11.1.2006 9:12:56   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: pupa25

Koliko vode pa lahko spiješ na vodni dan??? Jaz sem včeraj ziher 6l vode poklompala.


Mislim da ni omejitve koliko lahko spijemo. Sploh pa ne na vodni dan. Več spijemo, boljše je. Jaz zadnje dni spijem vsaj 6l čaja na dan, brez vodnih dnevov. Je pa res, da zaradi tega non-stop na minus letam.user posted image

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Odločne 9 dan
11.1.2006 9:29:32   
Anonimen
6 litrov???? user posted image  Pa kako????? Jaz spijem v službi po mojem mal več kot dva litra, popoldan pa še pol. user posted image  V navodilih itak piše vsaj 1,5 l, torej je dva dost. Ne morem več. Lahk sam še školjko privežem na rit. Dobesedno.

Da ponazorim, kadar greva z mojim v LJ ( slaba ura vožnje), prej nič ne pijem, pa vendar poznam vse WCje na vseh bencinskih servisih do LJ in celo hosto.

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Odločne 9 dan
11.1.2006 9:34:14   
CUKRČEK
Baje da če spiješ liter vode na uro, da lahko srcu škodi. Sam milsim, da tega ni kar tako lahko spiti.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Odločne 9 dan
11.1.2006 9:35:04   
Grascakinja
Jaz imam 3l Brita filter vrč. Stoji na mizi v dnevni, kjer se največ zadržujem, poleg je pa kozarec. Pa vsakič, ko ga zagledam, popijem 1 kozarec. No, včeraj sem veliko gledala proti temu vrču, sem ga 3x napolnila.... Sicer pa spijem 1 vrč na dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Odločne 9 dan
11.1.2006 9:57:43   
Lu
Punce jaz sem včeraj grešila user posted image  in tako tudi zaključila tole dieto. Enostavno ne morem. Nisem bila pripravljena že na začetku in tako sem non stop mislila samo na hrano. Dol sem šla 1,5 kg, moj pa 2 kg. Moj bo še z vami, jaz pa mogoče kdaj z drugo skupino. Držim pa za vse pesti, da vam uspe priti do željene teže in vas bom še naprej spremljala. Lepo se imejte.

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?