Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

torej predvidevam, da glede na to, da gre za neke vrste lepotni poseg in še na hrbtu, ki te ne bo oviral pri hoji, boš šla lahko takoj domov. Aja, poseg je opravljen v lokalni anasteziji,torej ti omrtvičijo samo tisti del, ki ga bodo obdelovali. Dobila sem tri šive, ki mi jih je kasneje odstranil lečeči zdravnik. danes se mi pozna čista pici mini brazgotinica. pa svetujem ti, da če ne gre za nujno zadevo, da čimprej oddaš napotnico, ker se za takšne nenujne zadeva kar dolgo čaka. mogoče boš prišla na vrsto takrat, ko ne boš imela več doječega dojenčka. tolk počasni so. resno!
). Po posegu greš takoj domov. Ko bo anestetik popustil bo sicer malo bolelo, ampak ni panike. Po nekaj dneh greš k svoji osebni zdravnici, da ti odstrani šive. That's it.
) tiste ti odstranijo tud brez napotnice v zdravstvenem domu. jih zamrznejo. Po moje je odvisno za kakšno bradavico, znamenje gre. to pač presodi dermatolog.