|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Operacija pregrade
5.2.2008 13:37:22   
tane
Vprašanje: ali je katera bila na posvetu pri Dr. Martina Ribič - Pucelj oz. jo je ona operirala?
Jaz imam danes teden 12.2. pregled pri njej po SS in abraziji in ker itak že vem, da imam pregrado, ki mi jo je moja G odkrila leta 2004 pa niti enkrat do sedaj omenila, glede tega sploh ne bom več komentirala, ker sem bila že tolko jezna, da zdaj sploh nimam energije večuser posted image .

Pa me samo zanima kakšna je in koliko časa se pri njej čaka na operacijo, če katera morda ve?

Zdaj po SS si še bolj želim otročka in komaj čakam, da bi lahko ponovno poskusila, saj ne da se prej nisva veselila, ne znam opisat tega občutka, zdaj si še 100x bolj, morda zato, ker si hočeva dokazat, da lahko imava otročka, ali pa zato, ker sem/sva okusila nosečnost in neizmerno veselje ob tem, ne vem...

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 5.2.2008 16:33:04 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dr. Martina Ribič - Pucelj - op pregrade
5.2.2008 13:46:46   
Barachiel
Živijo Tane!

Jst sem bila prvič pri dr.Ribičevi 18.12.2007. Ona drugače ni moja G, ampak mi jo je priporočil urolog. Ona mi je izdala napotnico za laparo in histeroskopijo in, ko sem 1. klicala decembra mi je sestra rekla, da je jauarja vse zasedeno in da naj pokličem februarja. Seveda tega nisem upoštevala in sem poklicala takoj januarja, ampak še vedno sem dobila dokaj pozni datum - 18.3.2008. Kar pomeni, da čakaš tam nekje 3-4 mesece. Zdej loh samo upam, da bo dr.Ribičeva takrat res delala (da ne bo kakorkoli odsotna) in, da bom imela posega res na tisti dan, ker ti drugače prestavijo, pol pa itak veš da se zavleče takoj še kakšen mesec... No ne vem koliko časa boš ti čakala za odstranitev pregrade, ampak pri meni je bilo tako.

_____________________________

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dr. Martina Ribič - Pucelj - op pregrade
5.2.2008 13:53:04   
tane
spyke, hvala za odgovor sem ti ravno še na temo 'KT pred laparo in histero' postavila vprašanje, pa kar ignoriraj. ja, se mi je kar zdelo, da bo čakalna doba nekje 3-4 mesece, ker mislim, da v bistvu ni važno za kakšno operacijo gre, bolj zato, da ves čas operira, pa še okoli hodi predavat tako, da je precej busy.

no, bom tudi jaz upoštevala to in kar večkrat poklicala, ker dostikrat je odvisno tudi od sester se mi zdi.

(odgovor članu Barachiel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dr. Martina Ribič - Pucelj - op pregrade
5.2.2008 13:55:44   
Barachiel
no tam sem ti vseeno odgovorila user posted image  kakorkoli... ja res je ti se kr francoza nared in večkrat pokliči (no jest sem morala poklicat prvi dan menstruacije), ampak tud jest sem mnenja, da je odvisno koga dobiš nadrugi strani linije. a mi lahko samo napišeš, če ni skrivnost, kdo je tvoja G user posted image  Ali pa vsaj iz katerega okoliša je? Ker imam tudi jaz že kar precej slabih izkušenja z G user posted image

_____________________________

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dr. Martina Ribič - Pucelj - op pregrade
5.2.2008 14:05:20   
tane
sem si ravnokar prebrala tvoj odgovor. ja, mene je v bistvu napotil k njej primarij Zupan iz gin. oddelka na urgenci, ki mi je opravil tudi abrazijo po delnem SS-ju v 14. tednu in moram reči je bil zelo prijazen, ko sem po abraziji morala na pregeld po 3 dneh, da je preveril, če je vse o.k, ker sem baje tako krvavela, da ni dobro videl. no, takrat mi je napisal naj grem po 1user posted image  k njej na pregled, da sumi na dvorogo maternico ali pregrado.
drugače pa odgovor na tvoje vprašanje, moja G- je iz Kranja dr. Podlipnik, k njej hodim že ves čas čeprav sem se medtem preselila v Lj. ker moram reči, da sem ji zaupala, čeprav me je zdaj kar razočarala z izjavo, da mi je pregrado zamolčala, ker je pač mnenja, da je enkrat treba probat. Ja, sem si mislila, ona je tega mnenja, je pa tudi njena dolžnost, da mene seznani s tem in imam potem jaz pravico odločat kaj bom naredila. sem kar mislila, da bi jo zamenjala ampak mislim, da zdaj ko se mi je to zgodilo, da se bo morda malo bolj zavzela zame, pa še glede bolniške in ostalega ponavadi ne komplicira, tako, da ne vem...
sem kar v dilemi kar se tega tičeuser posted image , je bilo se kar naporno vozit v Kranj, še posebej, ker sem imela težave že od začetka tako, da sem se kar pogosto vozila na preglede, no, ko se je pa zgodilo (SS) sem moral apa tako in tako na urgenco v LJ, ker sem zelo krvavela.

(odgovor članu Barachiel)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dr. Martina Ribič - Pucelj - op pregrade
5.2.2008 14:19:04   
naja2
Doc.dr.Ribič Pucelj je moja osebna ginekologinja in je super (pa je drugače ne poznam - le iz pregledov). Ne komplicira če ni treba, pa zelooooo se spozna na vse. Glede pregrad se mi zdi, da je zagotovo velik strokovnjak - enkrat mi je nekaj omenila, da je ona pisala doktorsko dis. o pregradah. Pa mislim, da je fino če te operira nekdo, ki dela tudi na reprodukciji, ker zagotovo bolj pazi.
Ima pa zelo veliko operacij, zato je še za redni pregled veliko za čakat. Kot si rekla tudi veliko predava okol in v tujino, sja je res strokovnjakinja. Pri operacijah se mizdi, da so konec lankega leta imeli predvsem premalo anastezistov in je še zato bilo potrbno dalj čakat. Mene ima tako še za naprej, ker sem grem zdaj prvič v IVF.

Drugače je pa ravno pred 1 letom mene operiral dr. Vogler, in ga tudi lahko pohvalim ker je blo vse OK - imela sem namreč izvenmaternčno nosečnost. Dr. ribičeva je bila ravno na bolniški, ko se je meni to dogajalo. 

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Dr. Martina Ribič - Pucelj - op pregrade
5.2.2008 14:29:19   
tane
naja2, si me kar potolažila s temi besedami, ja sem malo iskala podatke o njej po internetu in potem mojo G vprašala ali naj grem k njej ali k dr. Tomaževiču, ker ti mora itak osebni G napisat napotnico, pa je rekla, da sta oba velika stručkota, pa kot si napisala dela tudi na reprodukciji in ker nisem več rosno mlada, pa nimam še otrok se mi zdi, da bo kar prava.
imam namreč kar probleme z gin. pregledi, sem imela svojega prvega G-ja enga tipa, ki ga videt ne morem, sem ga takoj zamenjala, no pa imam zdaj vedno hud strah pred pregledi, sem ravno svojemu jamrala zadnjič, da imam pa res 'srečo' ravno meni se to dogaja, ko tako sovražim gin. preglede.
jo bom vprašala če je kakšna možnost, da bi bila moja osebna G, morda se pa le odločim, da svojo zamenjam, še ne vem...

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Dr. Martina Ribič - Pucelj - op pregrade
5.2.2008 14:41:55   
Barachiel
joj tane oprosti, prejle sem bila prehitra v pisanju... tale dr.Vogler ki ga omenja naja2 sodeluje veliko z dr.Ribičevo, za Tomaževiča pa ne vem user posted image  

o groza kr srh me je spreletel ko si napisala da hodiš v KR user posted image  sploh ne vem kaj tam še iščeš, če si pa v LJ user posted image  čim dalj stran od KR!!!! sploh ne razmišlajaj in zamenjaj G čimprej.

_____________________________

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Dr. Martina Ribič - Pucelj - op pregrade
5.2.2008 15:05:11   
tane
spyke, saj tole z G-jem res ne vem kaj naj naredim, ene frendice mi pravijo, da naj zamenjam druge spet ne, ker me zdajšnja G pozna, ker že tako dolgo hodim k njej, res ne vem. pa še to kar sem napisala, d aimam ful strah pred G-ji in pregledi, si grem raje zobe pulit kot pa na pregled k G-ju, no ta moja ve, pa je tako bolj previdna in potrpežljiva, me je pa res razočarala s to pregrado, da mi ni nič omenila.
vprašanje je le, ali so tu v LJ dobro G-ji sploh prosti, če sploh še vzamejo nove paciente?!
pa izvedeti kateri so dobri, moški sploh ne pridejo v poštev zaradi tistega kretena, ki me je imel prvič, jim ne zaupam več, le k dr. pušenjaku sem enkrat šla na samoplačniški pregled med nosečnostjo po drugo mnenje, skratka res ne vem kaj naj naredimuser posted image user posted image .
a KR je pa tak poden?

se bom zaj pogovorila z dr. ribičevo tudi o tem, da mi je moja G- zamolčala pregrado in bom videla kaj bo rekla, čeprav ponavadi nočejo čez druge G-je nič govorit.
hvala za nasvet.user posted image

(odgovor članu Barachiel)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Dr. Martina Ribič - Pucelj - op pregrade
5.2.2008 15:48:19   
Barachiel
ja itak ti bo ona rekla, da nima smisla, ker se morajo med seboj ščititi. kateri je bil pa ta tvoj prvi "mesar" ki ga omanjaš?

jst sm šla tud prvič k dr.Lavriču in sem ga tud takoj zamenjala user posted image  no potem sem šla k Podlipnikovi, pa sem tud nad njo obupala.... in tako naprej in tako naprej...

_____________________________

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Dr. Martina Ribič - Pucelj - op pregrade
5.2.2008 15:57:50   
tane
moj prvi mesar je bil gregorač, vase zaverovan kreten, ki mi je prvič kar pustil 'račko'  in šel medtem pisat v kartoteko, ko sem mu rekla, da me boli je pa samo rekel, no, no saj ni tako hudo, potem pa ko je bilo vse krvavo me je pa še nadrl, a sem sploh že imela spolne odnoseuser posted image , povrh vsega pa mi še napisal KT stediril, ki so bili čisto neprimerni na mojo težo (40kg takrat) in mi je bilo ful slabo po njih, tko, da sem jih nehala jemat po 3 mesecih.
no, potem sem imela še operacijo cist na jajčnikih in je bil tudi on zraven pa sem ga čisto zignorirala, ko sta me po operaciji oba s podlipnikovo prišla pogledat, če bi bilo to danes in ne takrat ko sem imela le 19 let, bi mu take povedala in ga user posted image poslala nekam user posted image

h komu pa hodiš zdaj, če ni skrivnost?

(odgovor članu Barachiel)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Dr. Martina Ribič - Pucelj - op pregrade
5.2.2008 16:15:39   
Barachiel
jst sm po Podlipnikovi odšla k Virantovi in me je baba tolk cajt pacala, da sem bila urgentno prerezana čez trebuh zaradi notranjih krvavitev user posted image  no operiral me je pa Hanđar, pa sem si takrat mislila, da je car ker mi je rešil življenje, pa so se moje utvare hitro razblinile. po dveh obiskih pri njem sem dokončno potegnila črto nad kranjsko porodnišnico in odšla v Šk.Loko. sedaj hodim k Stražarjevi in če ne drugega pridem takoj (ponavadi še isti dan) na vrsto - če imam bolečine ali krvavitve, brez pregovarjanja in napotnic. pa še res je nežna. ko me je Hanđar po operaciji pregledoval sem se mu res zvijala na stolu od bolečin in neprijetnega občutka (zaradi bolečin, ki sem jih doživljala pred operacijo), pa je kr neki pametoval da kaj mi je pa da nej se umirim pa kaj dramatiziramuser posted image user posted image .... Stražarjeva me je pa res nežno pripravila na pregled in vzela najmanjše orodje kar je možno... pa tud to mi je všeč, ker ima v svoji ordinaciji tudi UZ tako da me je vsakič pogledala in ročno in z UZ.

_____________________________

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Dr. Martina Ribič - Pucelj - op pregrade
5.2.2008 16:35:38   
Anonimen
prenešeno iz druge teme:

kimmii


Imam majhno pregrado, katero je potrebno odstraniti.
Šla bom v Ljubljano, pa me zanima ali katera pozna dr. Plonkovo, ki je baje specialistka za takšne stvari?

Zanima me, če je katera bila v Ljubljani in pri katerem zdravniku.

hvala.

(odgovor članu Barachiel)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Dr. Martina Ribič - Pucelj - op pregrade
5.2.2008 16:37:53   
tane
ja, na žalost je tako, da so eni G-ji že tako otopeli, da te sploh ne poslušajo in mislijo, da dramatiziramo, ti svetujem, da če ti kdo še enkrat kaj takega reče, ga kar pošlji nekam, imamo vso pravico saj gre za naše zdravje, pa še pošteno plačujemo naše zdravstvo, jaz sem se odločila, da bom tokrat ful težila z vprašanji, si jih bom kar napisala, če ne jih vedno pozabim ker sem tako živčna zaradi pregleda.
zato mi je pa všeč, da obstajajo taki forumi, da si lahko izmenjamo izkušnje in si potem bolje pripravljen, čeprav mojega moti, da sem tu, ampak sej smo vse dost inteligentne, da vemo kdaj so stvari/nasveti tu gor za poslušat kdaj pa ne, važno pa je da si izmenjaš koristne nasvete in se bodriš, pa da vidiš da nisi sam na svetu s tvojo težavo.
bom razmislila glede menjave g-ja, hvala za priporočilo tvoje, ampak verjetno bom poskušala kaj poiskat tu v LJ, da se ne bom vozila.
držim pesti zate in tvojo op. 18.3.2008, da se rešiš tvojih mukuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barachiel)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Operacija pregrade
6.2.2008 8:08:43   
kimmii
Napisala sem, da grem k dr. Pokal , pa ni Pokal, ampak BOKAL, prosim vas, če je katera bila pri njej, da mi kaj več napišete o tem.
Pri dr. Ribičevi ali pri dr. Tomaževiču, koliko ste pa čakale da ste prišle na vrsto?

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Operacija pregrade
6.2.2008 9:49:47   
crvicek
Punce, jaz sem končno dobila datum in imam operacijo pregrade 3.3. pri prof. Tomaževiču. Marca 2007 me je osebna G napotila na spec. pregled zaradi suma pregrade in mi je rekla naj se naročim k dr. Ribičevi oz prof. Tomaževiču (po prebranih člankih in po mnenju moje ginekologinje, sta ta dva najbolj primerna za pregrade, še bolj prof. Tomaževič, kajti Ribičeva je bolj specializirana za endometriozo). Ker je bil takrat prof. odsoten zaradi kongresov, sem šla k Ribičevi. Je zelo prijazna, mi je razložila kako in kaj naprej, vendar mi je po pregledu rekla da je pregrada komaj opazna in da ni potrebna odstranitev. Tako zva z možem veselo user posted image in julija zagledalauser posted image . Na žalost je sledil ss v 6t. Po 3 tednih, pri pregledu pri moji G, mi je spet opazila pregrado in mi zopet dala napotnico za spec., vendar je rekla naj grem obvezno k rof. Tomaževiču. Konec oktobra sem imela pregled pri njem in mi je nedvoumno potrdil pregrado veliko skoraj 2 cm, katero mi bo tudi on odstranil 3.3. Rekel je, da s tako pregrado nas srečno donosi le 2 %.Čakala sem kar veliko, najprej zaradi prvega napačnega mnenja, nato ss, potem pa pregled pri prof., tako da se vse skupaj vleče že 1 leto. Od potrjene pregrade do operacije, pa bom čakala 4 mesece.

...ko mi je pa dr. Pušenjak komentiral zadevo; da tudi oni so nezmotljivi sem ostala brez besed....

Moja osebna G, pa je mnenja kot prof. Tomaževič, da je treba pregrado odstraniti preventivno.

Srečno

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Dr. Martina Ribič - Pucelj - op pregrade
6.2.2008 10:29:18   
Barachiel
Ja seveda tane, ti pojdi kar v LJ, ker ti je bližje. no naj ti povem, da ko sem šla jaz k dr. Ribičevi, sem imela tudi s seboj beležko in popisane 3 strani, ker sem vedela, da bom sigurno kaj pozabila povedati. no in ko sem se tako usedla, sem rekla da imam kar napisano pa če ji lahko preberem, pa je mirno odgovorila da lahko in me lepo poslušala do konca. ker vem, da bi se marsikomu to zdelo neumno in bi se mi al posmehoval ali pa me ignoriral ali pa le s težavo poslušal. Pri njej pa sem res dobila občutek, da me je poslušala, kljub mojemu "eseju"user posted image  hvala za lepe želje in tudi jaz upam, da bo tvoja operacija uspelauser posted image

_____________________________

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Dr. Martina Ribič - Pucelj - op pregrade
6.2.2008 11:55:30   
tane
crvicek, sem tvojo zgodbo že zasledila in se takrat zamislila ali naj grem k dr. ribičevi pa sem bila že naročena in bi bila pri dr. tomaževiču na vrsti šele aprila, sem zato sklenila, da grem kar k njej na pregled, sicer pa zdaj že toliko vem o pregradah (upam, da ni še kaj drugega), da bom kar zahtevala operacijo in bom tistega poslala nekam, ki mi bo še enkrat rekel, naj kar probam zanositi s pregradouser posted image  . dr. tomaževič pa se mi je 'prikupil' potem kar sem prebrala na forumu in kar si napisala ti, da zagovarja preventivno odstranitev pregrade. crvicek naj ti čas do operacije čimpreje mine in držim pesti za skorajšenuser posted image .

spyke, sva imela potem včeraj zvečer z mojim debato o tem ali naj zamenjam G- ja, pa pravi, da on misli, da je to da mi je zamolčala pregrado, ki mi jo je odkrila že leta 2004 skrajno neprofesionalno, ne glede na njeno mnenje, da je treba enkrat probat, tako, da sem danes že gledala na forumu ) priporočeni ginekologi) za LJ in bom poskusila srečo pri drugem. ti pa čimpreje opravi s tvojimi težavami kljub temu, da si še mlada, raje zdaj preden boš razmišljala o zanositvi. držim pesti, da dobro opravišuser posted image

(odgovor članu Barachiel)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Dr. Martina Ribič - Pucelj - op pregrade
6.2.2008 12:51:33   
Barachiel
Hvala tane, enako tudi tebi, pa upam, da boš uspešno zaključila tudi iskalno akcijo za navim G user posted image

_____________________________

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Dr. Martina Ribič - Pucelj - op pregrade
6.2.2008 13:44:57   
crvicek
tane, hvala za lepe želje. Tudi jaz upam da se bodo kmalu uresničile.

Glede tvoje G, ki ti je zamolčala pregrado; ima tvoj fant čisto prav, da se je izkazala za neprofesionalno. Mislim, da je tvoja odločitev ali boš poskusila zanositi s pregrado. Res je, da statistično gledano, imajo ženske s pregrado dokaj velik% možnosti da poteka nosečnost brez težav in srečno donosijo, pa vendar nekatere ne spadamo v ta %; zato se mi zdi še toliko bolj pomembno da o tem same odločamo in ne naši G.
Moja G tudi zelo zagovarja preventivno odstranjevanje pregrade, ker pravi da vsak ss lahko pri ženski pusti tudi psihične posledice, zato pravi, da najprej so te posege delali po več neuspelih nosečnostih, v zadnjih letih pa tudi preventivno.
O tem si lahko tudi prebereš na spletu, ki je bila narejena raziskava, v kateri je sodeloval tudi prof. Tomaževič in dr. Ribičeva.

Tudi tebi in ostalim želim čimprejuser posted image


(odgovor članu Barachiel)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Dr. Martina Ribič - Pucelj - op pregrade
6.2.2008 14:15:56   
crvicek
tane, še nekaj sem ti pozabila napisati. Kljub temu, da sem jaz imela slabe izkušnje pri dr. Ribičevi in sem najprej reagirala z jezo; sem kasneje ugotovila z zbiranjem raznih informacij, da je pregrado zelo težko opaziti na uz, če se ta ne dela v pravem trenutku ciklusa. Meni je ravno takrat ciklus nekaj ponagajal in mi je M par dni preskočila, tako da je bil verjetno to razlog da se pregrada na prvem spec. pregledu ni tako videla. Drugič, ko sem pa že imela datum pregleda, sem po zadnji M pred pregledom vseeno še enkrat vprašala v ambulanto za naročanje, ali je datum pregleda ustrezen. Sestra mi je potrdila, v nasprotnem primeru bi mi pa zamenjala datum.
Jaz imam načeloma zelo točne M, samo takrat je verjetno psiha malo ponagajala.

Če nimaš točnih M, ti svetujem, da s sestrami še enkrat preveriš ustreznost termina.


(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Dr. Martina Ribič - Pucelj - op pregrade
6.2.2008 14:34:14   
tane
crvicek, ja o tem sem tudi že pisala, pa ne vem kaj bo. SS sem imela 17.12.07 pa sem potem dobila prvouser posted image  na 35 dan, na 32 dan sem bila pa pri svoji G, ki me je tudi še enkrat pogledala z vaginalnim UZ, pa je rekla, da čisto nič ne vidi ker ni pravi čas očitno za gledat, ne vem čeprav sem bila par dni pred user posted image .

tako, da zdaj ne vem kdaj dobim naslednjo user posted image , če jo dobim na 28dan, kot sem imela user posted image  pred SS mislim, da je pravi čas?user posted image  za gledat, sem imela O ta vikend, tako, da upam da pride na 28dan, če pa bo na 35 dan potem pa mislim, da ni pravi čas za gledat. sem pa klicala že sestre za naročat in je rekla naj kar pridem 12.2. ker nima potem nobenega prostega dneva v februarjuuser posted image . drugače pa mislim, da je ta pregled pri dr. ribičevi tako in tako le rutina, ker kot sem rekla mi je moja G že 2004 odkrila pregrado, me samo skrbi, da ne bo še kaj, ker mi je G, ki mi je napravil abrazijo napisal v napotnico, da sumi tudi na dvorogo maternico, jaz poskušam biti pozitivna in si reči da je le pregrada.
sem pa še pogledala na spletu od KC- za op. pri dr. ribičevi se čaka do 6 mesecev pišeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Dr. Martina Ribič - Pucelj - op pregrade
30.11.2008 18:44:35   
flowers
Pred nekaj dnevi sem imela operacijo pregrade.Odločila sem se da grem v Trbovlje,ker ni čakalnih dob.Moram reči,da sem bila izredno zadovolna z osebjem in zdravniki.To je bila moja prva operacija nasploh in sem bila deležna vse pozornosti.Sedaj moram pet dni počivat,čeprav moram rečt,da ne čutim nobenuh velikih bolečin.


Predlagam vsem ki čakate na operacijo,da se odločite za Trbovljeuser posted image


(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Operacija pregrade
1.12.2008 15:41:14   
sončekm
Tane, dr. Ribič je super ginekologinja. Jaz sem bila pri njej na laparoskopiji in je bila super, vse ok. In tudi druge punce, ki so bile z mano so jo samo hvalile, ena je celo, ko je spet mogla na en poseg, zopet hotela k njej na operacijo. Tako, da kar se tiče dr. Ribič si lahko brez skrbi, kar se pa tiče čakalne je pa kriza. Jst sm bila pri njej na UZ konec septembra in mi je pri naročanju rekla, da naj pokličem novembra, če bom na vrsti decembra, če ne prej januarja - se pravi kot so že punce napisale od 3-4 mesece!
Pa lep dan

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Operacija pregrade
3.12.2008 15:27:02   
flowers
Punce jaz se še enkrat oglašam.Danes je točno en teden kar sem imela operacijo in sploh ne čutim da bi mi karkoli delali.Jaz vem,da nebi čakala par mesecev,da bi me operirali v Ljubljani,ker so tudi po drugih bolnišnicah strokovnjaki ki pa ponavadi itak pridejo iz kliničnega centra vsaj v Trbovljah je tako.Tudi osebje je veliko bolj prijazno in niso napsihirani kot v Lj. ko se sami sebi smilijo kok morjo delat.Jaz sem preiskave naredila v Lj. potem pa sem rekla Dr.Požlepovi naj mi da napotnico za Trbovlje.

Pri meni je uspelo!!!!!!!!Pri moji prijateljici v Ljubljani pa ni in mora še enkrat:-(

Srečno vsem in upam da čimprej pridemo do ciljauser posted image

(odgovor članu sončekm)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?