Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

;). A neuspešno....Ta mesec sem tudi delala ovul teste in zgodilo se je tako: najprej sem imela 3 dni veliko prozorne sluzi a je bil test negativen. Šele po treh dneh ko se je sluz končala je test pokazal pozitivni,...kar se pravi da bi morala ovul nastopiti v parih dneh od pozitivnega testa.
 ;). A neuspešno....Ta mesec sem tudi delala ovul teste in zgodilo se je tako: najprej sem imela 3 dni veliko prozorne sluzi a je bil test negativen. Šele po treh dneh ko se je sluz končala je test pokazal pozitivni,...kar se pravi da bi morala ovul nastopiti v parih dneh od pozitivnega testa.   prav smešno se mi zdi to vse skupaj...
  prav smešno se mi zdi to vse skupaj... 
 ,ker paglavčki itak preživijo od 48 do 72 ur.količina sluzi se med ovulacijo res poveča,ampak ko nastopi ovulacija je sluzi manj in je je lepljiva kot jajčni beljak.in ne govorim na pamet,doma imamo že 2
 ,ker paglavčki itak preživijo od 48 do 72 ur.količina sluzi se med ovulacijo res poveča,ampak ko nastopi ovulacija je sluzi manj in je je lepljiva kot jajčni beljak.in ne govorim na pamet,doma imamo že 2 .maja čakamo še tretjega.želim ti da čimprej ugledaš
 .maja čakamo še tretjega.želim ti da čimprej ugledaš  .lp
 .lp 
			 . enkrat bo že. al kko, vse to načrtovanje me prav izčrpava. groza, pol pa še pravjo naj se mal sprostim. pa noge gor pa bo...
  . enkrat bo že. al kko, vse to načrtovanje me prav izčrpava. groza, pol pa še pravjo naj se mal sprostim. pa noge gor pa bo...