|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PAP III
21.9.2004 9:45:57   
pika74
Ojla punce,

Včeraj sem bila pri G in glede na to, da sem imela zadnji izvid brisa PAPIII, me je posedel na tisti stol in nežno pogledal...potem pa rekel: sedaj bo pa malo zoprno...in... :(... pa je bilo res, ko je odščipnil tkivo. Saj me je potem vprašal, če je bilo hudo, pa sem mu rekla, da ni hudo, če človek ve, da ne bo trajalo 2 uri. No potem mi je vstavil en trakec noter in rekel, da naj ga pred spanjem dam ven. Če bo pa krvavelo močno, pa takoj na urgenco.

Čez 2 tedna izvem za rezultate. Upam, da ne bodo pozitivni.

Sem bila kar malo boga potem, ko sem prišla ven... In čisto po otroško sem zavila v eno Spar, si najprej privoščila eno porcijo sladkih štrukljev s kompotom :)-:)-. Potem sem si pa še kupila enga Magnuma, pa mal takih stvari za pocertat (čokoladke, piškotki...)... ma sej smo še zmeri otroci. Vsaj zase vem8)8)8).

In zvečer jaz to previdno začnem vleči ven... in se je vilo kot jara kača - ma tega je blo fuuuul ene pol metra. In potem na zadnji četrtini je bilo krvavo... mi je kar grozno gledat take stvari...

Ponoči sem slabo spala, ker me je ves čas skrbelo, če bom krvavela. Pa čez noč nisem. Le zjutraj sem na WCju opazila, da malo krvavim. Ampak nism zihr, al je to M al krvavitev zaradi odščipa.

Bomo vidl.

Moja HSG bo morala zdaj malo počakat, da pozdravimo PAPIII, potem pa bo.

Sem pa danes zjutraj naredila tudi test in je pokazalo I. Sej sm ga čist tko na blef. OK mal iz firbca. Pa tud zato, ker bi mu sicer rok potekel 8).

Drage moje, želim vam lep dan še naprej in velik sončka :):):):).

Lp,
Pika74
:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PAP III
21.9.2004 10:10:18   
Maša
Ojla,

joj to pa ti je moglo biti zoprno. Ena moja kolegica je glih pred kratkim dala skozi nekaj takega in je bilo vse o.k.,....tudi pri tebi bo, saj vse držimo pesti in smo v mislih s teboj!:angel::angel::angel::angel::angel::angel:
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

lp,
Maša

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PAP III
21.9.2004 11:04:33   
pika74
Hvala Maša:angel:.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PAP III
21.9.2004 11:08:32   
manja11
Živjo Pika74,

joj se mi kar smiliš, se mi zdiš prov bogica. Držim pesti, da bo vs OK. Ja sej smo res otroci, sploh kadar smo v večjih stiskah, to sem ugotovila že sama pri sebi. Če sem v globoki krizi, postanem tipična ženska in nehote zavijem v štacuno po kakšno cunco. Nekak se je pa treba potolažit, ne!? Tud piškotki že lahko zaležejo. Vsi tukaj smo s tabo in tiščimo pesti!!! Tako kot nas ti vedno tolažiš, ti v vzpodbudo pošiljam enega :angel:!

Pa pocajti se čim prej!

Lp :miska:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PAP III
21.9.2004 12:08:09   
pika74
Ojla manja11:angel:,

tudi tebi hvala za vse lepe besede in :angel:. Kar naprej hodim gledat na WC, kaj mi to ven curlja. Mislim, da M še ni. Ampak še vedno malo krvavim. Bolje, da ne razmišljam kar naprej o tem, kaj se spodaj dogaja.

Fajn bodte še naprej:).

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PAP III
21.9.2004 13:31:55   
pika74
Ojla PikaPolonica,

mene niso nič uspavali. V Lj. na Leonišču sem bila pri fuuul dobrem G (dr.Drobnič) in ta mi je tole kar na hitro odščipnil. Tkole, popoldne prideš, daš mu izvid v roke (PAPIII) in on nardi svoje in greš. Vmes pa mal zobe stisneš 8)8)8). Zdele bom šla spet mal na WC pokukat, če še kej kaplja in curlja. Upam, da ne več. Drugač pa 4.10. pridem po izvide in potem, če bo pozitivno, bo mogoče treba narest konizacijo... kaj je pa to kolposkopija? A sm jest to mela? Sam to vem, da je odščipnu en košček in ga dal v neko tekočino v lonček. Mogoče je blo to to :zmeden:.
Sicer pa midva 4 leta poskušava in nč od nč. HSG pa pride mogoče drug mesec, če bo izvid OK.

Drž se!

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PAP III
21.9.2004 14:10:13   
pika74
ajaaaaaa, to mi je delal. Sej se spomnim, ko je prosu, če se lahko malo bolj gor usedem, ker si bo sicer vrat zlomu 8)8)8) - bogi.

Drugač mi ni nič več povedal. Samo to, da 4.10. pridem po izvide.

V 4 letih sem
- merila BT kot nora (se mi je že termometer
znucou ;) ),
- on ima 2 spermiograma BP oz. OK
- moji hormoni so OK
- UZ je pokazal, da je vse OK
- 3 mesece Klomifena, pa nič od tega


Zdaj čakam na HSG in potem upam na uspeh.

Al bomo pa HOKUS POKUS - ČINČALA BUM8)8).

:miska::miska::miska: za vse!!!

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   PAP III
21.9.2004 15:43:17   
pika74
Ojla PikaPolonica,

Sam še eno vpr.: kdaj maš ti HSG?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   PAP III
21.9.2004 22:23:45   
Anitka
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: PIKA 74 upam, da bodo izvidi dobri. Naslednji mesec pa itak čakamo skupaj :modri::roza:

Anitka:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   PAP III
22.9.2004 12:17:46   
pika74
Ojla PikaPolonica:rozica:,

Pol bova pa res skupi držale pesti 4.10. in 6.10.

4.10. bom jaz popoldne v tej isti ambulanti. Se bova še tko lohk kej pomenle. Jaz bom po 17h tam nekje pred sobo 5.

Se slišmo;).

Drž se:miska:!

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   PAP III
22.9.2004 18:17:10   
pika74
Ojla PikaPolonica!

Pol se bova pa enkrat drugič srečale ;). Sm misnla, da maš to 4.10. v Leonišču. Ampak vseen, tok si mi nekam podobna po vseh teh preiskavah, pa še PAPIII maš tko kot jest. Dve na RR z istimi problemi in samo enim ciljem - dobit :duda:. Vidiš, kako se srečamo.


(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   PAP III
22.9.2004 18:25:10   
pika74
Uf prehitro sem zaključila.

A ti si danes imela odščip?
Dej povej, a te je kej bolel?
Kdaj si imela pa zadnjo M (mislim 1. dan ciklusa)?
Ali kaj krvaviš?

Jaz sedaj 2. dan malo po malo krvavim. Ampak tko al tko bi mogla zdej tud M dobit. Pa težko ločim, al je to M al mi krvavi tista ranica. Sam glede na hormonsko terapijo (Klomifen, Primolut-Nor) je mogoče tud zarad tega mal bolj šibka M. No, vsaj neki sm 99% - noseča nisem, ker je bil test včeraj zjutraj negativen.

Pa še neki me zanima. A si ti že kdaj imela tale PAPIII?
A si mela kakšna vnetja pred kratkim?

Jaz sem imela julija bakterijsko vaginozo. Mogoče se takrat nisem čist pozdravla:zmeden:. Pa tud prejšnji G me po zaključku zdravljenja ni nič pregledal ali pa vzel bris. Samo predpisal je zdravila in čao bao. No, zdej mam boljšga G. Sm prou vesela, da sem unga zamenjala.

Oglasi se kaj:rozica:.

Anitka:rozica:, tebi pa hvala za :miska::miska::miska:. Bomo res drug mesec skupi postale mamice9nebesa9nebesa9nebesa. Tud jest že zdej držim pesti zate :miska:.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   PAP III
23.9.2004 13:19:29   
Donja
Pozdravljeni!

Obema želim čimprejšnjo zanositev in čimboljši izvid. Tudi če zanosita ni problem pap III. Pri meni je zadnji bris pred nosečnostjo bil papIII, pa sem donosila in rodila b.p., potem pa je spet bil papIII in so me napotili v kolposkopsko amb. in izvidi niso bili najboljši. Sedaj po konizaciji pa sem imela prvi izvid negativen, konec oktobra pa dobim drugega. Upam da bo tudi ta negativen.

LP obema

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   PAP III
24.9.2004 8:12:48   
pika74
O hvala donja:rozica:,

jaz pa držim pesti tudi zate, da bo drugi tudi negativen:miska::miska:.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   PAP III
24.9.2004 11:33:17   
Donja
Pozdravljeni!

Moj mišek bo oktobra star 4 leta.
Ko so meni povedali, kaj se dogaja sem sprejela čisto mirno. Ko pa sem zapustila ambulanto, pa v jok. Potem, sem se nekako umirila in šla počasi po avto. Potem pa me naenkrat nekdo za roko prime in srečam očeta, pa se mu nasred ceste razjočem. Hvala bogu je on pol mami povedal, da nisem rabla jaz. Pa sploh niso vedeli, da mi kaj je. Pol pa je tudi noč pred odhodom v bolnišnico neprespana. Zdaj se mi zdi da sem pretiravala, ampak kaj češ. Upam, da vama ne bo treba iti. Če pa vaju še kaj zanima, pa kar vprašajta.

Držim pesti za obe in vama pošiljam :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   PAP III
24.9.2004 14:45:51   
pika74
PikaPolonica - nč nism zamerla:). Čist zastopim, da je kdo zaposlen. Brez panike. Važn je, da smo zdrave ane;).
Pa še en dobr teden potrpiva in bova zvedle, kako je z nama. Upam, da nama ne bo treba še na kakšen postopek in da se je že vmes pozdravilo samo. :miska::miska:
Prav tako držim pesti za Donjo:miska:, da bo vse OK.

Jaz vam moram priznat, da sem včeraj celo jokala zaradi tega. Pa ponavadi nisem taka. Običajno sem zlo dobre volje in nasmejana. Ampak zgleda, da se mi je mal nabralo. Pa še neki sm brala, da je ena tud imela najprej PAP III in nato se ji je poslabšalo...na koncu je ostala brez rodil...:(. Tega se najbolj bojim. To sem brala tam na MON. Upam, da pri nas ne bo tko. Pa ne mi zamert, da sm mal pojamrala. Sam tole čakanje kar malo ubija...

Se slišmo punce, pa še kej napište. Nam bo lažje, če bomo skupi.

Lp,
Pika74
:metulj:


(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   PAP III
24.9.2004 15:03:08   
pika74
PikaPolonica:rozica: in Donja:rozica:

Kako kaj? Jaz vama moram povedat, da sem včeraj celo jokala zaradi tega. Pa ponavadi nisem taka. Običajno sem nasmejana in vesela. Ampak zgleda, da se mi je malo nabralo.

Saj bo bolje. Čez dober teden midve s PikaPolonico izveva rezultate. Donja pa tudi. Držim pesti za vse tri, da bo vse OK. Upam, da se je že vmes samo pozdravilo in da ne bo treba na dodatne postopke.

Pa še kej napište punce. Če bomo skupej, nam bo lažje :ups::ups::ups: - ane.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   PAP III
24.9.2004 15:05:02   
pika74
na, jest sm pa mal zabluzila. Najprej se je vse zbrisalo, pa sm mal klela, pol sm pa še enkrat napisala (po spominu), zdej pa vidm, da se je tisto prej napisalo in mi ne bi blo treba še enkrat. Ojojoj. Zdej sm pa že čist šašava.

Sorry punce.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   PAP III
25.9.2004 16:14:55   
pika74
Ojla PikaPolonica:rozica:,

Se strinjam glede tega, da se morava takoj slišat po rezultatih. Ti pošljem mobi na privat;). Se slišva.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   PAP III
27.9.2004 12:51:03   
Donja
PikaPolonica!
Vse faze sem dala skozi.
Pa bom začela na začetku. Se je pojavi pap II, potem sem dobila neko mazilo za v nožnico, potem je bilo ok. Kotrolo sem pa imela čez 6 mes. Vmes sem nehala jemat tabletke in potem sem bila na pregledu in so vzeli bris. Med čakanjem na izvid sem zanosila. Mi je pa g. skoz govorila naj vse delam čisto normalno, nosečnost baje razvijanje teh predrakavic celic celo upočasni. Tako da sem imela kontrolo po porodu. Pa je bil izmenično pap II in pap III, pol pa kolposkopski pregled.
V bolnico sem bila sprejeta dan pred operacijo, drugi dan sem bila operirana in nasledji dan sem šla domov. Ko ti povedo za operacijo ti dajo še list, na katerem piše, kakšne krvne preiskave še morajo imeti. S tem greš k svoji zdravnici, da ti da napotnico za laboratorij in pol dobiš izvide za v bolnico.
Dan pred operacijo sem dobila najprej odvajalne tablete, zvečer so me še klistirali in obrili.
Nato sem imela 3 tedne bolniške in počivanja. Nič težkega dvigovati. Tako da je takrat gospodinjstvo imela tašča čez in moj dragi. Pa malega večino tudi. Sva bila včasih sama in je bil tako razumevajoč (star je bil 2 leti), vedel je da ga ne smem dvigovati in najbolj me je ganlo, ko sem ga po treh tednih dvignila pa mi reče: Si že zdrava - me lahko dvigneš, da sem se kar razjokala.
Kot si videla je kar trajalo od poroda do operacije. Vmes pa vsake 3 mesece na stol. Je pa res, da je bolje če čimprej ugotovijo.
Upam, da nisem preveč nakladala. Sem v mislih z vama in upam, da bo vse ok. Če pa katera rabi kaj naj javi na pm.

Lep pozdrav vsem in :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   PAP III
28.9.2004 14:10:15   
Donja
Ni kaj, še kdaj.
Tudi tebi hvala.

Lp :rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?