|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PRILAGOJENO MLEKO - ponudba po Sloveniji
10.8.2004 22:58:47   
ajf
Nova Gorica ima samo Mercator in na policah najdeš samo Pikomil:grrr:; drugače pa imajo v lekarni večjo izbiro, kjer je npr. Aptamil2 (1 škatla - 2x450g) 1000 sit dražji kot naročen iz Ljubljane. Res, da je Ljubljana prestolnica in ponuja več, a vseeno mi teži, ko moram toliko prej naročiti in na zalogo - kar stane.:zmeden:

...bi prosila,če napišete kje v vaših mestih kupite mleko in po kakšnih cenah in kako se znajdete ostali, ki mleka v vaših krajih ne dobite.

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PRILAGOJENO MLEKO - ponudba po Sloveniji
10.8.2004 23:13:58   
lutka
kar se tiče prilagojenega mleka ,kot je aptamil sem ga do zdaj pri nas v Sloveniji videla najcenejšega v DM.Sama kupujem Aptemil PRE in sicer v Avstriji,saj ga dobim v Šparovih trgovinah za 7.50EU.Ker imam dvjčke:duda::duda: si prišparam ogromno denarja saj je še vedno cenejši kot v Kolinski(imam kartico s katero imam 21% popusta).:zmeden:
lp

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PRILAGOJENO MLEKO - ponudba po Sloveniji
11.8.2004 7:16:04   
dory
V mullerju povsod po sloveniji dobis veliko razlicnih vrst prilagojenega mleka...mi imamo hipp..nemska varianta in smo z njim zelo zadovoljni...ponudbe je tam vec kot dovolj...mi damo za skatlo nemskega hippa se pravi za 800g 1900 sit..


papa, teja

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PRILAGOJENO MLEKO - ponudba po Sloveniji
11.8.2004 17:05:56   
Kristi*
Hojla! Jst sem tudi iz Gorice in Aptamil 2 kupujem v Medigo trgovini,kjer je cenejši kot v lekarni ;)
Drugače pa pravijo,da je ugodno v Kolinski -trgovina v Ljubljani. Samo nam se ne splača hodit gor samo zaradi mleka :zmeden:
Mi imamo doma miško :duda: staro 6 mesecev (rojena 4.feb.).:duda:
A vi ste prav iz Nove Gorice?:)-

LP,Kristi*:sloncek:

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PRILAGOJENO MLEKO - ponudba po Sloveniji
11.8.2004 20:57:02   
MATEJA.*
Sem iz Kranja in tako kot Teja. kupujem Hipp mleko v Mullerju, ker je tam najcenejše in samo tam dobiš original nemškega. Ampak pazi to, sem šla pa včeraj v shooping v LJ v BTC in sem tam v Mullerju hotela kupit mleko Hipp in ne boste verjeli, je tam škatla Hipp 1 nemškega 2772 SIT, v Kranju pa 1909 SIT. Nisem mogla verjet, da je v isti trgovini lahko v enem proizvodu toliko razlike v ceni. To sem jim v LJ tudi povedala, pa so samo z rameni zmignili.
Drugod (v Sparu,Mercatorju,lekarni in DM) pa imajo Hipp mleko polnjeno v Avstriji za SLO in HR, ki se pa precej razlikuje od original nemškega.

LP

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PRILAGOJENO MLEKO - ponudba po Sloveniji
17.8.2004 9:34:52   
ajf
Kristi*, nisi dobila mojega privat sporočila?
Koliko stane Aptamil 2 v Medigo? Mi smo iz Vrtojbe.
Mleko ti iz Kolinske-trgovine tudi pripeljejo (meni so ga zadnjič pripeljali,ko je kamion pripeljal blago v Šempeter v Grosist). Kmalu ga moram spet naročiti.

lp

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PRILAGOJENO MLEKO - ponudba po Sloveniji
17.8.2004 22:27:14   
ZARA
Jst se strinjam s suzi+ v Avstriji ga kupujem tut jst in je skoraj 1x cenejsi....ce imate moznost punce kr cez mejo...ker tukej pri ns so cene :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:NORE!!!

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   PRILAGOJENO MLEKO - ponudba po Sloveniji
18.8.2004 9:34:32   
ajf
Kristi*, na levi strani (tam kjer je moj album, moje debate, nabiralnik,..)ti mora utripati obvestilo, da imaš sporočilo.

(odgovor članu ajf)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?