|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Padla ji je
22.6.2007 11:26:38   
Anonimen
iz vozička in to za njenim hrbtom.user posted image Komu? Moji taščiuser posted image ,in kje sem bla jst?V kuhni sem sedela in debatirala z družbo.Že ko sem prvič pršla s zappom sem jim lepo poledala da mora bit otrok pripet ker lahko pade.Mala je stara 7m in ji je padla naprej.Rekla je sicer da jo je ujela sam ne vem no..in kako naj ji jo zaupam ko bom šla v službo??Moj je bil čisto tiho ko sem ponorela in pizdila.Z malo sreči ni nič narobe še pozna se ji ne,sam ustrašla se je,sam moj dvom pa je ostal.Kako na čim lepši način razrešit nastalo situacijo al kaj za user posted image  naj naredim?V vrtec je ne bi rada dala ker bo non stop bolana,moji je  ne morjo pazit so še v službi edino tašča in tast sta ostala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Padla ji je
22.6.2007 11:29:10   
Mina1
Mogoče se zgodi lahko tudi tebi, nevem no. Otroček bo še 100x padel in udaril kam z glavico. V vatko ga ne boš morala zavijati kar naprej, tudi v vrtcu se bo potolkel.

Mogoče malce grobo napisano, ampak res je tako, itak pa da bi jaz tudi pizd**** na taščo.

_____________________________

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Padla ji je
22.6.2007 11:29:59   
Anonimen
Glede na dejstvo, da je zapp izjemno nestabilen voziček, me zanima, zakaj si sploh dala zappa. Jaz nisem zappa nikoli dala za vozit ne svoji mami in ne svoji tašči, ker so navajene, da je voziček stabilen in ga je treba orng rivati. Zato sta in ena in druga vedno dobile marelo na 4 kolesa.

Upsss... nisem prebrala, da ni bila pripeta.

Saj sem lepo napisala - stara generacija je za marele z lokom ne pa za neke novodobne vozičke.

< Sporočilo je popravil raho -- 22.6.2007 11:33:47 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Padla ji je
22.6.2007 11:30:43   
daddy
   temeljit pogovor o varnosti z vseh vidikov. no ampak ne tako, da pizdiš, temveč trezno, umirjeno. sej verjetno ji je dogodek dal pošteno mislit. hvala bogu, da ni blo kake poškodbe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Padla ji je
22.6.2007 11:31:49   
kjava
Po moje jo je to izučilo, da bo sedaj bolj pazljiva in jo bo privezala, pa tudi sicer. Kakšen odnos mate pa drugač? Mojga otroka sta tud tast in tašča pazila in to je res super, če imaš to možnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Padla ji je
22.6.2007 11:32:07   
babylove
Morda pa je bila ta šola dovolj. Ljudje ponavadi razmišljamo o preventivi šele, ko doživimo nesrečo (načeloma so izjema mlade mamice, ki zaščitijo vse od a do ž). In glede na to, da ji je otrok že padel iz vozička - na srečo brez posledic, se verjetno zdaj počuti krivo in ji je hudo, zato bo verjetno v prihodnje 1000x bolj pazljiva. Upam. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Padla ji je
22.6.2007 11:32:43   
orhideja75
tudi jaz bi popiz... na taščo. k sreči jo imam 100 km stran. Taščo mislim.
Drugače pa vrtec ni čisto nič bau bau. Moja dva sta bila oba v vrtcu, pa zato nič bolj bolana. To je čisto odvisno od otroka. Pač 1x na zimo, to je bilo pa tudi vse. Moja nečakinja, pa se pazi doma in je vsake 14 dni pri zdravniku.
Odpornost je različna.


_____________________________

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Padla ji je
22.6.2007 11:37:03   
honey
Oprosti, ampak menim, da se lahko tudi tebi to zgodi. Meni se je že - ko ga nisem privezala v voziček (pa je bila normalna 4-kolesna marela) in je hotel skočit iz vozička, pa mi je padel direkt na asfalt. Kaj pa, recimo da jo bosta čuvala tas in tašča, ko bo začela hodit in bo padla in bo imela potolčena kolena? Kaj boš pa v tem primeru rekla? Oprosti, ampak ne zganjaj panike, ker otroka, kot ti je že napisala ena predhodnica, ne smeš zavijat v vato, ker ga ne boš mogla obvarovat pred vsemi težavami in padci. Še vedno se spomnim, ko je naš mali shodil, je obral čisto vse vogale, kolena je imel non-stop potolčena, pa ne glede na to, kdo ga je čuval - jaz, mož, tast, tašča ali pa moja starša - ker sem jim tudi povedala, da naj ne zganjajo panike, če otrok pade. Pač bo drugič bolj pazljiv. Če te pa skrbi varnost pri čuvanju, pa tašči lepo povej, da jo naj ima vedno privezano v vozičku, glede na to, da ji daš zappa, ki nima tistega obroča spredaj. Če imate pa kakšen drug voziček, ji daj pa raje kakšnega bolj "varnega".

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Padla ji je
22.6.2007 11:37:47   
Anonimen
Ja sej ji ga nisem dala za vn,mi slo prišli na obisk in ker ne pustim da mi malo non stop po rokah svalka je bla v vozičku,pa še nč ji ne fali tm,se prav da se rada vozi z njim.Hočem povedat da me ful skrbi kako naprej..Za glavni voziček mamo sppedija in ker je pač velik pa obavten in ga sama ne more nest po stopnicah je bla pač prilika in sem kupla še manjšga.Itak da smo mel tečaj varne vožnje sam ne vem kam se je zgubu poglavje o privezovanjuuser posted image
Drgač pa mamo med sabo vse pošlihtano,nobenih zamer,res pa da sem bla v afektu ko ji je padla,kako ne bi bla?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Padla ji je
22.6.2007 11:38:24   
nejcko
Se strinjam z Marogico - otrok bo ziljonkrat padel tako ali drugače; padel bo v tvoji prisotnosti, očetovi, babičini ali pa vzgojiteljičini.
Meni je tudi poletel iz vozička - marele - ker nisem videla luknje na pločniku, mali pa ni bil pripet. Je poletel ven iz vozička direkt na njuško, pa kaj naj zdaj? Bil je tako paf, da tudi jokal ni, jaz pa sem po prvem šoku vse obrnila na hec in  na koncu se je še on smejal. Takrat je bil star cca leto, leto in pol.

Tamala mi je pa tudi z vozička 2x padla, ker je vstajala notri in se je voziček prekucnil, ker se je vedno naslanjala in plezala po naslonu. Pa enkrat smo jo skoraj iz vozička stresli, dobesedno, ker se je možu voziček okol obrnil, ko smo šli navzdol v podhod. Še dobro, da je bila takrat pripeta, ker bi lahko res hudo.

Torej, meni moja snaha bolje da ne da čuvati svojih otrok, haha!!!

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Padla ji je
22.6.2007 11:38:38   
Gordana-3
tako, kot je napisala orhideja. ni rečeno, da bo nonstop bolana, moja ta večja ni bila, tud mali sestrici domov ni nosila nobenih bolezni. če boš bolj mirna v vrtcu, jo daj lepo tja.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Padla ji je
22.6.2007 11:39:01   
Mina1
Glej, se zgodi, itak, da si se ustrašila, saj se vsaka mamica, do poroke bo vse okuser posted image .

_____________________________

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Padla ji je
22.6.2007 11:39:11   
tanikaa
Ojej, te glupe, nesposobne in hudičeve tašče.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Padla ji je
22.6.2007 11:41:44   
orhideja75
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Ojej, te glupe, nesposobne in hudičeve tašče.


user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Padla ji je
22.6.2007 11:43:54   
živa
A daj no, a veš, koliko je staršev, ki se jim je to zgodilo?! Meni se je voziček še z globoko košaro prevrnil, ker sem zadela ob mejnik na travniku, pa me je tudi skoraj pobralo od skrbi, ker je bil otrok v košari, pa seveda ni bilo nič. Pa moji svakinji je otrok padel iz košare, ker je pozabila zapeti košaro na ogrodje. Pa moji tašči je tudi padel eden od njenih otrok iz vozička. Pa še komu. Pa nobenemu otroku ni bilo nič. Tvoja tašča se pa najbrž itak sekira trikrat bolj kot ostali in od zdaj naprej bo zagotovo pripenjala otroka v vozičku.

Aja, a pri 7 mesecih že zelo stabilno sedi, da jo voziš v Zappu?

Lp,

živa    

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Padla ji je
22.6.2007 11:44:27   
*alja*
Če imate res vse pošlihtano in če ti pazi otroke, jih ima rada pol mislim da njej tudi ni blo vseeno ko ji je mala pala. Lahjk bi tebi al pa komu drugemu. Jas se ziher nebi pizdila, če vidim da se je zgodilo in da re ni naredila nalašč. Bi jo pa opozorila za drugič, pa  bres vpitja, ker si napisala da ste v vredu odnosih, pol ti očitno tudi pomaga in stoji ob strani. Jo bo še bolj prizadelo če boš pizdila, rajš se pogovorite.

_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Padla ji je
22.6.2007 11:45:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1

Glej, se zgodi, itak, da si se ustrašila, saj se vsaka mamica, do poroke bo vse okuser posted image .


Tega ne govori, zato ker se meni ni zacelilo do poroke. Brazgotina na čelu je ostala (sicer sem zviznila v 1. razredu OŠ na stopnicah), kljub temu, da so mi zagotovili, da bo do poroke izginilauser posted image .

No, glede tega, da bo pa še zilijonkrat padla, imajo pa punce prav. Naš sicer iz vozička ni padel. Je pa bil pri enem letu takšen kot da bi ga s tastarim metala ob asfalt. Je bil namreč z atijem na pohodu po hotelu in je ruknil direkt na kamnito klop (pa je bila edina v celem hotelu) tako, da je imel celo eno stran oguljenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . O tem, kako je tulil ne bom... Pa tudi o tem, kako je starega pekla vest, neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .


(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Padla ji je
22.6.2007 11:46:45   
orhideja75
poznam eno, ki je lupinico postavila na pralni stroj, ona pa je medtem obešala perilo. stroj pa je pral. v lupinici otrok ni bil privezan in je padel ven. star 1 mesec. ni mu bilo čisto nič. ne buške, ne praske...

_____________________________

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Padla ji je
22.6.2007 11:48:09   
Anonimen
jaz poznam ene, ki jim je novorojenček padel s previjalne mizice na ploščice. Danes je bolj normalen od svojih starševuser posted image

(odgovor članu orhideja75)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Padla ji je
22.6.2007 11:48:29   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja75

poznam eno, ki je lupinico postavila na pralni stroj, ona pa je medtem obešala perilo. stroj pa je pral.


user posted image user posted image user posted image

Je imel zastonj guganje. Makadam v stanovanju.

user posted image user posted image user posted image

Lp,

živa 

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Padla ji je
22.6.2007 11:51:00   
orhideja75
sam punce!
da vam pa otroci padejo iz vozička pa ne razumem.
to se meni ni zgodilo in mi tudi ni jasno kako bi sploh lahko se.
res pa da 8 let nazaj ni bilo takih vozičkov kot so sedaj. pa na tri kolesa.. haloooo


_____________________________

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Padla ji je
22.6.2007 11:52:23   
nejcko
Moji mami je tudi mali padel iz gugalnika/ležalnika, ko ga je dvignila, pa se je en roč strgal. Sicer je z roko padec malo prestregla, ampak je imel mali kar kvadratno glavo. Se je pa tako sekirala, da sem mislila, da jo bo pobralo, res. Jokala je ko dež.

Naš mulc je tolikokrat padel, da ni čudno, da je tak, kot je - nekje se mu mora poznatiuser posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Padla ji je
22.6.2007 11:53:24   
Felicity
Aja, a pri 7 mesecih že zelo stabilno sedi, da jo voziš v Zappu?
    

To se tudi sama sprašujemuser posted image
Mislim da zapp ni primeren za 7m user posted image .

Še dobro da ni bilo hujšega. In kot ti je Raho svetovala - navaden voziček bo boljši.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Padla ji je
22.6.2007 11:53:32   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja75

sam punce!
da vam pa otroci padejo iz vozička pa ne razumem.
to se meni ni zgodilo in mi tudi ni jasno kako bi sploh lahko se.
res pa da 8 let nazaj ni bilo takih vozičkov kot so sedaj. pa na tri kolesa.. haloooo




Nekatere so/smo pač nesposobne.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Padla ji je
22.6.2007 11:56:40   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: orhideja75

sam punce!
da vam pa otroci padejo iz vozička pa ne razumem.
to se meni ni zgodilo in mi tudi ni jasno kako bi sploh lahko se.
res pa da 8 let nazaj ni bilo takih vozičkov kot so sedaj. pa na tri kolesa.. haloooo




Nekatere so/smo pač nesposobne.


Sram me je, ampak priznam - nesposobna sem!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?