Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Park z dinozavri nekje v Avstriji... 3.12.2005 15:22:56
|
|
|
|
mama76
|
Super, hvala marca, ko ima sine roj.dan ga sigurno obiščemo,kaj vi ste ža bili tam?
|
|
|
|
RE: Park z dinozavri nekje v Avstriji... 3.12.2005 16:06:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne nismo še bili. Čakamo, da bo malo bolj zrasla. Je pa kar daleč.
|
|
|
|
RE: Park z dinozavri nekje v Avstriji... 7.12.2005 16:51:55
|
|
|
|
jakana
|
parku se imenuje styrassic park in se nahaja nekaj kilometrov od gornje radgone, je zelo zanimiv, vendar mislim da se vam ga splača obiskati v toplejših mesecih, če se nemotim je v zimskem času zaprt, da se tudi prespati, menim pa, da si je potrebno park ogledati pod vodstvom, ki ga izvajajo tudi v slovenskem jeziku in je razlaga prilagojena otrokom in je silno zanimiva, ko smo mi obiskali park je celi dan deževalo, a so otroci uživali 100 na uro, 00436769080120 je tel. št. od gospe rosmary, ki govori slovensko in ti bo vse lepo razložila pa obilo užitka med velikani
|
|
|
|
RE: Park z dinozavri nekje v Avstriji... 7.12.2005 17:30:53
|
|
|
|
mama76
|
Hvala še enkrat obema, park mislimo obiskati konec marca, ko bo imel naš sine roj.dan, mislim , da bo to za njega enkratno , zelo obožuje dinozavre doma jih imamo več kot 50,pravi dinozaverski vrt
|
|
|
|
RE: Park z dinozavri nekje v Avstriji... 26.3.2010 17:48:45
|
|
|
|
zabavazaotroke
|
POTOVANJE V DEŽELO DINOZAVROV Enodnevna avanturistično raziskovalna dogodivščina za otroke sobota, 29.maj 2010 Odhod iz LJUBLJANE, CELJA, MARIBORA Več na www.zabavazaotroke.si
|
|
RE: Park z dinozavri nekje v Avstriji... 26.3.2010 21:08:06
|
|
|
|
pelin
|
Bili, zanimivo, vendar res se splača da greste takrat ko bo že bolj toplo in se bodalo med ogledom malo ustavit , se usedit na klopco, si v miru pogledat, pomalicat...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2010 21:48:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKam na počitnice (ideje Ringarajinih starš...Ste že rezervirali letošnje poletne počitnice? Če niste in še kar ne veste, kam bi se odpravili, smo na Facebooku povpra...
Pariz, vive la France!V večernih urah smo se spravili v avto. Otroka in jaz obdani z blazinami in odejicami, mož pa z zalogo Red bulla in čoko...
Zadnje s foruma
Steklenička.
пеперутка16
Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.