|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Piknik s starši
6.6.2006 8:55:43   
Anonimen
Za zaključek šolskega leta bomo organizirali piknik s starši - za 34 otrok približno. user posted image  Pobuda je prišla s strani starševuser posted image , pripravljeni so pomagati pri organizaciji, česar smo zelo veseleuser posted image .
A ima katera že izkušnje s takšnimi pikniki?user posted image Imate kakšne dobre ideje za igrice, kakšna tekmovanja (otroci + starši) ali kaj podobnega - zanimivega. Gre pa za razredno stopnjo - otročki so stari od 7 -10 let.

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Piknik s starši
6.6.2006 9:13:19   
Anonimen
Vseh osem let osnovne šole,smo imeli piknik za konec šolskega leta.
Zbarli smo denar za meso na žaru,pa za pijačo.vsaka mama je nekaj spekla.
Igre so pa bile:Tek v vrečah,nošenje jajca na žlici,med dvema ognjema,tekma med starši in otroci,tako,da smo postavili poligon z ovirami.Dve skupine,ki so med sabo tekmovale kera bo prva pretekla ves poligon.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Piknik s starši
6.6.2006 18:16:46   
marcela
Moji učenci, ki v tem šolskem letu zapuščajo prvo triado, bodo imeli zaključni piknik naslednji četrtek.  Najprej bodo učenci nastopili za starše, nato pa nekateri starši za vse otroke pripravljajo presenečenje. Zaigrali jim bodo gledališko igrico Janko in Metka. Malo prirejena je. Že nekaj tednov pridno vadimo. Po igri bova z razredničarko iz paralelke podelili otrokom priznanja Cici vesela šola, Vegovo priznanje, Računanje je igra...). Pod vplivom svetovnega nogometnega prvenstva bomo pripravili turnir. Deklice proti očetom in sinovi proti mamam. Tudi tega otroci ne vedo, upam, da še ne berejo tega foruma ha ha. Na koncu sledi pa pojedina za otroke in starše. Naročili bomo pico na prizorišče piknika. Vsak otrok pa naj bi prinesel še kak čips, sladko ali slano pecivo ali sadje. Majice za učence za  zaključno slovesnost so že v tisku. Na piknik so poleg staršev vabljeni tudi bratje in seste ter stari starši učencev.

_____________________________

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroka ne vrtite za roke!
Starši uživamo ob pogledu na široko nasmejanega otroka, ko ga vrtimo tako, da ga držimo za roke. Ne počnite tega več! Pr...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?