|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pirovac- Kamp Miran
26.6.2013 13:30:03   
Medea10
Ves splet sem že prečekirala, kar se je prečekirat dalo glede našega dopusta,... Zanima me, če je kdo lani dopustoval tam? Potrebujem SVEŽE informacije.
Brala sem, da kamp bojda ni ograjen, in se komot hodi kopat tja kdorkoli- ne samo tisti v kampu, to še drži? Gledala sem načrt kampa, na njem je zarisana ograda bomo na spodnji strani, ob morju v mobilni hiški).
So dovoljeni kužki?
Naj povdarim da me zanima kako je zdaj v kampu, ne kako je bilo pred leti. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pirovac- Kamp Miran
1.7.2013 9:12:45   
Medea10
Čez 4 dni gremo.. Res nihče ne ve???

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pirovac- Kamp Miran
3.7.2013 11:06:21   
tinika1987
Hej,
Mi smo bili lani tam (2 odrasla + 15 mesecni otrok) pa gremo letos spet... moji imajo eno izmed mobilnih hisk v lasti.
Ograja okrog kampa je... razen pri vhodu pri recepciji je vedno odprto pa na plazi je odprto (zdaj ali so ograjo na plazi podrli ali pa so samo vrata odprta se, cisto po pravici, ne spomin). Tako da se v bistvu lahko hodi kopat kdorkoli. Moram pa rect, da na tisti plazi, kjer so hiske ponavadi ni veliko ljudi (vsaj lani je bilo tako). Ce pa imate hisko ob morju, je pa itak zakon ;)
Kuzeki so dovoljeni... tudi ta vecji in ogromni kuzkoti. Ce boste vi imeli psa s sabo, ti priporocam da ga imate na terasi ali pa na vrvici... eni pac nimajo radi, ce se psi sprehajajo prosto po presernu po kampu in znajo tezit ali pa te prijavit na recepciji.
Drugace je pa cisto fajn tam... pri recepciji je ena majhna trgovinica, kjer dobis vse kar potrebujes + svez kruh. Morje je lani bilo lepo cisto pa tudi colnov ni vec cisto ob plazi (2 leti nazaj so lahko colne puscali cisto blizu plaze, od lani naprej pa ne vec)

Upam da sem ti kaj pomagala. Ce te se kaj, zanima pa vprasaj :)

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poreč – elita hrvaškega turizma
Na poreško riviero se obiskovalci redno vračajo deset, dvajset let zapored, v svojih priljubljenih letoviščih ali hoteli...
Kam na družinski izlet?
Bi radi konec tedna oziroma prost dan izkoristili za družinsko potepanje, pa ste brez ideje, kam bi šli? Zbrali smo neka...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?