Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

, dogaja. Totalno sem razočarana. OK, da zamenjaš dobavitelja, ker si našel enega cenejšega, ma da so zamenjali tudi kroj... vsaj trojkica nima več celih volančkov okoli nogic (v koraku jih ni več) in tudi kroj je ožji (sicer imajo zdaj na hrbtu elastiko, ma vseeno).
  , dogaja. Totalno sem razočarana. OK, da zamenjaš dobavitelja, ker si našel enega cenejšega, ma da so zamenjali tudi kroj... vsaj trojkica nima več celih volančkov okoli nogic (v koraku jih ni več) in tudi kroj je ožji (sicer imajo zdaj na hrbtu elastiko, ma vseeno).  
   . Pri prvem kateru iz nove serije sem bila prepričana, da sem pač naletela na en fouš paket. In sem kupila še eno uno škatlo z dvema paketoma. Isto... Na srečo so se pri nas obnesle tudi plenice iz Špara, Leclerca, Hoferja (Milerjeve so mojima dvema prenizke v pasu, sicer dobro držijo lulanje).
  . Pri prvem kateru iz nove serije sem bila prepričana, da sem pač naletela na en fouš paket. In sem kupila še eno uno škatlo z dvema paketoma. Isto... Na srečo so se pri nas obnesle tudi plenice iz Špara, Leclerca, Hoferja (Milerjeve so mojima dvema prenizke v pasu, sicer dobro držijo lulanje). 

pričakujem
   pričakujem  kmalu in sem zasledila -25% na Pamper pleničke v dm-u, sem mi zdi zelo ugodno. A se tudi vam to zdi, nimam še vseh cen pregledanih? Kje še kaj dobim ugodno, pa da ne letam sem in tja? hvala!!
  kmalu in sem zasledila -25% na Pamper pleničke v dm-u, sem mi zdi zelo ugodno. A se tudi vam to zdi, nimam še vseh cen pregledanih? Kje še kaj dobim ugodno, pa da ne letam sem in tja? hvala!!