|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Počas se mi že trga!
26.4.2007 21:20:39   
tejcka
Jest močno upam, da imajo moški gensko napako. Moj namreč komi čaka, da je kak roj. dan, momački večer, ali pa kakšen drug razlog da se ga nažinga in da je na zabavi do zadnjega. Če slučajno ne gre med zadnjimi domov, se zlaže da mora it zato pa zato, da ne izpade copata. Ne štekam, ne štekam, ne štekam!!! V družbi je vedno car, faca, doma pa ni nobenga efekta od njega. Popolnoma nič ne naredi. Itak sem jest zato doma na porodniški, da tamauga pedenam in vse ostalo. Men pa počas že dol visi za vse. Doma je živ teksas, ker nimam volje do pospravljanja. On pa najeda, najeda, najeda. MOt ga prah, moje cunje, od tamauga cunje, posoda, ampak dotakne se pa ničesar. Nej omenm, da grem tud premalkrat k tašči, ker kao ker on ne gre, bi mogla it jest..... Na koncu jezika imam tisoč kletvic, ampak ne smem......
pogovort se z njim itak ne da, ker on dela vse prov....

Mogla sem si mal dušo olajšat, da bom lažje zaspala. On je namreč na rojstnem dnevu in uživa, popiva......

Lahko noč, T.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Počas se mi že trga!
26.4.2007 21:26:33   
Blejka26
ja moj je glede čistoče tudi natančen,glede popivanja je pa tko...ko gre ven mi reče da gre ven za 2-3urce,ampak pri njemu je problem,da ko spije 2pira se mu ne da domov in bi ostal do jutra..in to me moti,ker pol jaz celo noč premišljujem kako bo prišel domov,ali bo vse v redu...in na koncu ostanem brez živcev!To moško popivanje že res presega vse meje..

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu tejcka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Počas se mi že trga!
27.4.2007 9:00:26   
Laubica
Ojej punce -jaz pa moram mojega glede takih stvari zelooo pohvalit,če grejo z službo ven ga res do 1h ni samo NIKOLI ni pijan ker pač popije 1 pivo pitem pa soke,pravi da mu ni do pijančevanja ker ko druge vidi kaki so mu mine-hvala bogu

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Počas se mi že trga!
27.4.2007 15:42:58   
Anonimen
Tejčka te čist zastopnuser posted image . Js sem že ene 14 dni čist depresivnauser posted image zarad izvidov, pregledov in monotonije. Moj pa sikauser posted image user posted image , da je vse prašn,da nič ne nardim, on je pa itak cel dan zuni in se ukvarja s svojo igračo, na men je pa vse. Meša se mi na trenutke in bi ga tako nap*, pa se vedno za voljo ljubega miru ugriznem v jezik. Sicer je super, razumevajoč, ne pije, ne bluzi okol (skor idealenuser posted image ), ne gleda športa, sam k ma pa slab dan (hvalabogu sam ene parkrat na let), ma pa res slabga.
No in takrat si zapojem začetek Maskerade - živ se čovjek na sve navikne, pa ču i ja, ako bog da; ga dvakrat grdo pogledam in potem ohlajam jezo. Brez besed.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Počas se mi že trga!
28.4.2007 7:22:10   
lenika
Moj pa kadar tako zabluzi, prihodnji dan vse pospravi, ker ima moralnega mačka. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Počas se mi že trga!
28.4.2007 7:30:55   
Aja32


IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Moj pa kadar tako zabluzi, prihodnji dan vse pospravi, ker ima moralnega mačka. user posted image user posted image


user posted image user posted image user posted image - no, pri nas hvala bogu nimamo takega problema - je bolj nežurerski tip moškega...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Počas se mi že trga!
28.4.2007 7:34:58   
Seven*
Ob teh zapisih bi se clovek vprasal kdo je tu copata?!?!

Jaz bi zaropotala. Zenske, dajte se malo spostovat noooooo!!!!user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Počas se mi že trga!
28.4.2007 8:24:20   
Anonimen
Meni se zdi, da obstajajta dve vrsti moških - normalni in tisti drugi, med katererimi jih je vsaj pol alhokolikov. Ne verjamem, da se te druge da spreobrniti v normalne.

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Počas se mi že trga!
29.4.2007 8:06:27   
BAMBINA_
Če gre za gensko napako, potem ti naj povem, da jo zelo uspešno zdravijo, saj je takšnih moških vedno manj. Ampak bolj kot to, da pa še vedno so moški, ki jim je glavna prioriteta vsakodnevno pohajkovanje, popivanje, doma pa teroriziranje, je žalostno dejstvo, da še vedno obstajajo ženske, ki jih takšne sprejemajo in vse to požirajo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Počas se mi že trga!
29.4.2007 8:32:21   
Anonimen
Pod tole se pa podpišem.user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Počas se mi že trga!
29.4.2007 8:59:09   
Nasy
Čisto te razumem, kako se počutiš! Jaz sem na srečo tako vezo končala že pred leti. Si poskusila ga nekako nekam zvleči na samo, da se vsaj poskušaš pogovorit z njim? Najhuje je to, ker tebe žre, on se pa dela nevednega in popiva. Uh, kako sovražim to, se mi kar koža naježi, ko se vsega spomnemuser posted image kaj pa tašča pravi, da je priden fantek?

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu tejcka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Počas se mi že trga!
29.4.2007 21:44:33   
Colt
Hm...desci smo pač tako da nekajkrat na leto rabimo ''večer s kolegi''. To pomeni sicer tudi pir, dva, tri....ampak ta prav desc bo mel doma zadeve pošlihtane, dom urejen in z ženo stvari zmenjene. Da pa je en ali drugi samo ''služkinja'', oz ko se dolžnosti prevesijo preveč na samo enega...pa se zadeva zakomplicira.

G


_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Počas se mi že trga!
29.4.2007 21:52:24   
tanikaa
Jaz na srečo teh težav glede žuranja nimam. Ko so kaki rojstni dnevi, greva itak skupaj. Po službi vedno pride direkt domov. Očitno je z drugega planetauser posted image  Tudi sesalec in pegla mu nista tuji. Se zgodi, da ga kaka dva tedna meče, pa ne vidi nič drugo kot računalnik in tv, ampak takrat Tanika pač popizd***, se malo spičimo, pa je.

Glih včeraj zvečer se mi ni dalo iti ven, pa sem mu rekla naj gre sam. Pa ni hotel. Ali grem jaz zraven, ali pa bova pač doma. Včasih me to moti, potem pa si zopet mislim, da je mogoče tak čisto v redu. Mogoče bi mu to potem prešlo v navado, potem bi pa zopet piz****. Tak da bom kar zadovoljna s tem, kar mamuser posted image

Čeprav ne bi mela nič proti, če bi ga za dan ali dva lahko včasih poslala kam na počitniceuser posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Počas se mi že trga!
30.4.2007 17:38:43   
tejcka
Hmmmm, dobr je blo prebrat tele vaše odgovore!!!! Ne vem kaj nej rečm.... Je razvajen mamin sine, ki mu nikol ni blo treba nč delat in tud zdej noče. Očitno bo treba enkrat rečt, jest služkinje špilala bom ne!!!! Groza me je, kako bo, ko bom šla nazaj v službo. Ampak za to se bom že pol sekirala. Evo, dons sm mela generalno pospravljanje, tko da gospodu spet ni blo treba nč nardit, trapa a ne???? No zdej grem pa peglat..... sej se hecam, mi ne pade na pamet, dost mam za dons.

Punce bodte vesele, da maste take moške, k kej nardijo in moški, svaka vam čast in slava, da pomagate svojim lepšim polovicam.

Ko mi bo naslednjič dojadil, se bom pa spet tle mau pojokcala. Če kdaj doma pop user posted image , itak nima nobenga učinka, sam surli pol še dan al pa dva, k da bi jest kej zajuser posted image .

Želim vam lepe praznike še naprej!!!!!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Počas se mi že trga!
13.5.2007 23:38:03   
Anonimen
Jaz zaenkrat nimam nobenih problemov z mojim dragim...sva pa že tudi nekaj časa skupaj...tko bom rekla...jaz mu ne težim ..on mi ne teži..pa je user posted image  pospravi kdo ma čas...so stvari ki so pač nekako določene kdo bo kaj naredil doma.....glede žurk in pdb pa.... nikoli in res nikoli ne težim. Če hoče, gre ven če ne, ne. Jaz pa tudi....kadar se mi zlušta, da grem s kolegicim grem in to je to. Pa mi je vseeno al se ga naziza al ne. Je čist vredu moški in sm zadovoljna z njim. Mislim, da pa rabijo moški tudi kdaj dat možgane na off..na žurki, pijački al karkoli že. Me punce pa tudi...tko, da...nimam pripomb. Naredi pa tudi svoj del doma  user posted image

(odgovor članu tejcka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Počas se mi že trga!
14.5.2007 12:10:11   
iva01
jaz mojga čist razumem, ker tud jaz rabim vsaj 1x na mesec čvek ob pijači brez user posted image  in user posted image  tak da se mal sprostim, nafilam batarije,.... če pa bi se to dogajalo recimo vsak teden ali celo večkrat na teden mi pa nebi več pasal oziroma ga nebi več razumela. Ok to je zdej mišljeno na to ko ga res zafeštajo al ko grejo zvečer po šihtu še na pivo pa zabluzijo do 1 recimo.
Tist če gre pa čez dan za kakšno urco največkrat takoj po šihtu me pa sploh ne moti ker dela do dveh in je vseen ob 3 že doma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Počas se mi že trga!
4.6.2007 20:32:33   
Joe
Kdor piše na tem forumu o hudih problemih le zato, da si olajša dušo, greši.

Probleme je potrebno reševati. Ne prelagajte jih, da ne ostanejo vašim otrokom. Saj vendar vidijo, kaj se dogaja.

Kot sem slišal lepo reči Karla Gržana, ko je govoril dijakom: Vi ste evolucija. Narava ni porabila 30 let zato, da boste takšni kot vaši starši.

Torej: partnerske (-> življenjske) probleme je treba rešiti/reševati.




_____________________________

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Počas se mi že trga!
28.7.2007 22:46:26   
Tiček
Pošl ga u PM

(odgovor članu tejcka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Počas se mi že trga!
12.9.2007 12:29:25   
Stefka
Tejčka,

tudi moj lupček je imel eno obdobje, dost na začetku najine veze, ko sem bila še noseča in je bila Ema še majhna, ko je vedno, ko je šel ven "za dve urci" prišel zjutraj domov, potem bruhal tri ure, bil cel naslednji dan fuč... Obup! Sem pol noči prebedela, ko me je skrbelo kdaj pride, predvsem pa kako pride domov.
Res da je šel ven relativno malokrat (recimo enkrat na mesec) in da je bil še precej mlad (24), ampak je zadeva resno načenjala najino vezo. Predvsem zato, ker sem rabila nekoga, na katerega lahko računam, on pa se je počutil ujetega.

No, pospravljanje je bilo vedno v domeni obeh.

Torej, počasi se je to nehalo skoraj popolnoma. Jaz sem recimo temu "vzcvetela" po drugem porodu user posted image user posted image user posted image , no ja, recimo do veliko bolj zgleam pri 30tih kot sem pri 20tih, predvsem pa sem veliko bolj samozavestna. To se je začelo kazat tudi tako, da sem bolj zanimiva za različne tipe. In mojega lupčka je začelo malo skrbet.
Kar je pravzaprav zelo dobro, ker zdaj zanj družina, ki jo imava, ni več samoumevna. Ker ve, da bomo ostali skupaj samo, če se bova za to oba potrudila. In predvsem, ker je v zadnjem letu sam 9 tednov preživel v Nemčiji na šolanju in je videl kako je biti sam.
Zdaj ga žurirava skupaj. Tudi vsak posebej, vendar nikoli več nimava istih prerekanj prej in potem.

Tako da, malo ga vzemi v roke, pa sebe tudi user posted image , urihtaj se, začni hodit ven brez ta malega. Magar sama v kino /sem se ravno spomnila kaj sem naredila prvič, ko mi je dop....  sva prišla domov, se je začel rihtat, da gre ven, jaz sem se usedla v avto in se odpeljala... in ga pustila z obema babama samega doma. Domov sem prišla ob treh zjutraj in celo stanovanje je bil prelepljeno z ljubečimi sporočili user posted image user posted image user posted image /.

Mogoče bo pa odrasel user posted image !

(odgovor članu Tiček)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
12.9.2007 13:07:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Stefka)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Počas se mi že trga!
12.9.2007 13:17:56   
Anonimen
Ja moj tud gre ven, na pivo po treningu, kkšn vikend ga zabluzi...ampk me to niti ne moti. K doma sva enakopravna, vse delava oba. Ni tečen, drug dan ne cajhna kk ga glava boli(k drgač kkšno sliši), se ne valja k krava in čaka da mu rit obrišem in vse k rit prnesem. In če hočem da sva oba doma in skupej ostane doma. Brez momljanja.

Pomoje če bi blo drgač vse normalno poštimano te tud ti izhodi neb motili. In mislim da izhodi niso vajin največji problem. Ampak njegova lenoba in miselnost da si ti tam zato da njemu strežeš.

Jaz vem da rabi kakšn večer zase in za kolege in da tud kkšno pivce rabi ruknt kdaj, tako kot jst rabim kavico z puncami pa na kkšne borovničke kkšn večer skočit z prjatlcami pa dedce šimfat. Je mel pred mano svoje življenje in ga ma tud zdej, sam s to razliko da sm jst en velik del njegovega življenja sedaj in on mojega. Nisva pa en druzmu cel svet.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Počas se mi že trga!
16.9.2007 19:46:10   
čaki
glede popivanja je pa tko...ko gre ven mi reče da gre ven za 2-3urce,ampak pri njemu je problem,da ko spije 2pira se mu ne da domov in bi ostal do jutra..in to me moti,ker pol jaz celo noč premišljujem kako bo prišel domov,ali bo vse v redu...in na koncu ostanem brez živcev!To moško popivanje že res presega vse meje..



tud pri mojmu je tko- men se pa kar trga, kaki bo prišel...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Počas se mi že trga!
17.9.2007 12:30:02   
srki
Saj človek bi še toleriral, če gre sem pa tja ven s kolegi, se ga napije. Pač, se zgodi. Pa če človek ve, kje se ga glava drži in ima neko mejo.

Da pa poleg tega ponočevanja in pijančevanja tebe v nič daje, to je pa višek vsega.

Kaj bi ga koštalo, da data otroka v varstvo in gresta sama dva ven. A do tega še ni prišel?

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Počas se mi že trga!
18.11.2007 15:11:59   
anarabarbara
Se strinjam s tistim, ki je rekel, da je treba nekaj tudi ukrenit, ne samo govorit.

_____________________________

Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba, takrat bo jasno, da se denarja ne da jesti.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Počas se mi že trga!
18.11.2007 18:59:20   
totimato
IZVIRNO SPOROČILO: tejcka

Jest močno upam, da imajo moški gensko napako. Moj namreč komi čaka, da je kak roj. dan, momački večer, ali pa kakšen drug razlog da se ga nažinga in da je na zabavi do zadnjega. Če slučajno ne gre med zadnjimi domov, se zlaže da mora it zato pa zato, da ne izpade copata. Ne štekam, ne štekam, ne štekam!!! V družbi je vedno car, faca, doma pa ni nobenga efekta od njega. Popolnoma nič ne naredi. Itak sem jest zato doma na porodniški, da tamauga pedenam in vse ostalo. Men pa počas že dol visi za vse. Doma je živ teksas, ker nimam volje do pospravljanja. On pa najeda, najeda, najeda. MOt ga prah, moje cunje, od tamauga cunje, posoda, ampak dotakne se pa ničesar. Nej omenm, da grem tud premalkrat k tašči, ker kao ker on ne gre, bi mogla it jest..... Na koncu jezika imam tisoč kletvic, ampak ne smem......
pogovort se z njim itak ne da, ker on dela vse prov....

Mogla sem si mal dušo olajšat, da bom lažje zaspala. On je namreč na rojstnem dnevu in uživa, popiva......

Lahko noč, T.



Sicer ti je Joe povedal tako dobro, da vse kaj bi kdorkoli drugi rekel, je samo še hec; in evo:

tejcka, če si že prišla s takšnim postom na očkov forum, je to za mene meketanje v tropu volkov.

Če si cele dneve doma in sitna, ni čudno, da se mu ne mudi domov. Napije se pa zato, ker te ne želi varati - ostane samo še alkohol. Seveda te tišči k tašči, da bi šla malo ven - malo spremembe, da bi bila boljše volje... In zakaj nisi tudi ti na rojstnem dnevu? Saj lahko prideš za njim. Obstajajo pumpice za joške, pa mleko ven - babica prespi kot bejbisiterka in si lahko z tvojim momkom in se trudiš da mu ne bi najedala tudi izven stanovanja. user posted image


ok, hec off. Še enkrat preberi, kaj je Joe napisal, po mojem se splača

lp

(odgovor članu tejcka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Za ženske: Nosečnost & šport z roko v roki?
Janjikaaaa

Ali ste se oz. se boste med nosečnostjo aktivno ukvarjali s športom? (npr. joga, pilates, fitnes...)

Da (36%)

Ne (64%)


Število vseh glasov: 188

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!