|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po Sloveniji
5.3.2006 9:26:04   
al1*
Odločili smo se, da se bomo poleti nekaj dni potepali po Slovenji. Veliko je krajev, ki jih še ne poznamo.

Zaenkrat imamo v načrtu: Cerkniško jezero, mogoče še ogled Križne jame, Rakov škocijan, Slivnica, Kolpa. Kaj še se splača videti tam v bližini? Ali je kje v okolici Cerknice kakšen kamp?


_____________________________

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Po Sloveniji
5.3.2006 10:26:46   
Dejča
Če boste že tam, pojdite še do Gradu Snežnik (pbl. 20 km od Cerknice) - mi imamo tam sorodnike in je zelo lepa okolica, grad pa trenutno obnavljajo in ni za ogled. Lahko greste še na Slivnico (vzpetina nad Cerknico), od koder je lep pogled na jezero.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Po Sloveniji
5.3.2006 14:30:39   
tirolc
kampa pač nimamo v cerknici in okolici priporočam pa vam nastanitev na kakšni turistični kmetiji (levar-dolenje jezero, martinčič -dolenja vas...) ki jih je kar nekaj.imate tudi maketo cerkniškega jezera v vasi dolenje jezero oglede z vozovi in konji okrog cerkniškega jezera in še in še user posted image

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Po Sloveniji
5.3.2006 15:19:11   
al1*
Hvala obema!

Tirolc - te vožnje z vozom okoli jezera - a se je treba naprej prijavit? Je kje na netu kakšna stran, kjer so objavljeni urniki in ostale informacije?




_____________________________

lp


(odgovor članu tirolc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Po Sloveniji
5.3.2006 16:29:24   
Gina
lahko greste pogledat planinsko jamo ki je v planini pri rakeku. rakek je vas pred cerknico. planinska jama je lepa, po njej greš organizirano z jamarji, ni tolk drago, pa kar nekaj km jam vidiš. če boste že tam, greste lahko do predjamskega gradu, potem pa po lokalnih cestah nazaj, mimo bukovja in ostalih vasic, meni so tako lepe. nastanitev je možna tudi v delu pri rakovem škocianu, vedno gledam tisto kočo, ko gremo tja, so zihr turisti notri. drugače imajo pa na tistem koncu polno kolesarskih potk, mislim polno je za videt iz kolesa. postojna je v resnici tam blizu, meni se zdi, da tam pa imajo kamp, ampak čist zihr pa nisem. nek muzej je tudi pred jezerom v cerknici, samo mi še nikoli nismo šli tja. za hrano poskrbi pa hoferuser posted image user posted image  mal heca mora bit.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Po Sloveniji
5.3.2006 17:46:13   
tirolc
poglej si stran cerknica.net tam imaš nekaj zanimivosti. kamp je pa najbližji pri pivka jama to je pri postojni,za izlete pa se moraš obrniti kar na turistične kmetije sicer pa bom poskušal kaj izvedeti pa ti sporočimuser posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Po Sloveniji
5.3.2006 18:04:40   
tirolc
http://www.freetime-slovenija.tv/01/kmetija/1380_cerknica/cerknica_kmetija.htm   tu so iskani podatki user posted image

(odgovor članu tirolc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Po Sloveniji
5.3.2006 21:16:28   
al1*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super ste!




_____________________________

lp


(odgovor članu tirolc)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Z avtodomom po Sardiniji
photo
Piombino je pristanišče na zahodni obali naših gurmanskih sosedov. Na s soncem obsijanem parkirišču smo nestrpno pričako...
18 učno – doživljajskih poti po posameznih...
18 učno – doživljajskih poti po posameznih regijah v Sloveniji, na katerih boste uživali s svojimi otroci.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?