Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Podarim Pampers št. 1 (Newborn) 25.2.2008 10:33:46
|
|
|
|
ELMA
|
Jaz bi ih vzela če ih imate še , poštnino bom plačala .Jutri imam PDP .Dobimo punčko ..
|
|
|
|
RE: Podarim Pampers št. 1 (Newborn) 25.2.2008 10:37:00
|
|
|
|
ELMA
|
poslala ZS
|
|
|
|
RE: Podarim Pampers št. 1 (Newborn) 25.2.2008 12:00:19
|
|
|
|
Miska2
|
Oddano! Elma, ZS še ni prispelo, če ne bo v kratkem, javim ...
|
|
|
|
RE: Podarim Pampers št. 1 (Newborn) 25.2.2008 12:44:28
|
|
|
|
ELMA
|
Sljivar Nisveta Žabjek 30 1420 Trbovlje .... To je moja adresa čeniste dobili ZS . Neki mi nagaja tudi e-mail . Pa še enkrat NAJLEPŠA HVALA .
|
|
|
|
RE: Podarim Pampers št. 1 (Newborn) 27.2.2008 21:19:38
|
|
|
|
ELMA
|
Miska hvala za pleničke.....Danes sem ih dobila . HVALA
|
|
|
|
RE: Podarim Pampers št. 1 (Newborn) 1.3.2008 20:22:25
|
|
|
|
Miska2
|
... danes so mi prinesli še en paket Pampers 1, tudi tega podarim tisti, ki bi ji prišel prav
|
|
|
|
RE: Podarim Pampers št. 1 (Newborn) 1.3.2008 20:47:24
|
|
|
|
novopecena
|
hja vem kdaj se moram prijavit sem tud v veselem pričakovanju in karkoli dobim se razveselim. so plenicke se na voljo?
|
|
|
|
RE: Podarim Pampers št. 1 (Newborn) 1.3.2008 21:35:41
|
|
|
|
jajula
|
Miska2, pri koliko kilah in mesecih pa ste prerasli te pamperske? moji mali so zadnje parkat remočile, pa ne vem al sem bolj šlampasto namestila al jih je prerasla.. lp,j.
|
|
|
|
RE: Podarim Pampers št. 1 (Newborn) 2.3.2008 10:32:00
|
|
|
|
Miska2
|
Novopecena, plenicke so torej tvoje , najbolje, da mi napises ZS s svojim naslovom, pa ti jih v ponedeljek posljem. Jajula, st. 1 je bila pri nasem povprecno velikem malcku za prvi teden ali dva, ampak glede na to, da na dan zamenjas ca. 8 plenick, je enega paketa kar hitro konec... Tudi mi smo mislili, da plenicka ni bila dobro namescena, potem pa smo preklopili na novo velikost...
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?