|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poenostaviti hranjenje po flaški??
8.3.2006 8:41:43   
tinkatonka
Prosim za kakšen praktičen nasvet.....in sicer....moj sinko Anej je hranjen izključno po steklenički, ker nimam mleka. Dodajama mu Novolac proti krčem. Živimo v hiši, kjer imava spalnico v zgornjem nadstropju, kuhinjo pa čisto na drugem koncu v spodnjem nadsptropju. Ponoči ko se Anej zbudi zgleda to nekako takole....moži ali jaz laufava dol po štengah dol, ker sva vsa zaspana se vmes še parkrat spotakneva, (dobro da sva jo odnesla pred zlomljenih kosti user posted image ), pogrejeva mleko, ki je že pripravljeno v steklenički, v mikrovalovki in hitro nato nazaj gor, da nahraniva jokajočega lačnega Aneja. Premišljujem o tem, da bi kupila grelec stekleničk za v spalnico, ki bi mi ohranjal toploto mleka za naslednje hranjenje, da ne bi bilo vmes tega "nevarnega" tekanja po stopnicah. Ali imate ve mogoče kakšen drug praktičen predlog?? Ponavadi imava pripravljeni 2× 125ml flaški in 1× 260 ml flaško.

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
8.3.2006 9:44:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Poenostaviti hranjenje po flaški??
8.3.2006 9:48:37   
Anonimen
Ja, tako kot pravi bubabaya. Vodo v termosko, pripravljeno količino prahu v dozirno posodico (kupi se v lekarni ali DM - ima tri pretake - za trikrat). Potem je priprava mleka res stvar parih sekund.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Poenostaviti hranjenje po flaški??
8.3.2006 10:03:00   
Jančika_
Lahko tudi prah pripraviš že kar v flaško, pa potem samo vodo čez naliješ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Poenostaviti hranjenje po flaški??
8.3.2006 11:15:59   
sazi
vse zgoraj naštete variante so v redu
lahko sicer kupiš grelec (jaz ga imam, samo imam od postelje do kuhinje 3m), ampak ne imej notri mleka pripravljenega za naslednje hranjenje, saj to pomeni, da bo mleko nekaj ur na 37°C, kar pa ni dobro (mleko na sobni T lahko stoji 1 uro, v hladilniku pa 24 -eni pravijo celo 48).
torej ti bo najlažje, če skrbiš, da imaš na dosegu toplo vodo in vsakič sproti zmešaš mešanico

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Poenostaviti hranjenje po flaški??
8.3.2006 13:00:58   
Barbela
Varianta od Jančike mi je še najboljša, drugače pa tudi ostale niso slabe. Tako bi naredila jaz. No, sicer sem tako delala ponoči. Drugače pa meni ni bilo treba skakati po stopnicah.
Še to: meni so na ped. kliniki v mlečni kuhinji svetovali, da lahko pripravim mleko za v naprej, vendar naj bo v stekleni posodi, ki se da dobro zapreti (npr. od kakšnega soka) in nato je lahko v hladilniku 24 ur. Dali so mi tudi recept, in sicer na 1000ml vode, 30 meric mleka. Voda naj vre 5min. Potem jo 500ml ohladiš do mlačnega in dodaš merice mleka. Dobro premešaš in nato vliješ še 500ml toplega mleka. Če imaš občutek, da so notri še grudice, lahko še precediš.

Lp, Barbara

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?