Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
 
				



 
				                         Natisni
Natisni

 
   
		
		   . Kako pa to zgleda? Bi rada poskusila, pa mi je ful čudno...
 . Kako pa to zgleda? Bi rada poskusila, pa mi je ful čudno... 
			
 He, ti bom poskusila na čim enostavnejši način tole razložit: torej, ko imaš meso spanirano, v pekač na dno poliješ olje, da se dno pokrije, potem pa polagaš kose mesa v to olje in vsak kos še malo poliješ z oljem. In to je to. Jaz tega nisem nikoli prakticirala, sem pa že velikokrat gledala zraven, kako se to dela. Aja, pa pečico prej segrej na 220°C, nekje 20 do 30 minut. Po izkušnjah sodeč je to za gospodinje, ki se jim ne da stati ob štedilniku in vsakih 5 minut čekirati meso, je pa res, da tudi štedilnik ni nič "pošprican" od olja.
 He, ti bom poskusila na čim enostavnejši način tole razložit: torej, ko imaš meso spanirano, v pekač na dno poliješ olje, da se dno pokrije, potem pa polagaš kose mesa v to olje in vsak kos še malo poliješ z oljem. In to je to. Jaz tega nisem nikoli prakticirala, sem pa že velikokrat gledala zraven, kako se to dela. Aja, pa pečico prej segrej na 220°C, nekje 20 do 30 minut. Po izkušnjah sodeč je to za gospodinje, ki se jim ne da stati ob štedilniku in vsakih 5 minut čekirati meso, je pa res, da tudi štedilnik ni nič "pošprican" od olja.  
   
         
			

 
		


 
        
