Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Poletna jakna za malčke iz Lidla 10.3.2011 18:58:32
|
|
|
|
enea
|
ne vem no, samo nisi nič konkretnega napisala, kaj pa če bi z računom nesla nazaj zamenjat in bi pač povedala po resnici,.. saj mislim da ne komplicirajo,... vsaj meni niso ko sem nesla nazaj pokvarjen toplomer,...
|
|
|
|
|
RE: Poletna jakna za malčke iz Lidla 10.3.2011 19:12:36
|
|
|
|
pety78
|
Ja, ja, saj zamenjat ali vrniti ni problem. Bom vrnila, če ne dobim zamenjave. Bi pa imela še viola, ampak je niso več imeli v trgovini. Zato vprašam. Drugače pa ni panike.
|
|
RE: Poletna jakna za malčke iz Lidla 10.3.2011 19:17:36
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Ja, ja, saj zamenjat ali vrniti ni problem. Bom vrnila, če ne dobim zamenjave. Bi pa imela še viola, ampak je niso več imeli v trgovini. Zato vprašam. Drugače pa ni panike. ja no sej to sem si tudi mislila, da verjetno je tu problem,...
|
|
|
|
|
RE: Poletna jakna za malčke iz Lidla 10.3.2011 21:40:50
|
|
|
|
kajajaka
|
Saj ti jo lahko iz druge trgovine v tvojo pošljejo, jaz sem že tako naročala... Ti samo pokliči v Hoferje po Sloveniji, pa rezerviraj in prosi naj jo pošljejo v tebi najbližji Hofer...
|
|
|
|
|
RE: Poletna jakna za malčke iz Lidla 10.3.2011 22:06:32
|
|
|
|
maja&m
|
jst jo mam sam je 110/116 številka
|
|
|
|
|
RE: Poletna jakna za malčke iz Lidla 11.3.2011 10:37:20
|
|
|
|
ksenjicka
|
kajajaka ona ima jaknico iz Lidla, ne iz Hoferja!!!
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?