|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Policistični jajčnik
1.3.2009 18:41:50   
anajan
Ginekologinja mi je  UZ ugotovila policistični levi jajčnik, desni naj bi bil ok. Ali katera ve kako lahko policističnost vpliva na neplodnost? Poskušava že skoraj leto, pa še vedno nič.



_____________________________

Vsak dan je nekaj posebnega.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Policistični jajčnik
1.3.2009 19:11:58   
divans1
Ja vpliva pač tako, da ne moreš takoj zanosit, da mogoče nimaš rednih menstruacij in s tem posledično ovulacij. Ampak to je čist odvisno od posameznice, ene pa tud zanosijo brez problema!

(odgovor članu anajan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Policistični jajčnik
1.3.2009 19:22:08   
Olivija
kot je napisala divans1. Meni je ginekologinja dala katastrofalno diagnozo (PCO na obeh jajčnikih) in je rekla, da po naravni poti ne vidi nobene možnosti.

Na koncu je bilo tako, da sva rabila za prvo user posted image  21 mesecev, ta druga je pa ratala takoj prvi mesec - jaz sem bila čisto šokirana, ker sem spet računala, da bo trajalo.

(odgovor članu anajan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Policistični jajčnik
2.3.2009 10:45:19   
anci banci
Policistični jajčniki vplivajo na neplodnost saj imaš zaradi tega zelo redke ovulacije
je pa tudi res da nekatere brez problema zanosijo ...jaz imam oba policistična jajčnika in mi v skoraj 3 letih ni uspelo naravno zanosit

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Policistični jajčnik
2.3.2009 11:12:25   
tejčit
To je čist odvisno od vsake posameznice jaz sm po petih mesecih naravno
zanosila s pco.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Policistični jajčnik
2.3.2009 13:25:55   
pattaya
Tudi jaz imam rahlo policistična oba jajčnika in mi je g tudi rekla da bo velika težava zanositi po naravni poti. Ko sem že najmanj mislila je v 11 poskusu uspelo po naravni poti in sem srečna bodoča mamica v 7 tednu.

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Policistični jajčnik
9.3.2009 15:16:26   
tweety83
 
IZVIRNO SPOROČILO: pattaya

Tudi jaz imam rahlo policistična oba jajčnika in mi je g tudi rekla da bo velika težava zanositi po naravni poti. Ko sem že najmanj mislila je v 11 poskusu uspelo po naravni poti in sem srečna bodoča mamica v 7 tednu.


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam da mene tudi v kratkem obišče štorklja - če ne ji bom pa kupila navigacijo!user posted image

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Policistični jajčnik
16.3.2009 21:12:29   
pumcica
Živjo!
Z Lubijem se že 3 leta trudiva imeti user posted image pa nama ne uspe, danes pa sva bila na pregledu, on je bil user posted image , meni pa so odkrili ciste na obeh jajčnikih user posted image . Dali so mi Klomifen, ker pa sm slišala, da je nevarnost v povečanju telesne teže, me je zaskrbelo. Pa me zanima, ali morm začeti s kašno dieto, kajti to nebi bil problem, problem bi bil če bi se teža večala poleg diete. Ima katera kašne izkušnje?
In kolikšna je vrjetnost user posted image z Klomifenom?

Hvala za odgovore...user posted image

(odgovor članu anajan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Policistični jajčnik
16.3.2009 21:22:23   
tweety83
Glej - pri vseh hormonskih tabletah je možnost da se zrediš - pač povečajo ti željo po hrani. To moraš sama pri sebi razčistiti. Jaz sem pred operacijo pregrade in zaradi Pco jemala tri mesece KT in se zredila za celih 5 kg, ker sem papcala kot velika. Sedaj sem na dieti in kilogramčki gredo lepo dol - na svojo normalno težo.
Priporočam ti da nimaš nobene diete, ker klomifen spodbuja ovulacijo in takrat bosta veselo delala otroke. In zna se zgoditi da zanosiš, ti boš pa na dieti - to dvoje pa ne gre skupaj.
Poskusi imeti zdrav zajtrk, za malico sadje ali jogurt, potem kosilo (ne preveč obilno) in spet sadje ali jogurt, za večerjo pa kakšno solato in ne po šesti uri. Popij veliko vode in se gibaj - in se nimaš česa bati. Želim ti čimprejuser posted image user posted image in čimmanj težav s temi nadležnimi kg.

(odgovor članu pumcica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?