|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ponavljajoča vročina brez drugih znakov bolezni
9.3.2014 23:31:50   
busklca
Pozdravljeni,

prosim za pomoč, če ima kdo kaj več izkušenj in se je kdaj že srečal s podobno situacijo. Moj 5-letni sin ima že tretjič v dobrem mesecu vročino, ki traja nekaj dni in mine sama od sebe, nikoli pa nima nikakršnih drugih znakov bolezni. Vročina se giblje okrog 38°C, traja 3 ali 4 dni in sama od sebe izgine. Žal nam ni uspelo nikoli iti do pediatra - prvič je zbolel v četrtek zvečer in je bil do ponedeljka že v redu, drugič je zbolel, ko naše pediatrinje ni bilo, sem klicala, so me zaradi gužve komaj naslednji dan naročili, a je bilo že bolje in sploh nismo šli, ker smo računali na to, da se ne bo več ponovilo. Zdaj pa smo spet bolni od petka, danes je že nekoliko padla vročna, in sicer na 37,5. Jutri, ko bi ga lahko peljala pokazati, bo najverjetneje povsem zdrav.

Mene zelo skrbi, ker nisem še nikoli slišala za kaj takega. Danes sem mu s testnimi lističi testirala urin in je vse (levkociti, nitriti, pH, kri v urinu, gostota, ketoni, glukoza) ok, le sled beljakovin je bila pozitivna, vendar še v mejah normale.

Hvaležna bom za vsakršno mnenje/izkušnjo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ponavljajoča vročina brez drugih znakov b...
10.3.2014 9:42:54   
respect
To ni nič takšnega.
p ne si delat nekih groznih scenarijev. Sicer pa greš lahko sama sampplačniško v laboratorij,plača 10 e za izvid krvi in to je to,če te že tako skrbi.
In otroku dajej več za pit,je dehidriran malo

(odgovor članu busklca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ponavljajoča vročina brez drugih znakov b...
10.3.2014 14:26:09   
busklca
Hvala za mnenje. Upam, da res ni nic resnega. Da bi lahko kar samoplacnisko dali kri se pa nisem spomnila. Laboratorij dela dlje kot nas pediater, tako da se nismo vezani toliko na urnik.:-) Hvala za idejo. Dehidriran pa zagotovo ni. Danes je v sestih urah, kolikor je buden, spil ze 1,3 litra, ce stejem tudi mleko zraven. Vedno pije dovolj, danes pa se nekoliko vec kot obicajno. Se enkrat hvala.

(odgovor članu respect)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pomlad je prebudila tudi klope
S pričetkom pomladi se prebujajo tudi na prvi pogled nedolžni klopi, ki prenašajo vse prej kot nedolžen virus klopnega m...
BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?