|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poročam - Prekmurje
2.11.2005 12:09:48   
tjaga
 
Vrnili smo se. S kratkih počitnic v Prekmurju.
Vsem se najlepše zahvaljujem za vaše predloge. Smo si ogledali kar nekaj stvari in vedno bolj ugotavljam, da je to del Slovenije, kamor bi se takoj preselila.
Prvi dan smo seveda morali zadovoljiti Gašperjevi veliki želji in se šli kopat v Terme. Otroka sta uživala do onemoglosti (vsaj G.). Nas je pa zeblo, ko smo se odpravljali. Zunaj je bilo hladno, zato se je to krepko poznalo tudi v garderobah, kjer smo se preoblačili. Smo kar hitro uredili in se po hitrem postoku spakirali v avto, nažgali gretje in to je bilo to.
Drugi dan smo se po zajtrku odpravili v eno krasno zidanico, kjer smo poskusili mošt in se pustili razvajati gostitelju. Kasneje smo se odpravili na Grad, kjer je potekala prireditev Noč čarovnic. Kako lepo je bilo videti, da ljudje prav živijo za tako prireditev. Fantastično. Veliko ljudi, prelepi kostumi čarovnic, odličen program, hrana, da dol padeš. Zaradi mraza nam ni uspelo zdržati preveč dolgo, zato smo se odpravili naprej. Kar precejšen krog smo naredili in se nazadnje ustavili v selu Rotunda, si ogledali cerkvico in pozvonili na zvonu (me prav zanima, če ima to zvonenje kakšen pomen). Na koncu naše poti smo nabavili še dobro bučno olje, brez katerega bi bilo greh oditi iz Prekmurja. To je bilo za dan 2 kar precej in po obilni večerji smo kot klade popadali v postelje.
Tretji dan so bile naše destinacije: Bukovniško jezero, energijske točke, Fokovci (lončena posoda), Beltinci, Ižakovci (brod in mlin na Muri) in Prekmurska Iža -papica.
Tako, se mi zdi, da smo za te tri dni videli kar nekaj, jasno da vsega pač ni bilo mogoče.
Se vrnemo zagotovo. user posted image user posted image user posted image





_____________________________

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poročam - Prekmurje
2.11.2005 12:14:29   
Anonimen
Me veseli, da vam je bilo pri nas všeč.

Upam, da ste probali tudi našo prekmursko gibanico in šunko.

(odgovor članu tjaga)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?