|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porodnišnica Izola
29.11.2005 13:04:07   
ona
Nekaj časa nazaj sem pregledovala forum,koliko graj je o Izolski porodnišnici,zato sem se odločila malo pokomentirat.Jaz sem tam 2x rodila in če bi mogla še kdaj bi šla nazaj tja,čeprav mi je bliže Postojnska porodnišnica!V glavnem sem bila zelo zadovoljna z vsem osebjem,še posebej pa bi pohvalila Dr.Zver-Skomina in Dr. Lovšina,ki sta zares prijazna!bi pa malo pograjala babico Renato,ki sem jo tudi imela na porodu in še sreča,da sem rodila v uri časa,če ne bi znorela ob njej,saj je tako zelo zelo resna in uradna,da izgubiš voljo bit tam!Ker sem po karakterju bolj žive narave sem se hotla z njo pogovarjat,da mi mine hitro čas,ona se pa ni dosti zmenila zame,zato sem bila raje tiho!So pa druge babice dosti bolj prijazne!Tako,da vse ki se odpravlajte rodit v Izolo,naj vas ne bo strah,saj ni vse tako črno kot se piše.Mene so tudi vsi čudno gledali kako to da ne grem v Postojno,ko mi je dosti bližje!!!Sem šla enkrat pogledat tja kako je in me je minila vsa volja,saj so sobe natrpane in tudi osebje je polno zasedeno.Kaj mi to pomaga,če ne bi imela pomoči potem po porodu ko jo najbolj rabiš!No,to je bilo moje mnenje,če bo kateri prišlo prav!
Če pa kdo rabi kakšen nasvet,naj me kar vpraša!
Pa lepo se imejte vsi skupaj!user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Porodnišnica Izola
30.11.2005 13:54:44   
tanjaDi
Ja srečna ti.....

moja izkušnja pa ni bila glih tako lepa.
Najprej v porodni sobi me je zdravnica šivala brez nič na živo in me je fulll bolelo (notranji šivi) ko je vidla da me fulll boli mi je rekla da naj potrpim samo še 4 šive (da ki samo, če je bolečina je vse odveč) potem po dveh šivih je neki pošpricala in nisem več čutla (ma kaj ni mogla to že prej pošpricatuser posted image user posted image user posted image hallllo)!!!

Ko je bilo treba it iz porodne....seveda je bilo treba vstat....uni trenutek se mi je zdelo to opravilo najtežje, vstat. Mene je vse bolelo in med vstajanjem sem malček pojamrala (ajojojj me boli). V unem trenutku je sestra skočla v luft....pa da kaj si mi predstavljamo, da vse smo iste, da samo neki jamramo, pa da sej smo rodile hvala bogu da boli.
Ajoj....pa kdo je kej tebi rekuuser posted image user posted image user posted image

Okoli 17h me je skipala v sobo in takrat tišina....ne duha ne sluha....nobenega blizu. Jst nisem niti vedla kdaj treba malega previt, kdaj mu dat jest....nič. Meni je bilo vse novo....takrat se mi je zdelo vse večje od meneuser posted image

Potem okoli 21h pa sem dobila korajžo in poklica sestro (saj v materinski šoli ti povejo da jih moreš poklicat, če te kej zanima oz.da ti ne gre glih od rok- da tako so se njim pritožle te sestre da jih nobena nič ne pokliče in nič ne vpraša, da kako naj one potem pomagajo)

Naj me hudič vzame, če bi še kdaj to naredila ajojjjjj....ko je prišla noter me nahrulila da kaj jih kličem, da sej sem komaj danes rodila. Potem sem jo vprašala da kdaj naj malega previjem, mu dam jest,... mi je odvrnila, da sej to so mi druge sestre sigurno povedale....povedala sem ji da ne, da nobena mi nič povedala o tem....pa se je obrnila in rekla da jih gre vprašat, in da malega bodo jutri previli.
Od unega dne sem bila tiho, nič nisem rekla nič vprašala samo čakala uro da grem domov!!!!

Edino ena sestra je bila prijazna (blond lase do ramen - mlada).

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Porodnišnica Izola
30.11.2005 20:31:59   
ona
Sem komaj zdaj vidla tvoj odgovor in mi je zelo žal,da imaš tako grdouser posted image  izkušnjo in se mi zdi,da sem ena izmed redkih ki ni bilo nič narobe.Sem pa po naravi "živa ko poper" in vse obrnem v hec,tako da sem tudi osebje malo obrnila sebi v prid in so me imele sestre prav rade.Ne vem,mogoče mi je res pomagal moj karakter,ker ne znam bit tiho in je to tudi njim pasalo.
Rada pa bi da bi tudi kdo od osebja prebral kako je nam,ki gremo tja rodit,ker je več slabih izkušenj,kot dobrih,saj se je ena dva meseca nazaj tudi pisalo samo negativno o tej porodnišnici,tako,da res upam,da bo še kdo prečital!!!user posted image user posted image
Žalostno je tudi to,da si tam samo številka,ampak tebi in vsem nam je to edinstven dogodek v življenju-rojstvo otroka,ki bi rade,da nam ostane v lepem spominu,kajne?
Saj konc koncev smo povsod samo številke.Tako je to!
Upam,da boš naslednjič malo premislila kam greš rodit,če boš imela še kakšnegauser posted image user posted image !Če bi še mene kdaj tokalo,bi šla spet v Izolo,čeprav stanujem v Sežani.Postojna mi pač ni všeč-je preveč natrpano vse skupaj,saj hodijo tja iz cele Slovenije.
Ala ime se lepo in čimprej pozabi na dneve v porodnišnici!

(odgovor članu tanjaDi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Porodnišnica Izola
2.12.2005 9:42:42   
Eviii
sama sem tudi do pred nedavnim kolebala, al bi šla rodit v izolo al v postojno. no, in sm pred dvema tednoma imela tudi priliko v živo spoznat izolsko porodnišnico. ker sem imela zelo močan napad ledvičnih kamnov in še zastoj v ledvicah, so me takoj napotili v izolsko bolnico. sem se zvijala od bolečin in bruhala... in so bli vsi neizmerno prijazni do mene... prevzel me je dr. lovšin in vam povem, da nimam besed za ga prehvalit. vse je blo zrihtano v sekundi. in okoli mene so ble non-stop sestre in mi pomagale v tistih neizmernih bolečinah. v bolnici sem ostala en teden in vam povem, da nimam niti ene slabe izkušnje s sestrami. mogoče bi lahko vedenje katerega od dežurnih zdravnikov malo pokomentirala, ampak splošen vtis je bil pri meni zelo pozitiven. glede na to, da bom rodila konec februarja, me res ne mika, da bi v kakem slabem vremenu rinla v postojno. tako da sem se definitivno odločila za izolsko porodnišnico!!!

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Porodnišnica Izola
2.12.2005 19:49:04   
tanjaDi
Allora,

glede dr. Lovšina je res daleč najboljšiuser posted image . Hvala bogu da imam njega za G.
Jaz sem bila v nosečnosti tudi sprejeta na oddelek, ker sem dobivala infuzijo in takrat prav tako kot pri tebi Eviii, so vsi skakali okoli mene in bili prijazni.

Ko pa sem rodila mojegauser posted image  pa kot sem zgoraj napisala....ni bilo vse v rožicah.


(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Porodnišnica Izola
17.1.2006 17:28:48   
šnucika
V izolski porodnišnici sem bila dvakrat-najprej tri dni v 34. tednu zaradi viroze,na ginekološkem oddelku in potem še decembra tam rodila.
Veliko slabega je bilo slišanega o izolski porodnišnici,jaz pa nimam nobene slabe izkušnje,ravno obratno.Že na ginekološkem je bilo super,zelo so skrbeli zame,ko sem bila na infuzijah in tudi jaz moram reči,da je dr.Lovšin resnično enkraten!user posted image

Porod je tudi potekal brez težav - zdravnica,dr.Andreja Smajila,zelo mlada in prijazna,sestra Nika,babica-ime sem pozabila so bile super,nobene pripombe nimam....še moj dragi je bil zelo pozitivno presenečen!!
Potem pa še tri dni na oddelku in tudi takrat je bilo vse v redu.Ničesar ni bilo treba spraševati,so nam vse sproti razlagali in pomagali(previjanje,dojenje,hranjenje po flaški...)če je kaj zmanjkalo,smo takoj dobile.Sploh pa mi je bilo vseč dopoldan,ko so za nas poskrbeli tudi študenti...nam porihtali otročke,nas...skratka vse kul!V teh treh dneh se je zmenjalo kar nekaj osebja in niti ene slabe izkušnje.Resnično so lepo skrbeli za nas.
Edina pripomba,ki jo imam - premalo sester v popoldanskem in nočnem času.....ko so porodi in kaj nujno rabiš,je treba kar nekaj časa,da jih prikličeš.Pa tudi ni bilo hudih besed...če ne drugega,je uletela anestezistka vprašat,če je nujno.

Skratka....lep spomin na rojstvo naše male Žive!user posted image

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu tanjaDi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Porodnišnica Izola
17.1.2006 22:24:42   
tasha23
Me veseli, da ima vsaj kdo lepo mnenje o izolski bolnici - jaz jih žal nimam in vam povem, da po 9 mesecih imam še vedno nočne more zaradi njih. Raje se vozim v Postojno in Ljubljano kot pa v Izolsko bolnico, čeprav sem od nje oddaljena le 10 - 15 minut.
Doktorji so še nekako (Dr. Lušina sem spoznala zdnji dan hospitalizacije, ko me je poslal domov), sestre (razen ene) pa živi OBUP!!!!
Povem vam, da sem zbrala vso moč, da me dr. Lušin poslal domov,saj so me pred posegom parkirali na hodniku - prepih in MRZLO (ko sem poklicala sestro in ji rekla, da me zebe je ona odgovorila - 'Mene tudi' in odšla)ter me tam pozabili skoraj 30 minut. In čeprav sem potem zaradi slabega čiščenja (abrazija) imela močno vnetje, visoko temperaturo še nekaj dni... sem bila pa vesela, da sem doma in ne več tam, kjer sem bila samo številka...


_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Porodnišnica Izola
9.3.2010 19:57:17   
Barabinca
Me veseli, da vas ima kar nekaj + izkušnje. Sama sem v 33T in moram reči, da še kolebam med IZ in PO. Je pa res, da mi je IZ bistveno bližje... :) Zato se tudi bolj nagibam k tej opciji.
Osebno imam z njimi + izkušnje. Ko sem bla hospitalizirana zaradi zloma vretenca 1 teden mi je bla hrana o.k. (pojedla sem vse in še več :). osebje je blo tudi čisto v redu. Sestre prijazne... Kakšnih hujših težav res nisem imela, edino pri sprejemu v bolnico z dežurnim zdravnikom, ki je bil siten (morda je imel slab dan) in upam, da jih tudi tokrat ne bom. :))
Pravijo, da moramo mislit pozitivno, pa bomo :D

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Porodnišnica Izola
9.3.2010 20:28:38   
blaža
V Izoli rodila 2x in bi šla še, če bi mela še kak porod.

Pri 1. sem bla itak blizu bolnice doma, pri 2. sem bla pa bliže Postojni, pa sem šla vseeno rodit v Izolo.

Obakrat zelo zadovoljna, čeprav so nekatere imel probleme z sestrami. Se mi zdi, da je na oddelku tako, da če nimaš probleme z dojenjem in jih dosti ne rabiš vse ok, če jih pa dosti rabiš, pa so sami problemi.

meni je blo obakrat super, edino Nata je itak no coment. je prišla po drugem porodu, ker se je smena menjala in me je peljala v sobo, pa mojega je hotla po eni uri, ko je bil pri meni kar skenslat, pa ji nisem ostala dolžna, ker je lahko tam 3 ure, no čeprav ni bil , je šel k ta starejšemu sinetu, da mu pove veselo novico, da je dobil bratca.user posted image

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Barabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Porodnišnica Izola
9.3.2010 20:29:41   
blaža
Sem pa uspela vse komplet ginekologe spoznat, ker sem za obe nosečnosti ležala tam, ker sem bla na infuziji, pa na žalost v mes še ss.

Moj G je Lovšin in sem zadovoljna z njim. user posted image

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?