|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poskodba noska, 4 letnik
24.2.2015 20:39:25   
LenaNena

Zdajle me je pa cisto v nesiguro tole spravilo.

Sina je vceraj v vrtcu nekdo mocno udaril po nosku. Se ko sem ga prisla iskat je jokal. Menda je malo krvavel. Tako mi je on rekel. Od vzgojiteljice nisem zvedela nic. Bilo je videti kje od strani v zgornjem delu noska je priletelo in jamral je, da ga boli. Danes je kazal, da ga boli bolj v predelu sinusov in meni ni potegnilo...In se ponoci sem ga poslusala kako tezko diha skozi nos. In rekel mi je, da je nekaj hecno v nosku, da tudi ce hoce ven pihnit, noce nikamor...nosnice zaprte ostajajo.
Prej pa gre spat in mi spet pojamra, da ga boli nosek, kjer je dobil udarec. Potipam nosek po sredini, od zgoraj navzdol in se kar udre pod prsti. Kot ne bi bila kost vec ravna po sredini. Zgornji del noska je povrhu kar poravnan in ob straneh nekoliko oteceno. To mi je padlo v oci, ampak nisem sla za tem, da bi potipala nosek ze prej.

Je mozno, da je nosek res poskodovan? In da v vrtcu niso opazili? In da jaz do danes nisem? Tudi doma se je na trenutke cisto lepo igral vceraj in danes popoldne. Ker se je pritozeval tudi nad bolecinami v trebuhu sem mislila, da je kaka viroza na poti....

Ah, mi lahko prosim kako pametno recete na to temo? Kake izkusnje? Delam samo paniko brez potrebe?

Hvala.


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poskodba noska, 4 letnik
24.2.2015 21:02:50   
cacaca
Oj
Mi bi ga peljal pokazat...pa ne vem ce bi moj moz zdrzu tolko casa sploh ce bi bil prisoten jok..
Poleti se je nas ob jasku poskodoval brado...meni ni delovalo nic...kri se niti ni dober ustavila..moj ga je peljal k dezurnemu in je sin dobil dva siva....
Tko da mi bi sli do dr...in tud pr nas se je zgodl da noben nic ne vidi v vrtvu...

(odgovor članu LenaNena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Poskodba noska, 4 letnik
25.2.2015 4:51:35   
jaz_sem_jaz
Pojdite do zdravnika, tu težko ugibamo, kakšno je stanje.

(odgovor članu LenaNena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so znaki, ki kažejo na psihopatijo pri ...
Strokovnjaki na področju duševnega zdravja govorijo predvsem o teh štirih znakih.
Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?