|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Posteljica
18.2.2006 19:12:07   
ac
Mi smo v lovu za posteljico; trenutno je naša 2mesečnica v zibki. Pa me zanima, do kdaj približno zadošča zibka in kakšna je razlika med posteljicama mer 120x60 in 140x70. Do kakšne starosti zadošča katera od teh? Ali je pri kupovanju jogija potrebno biti na kaj posebej pozoren? Pri posteljici je pa verjetno fajn, če sta dno in stranica premakljiva.

Hvala za odgovore in lep vikend še naprej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Posteljica
18.2.2006 19:22:45   
Mina1
Naša oba sta bila najprej v zibki, potem pa smo za prvega kupili tole posteljico 140*70, ki se da lahko kasneje tudi v junior posteljo, palice ob strani gredo lahko dol.

Prvi je bil v zibki kar 5 mesecev, ker enostavno ni šlo drugače, smo bili takrat še pri mojih doma in ni bilo prostora. Mali piškotek pa je bil v zibki manj kot 4 mesece, čeprav je bil zelo drobcem. Se mi je zdelo, da mu zibka nekako ni odgovarjala, no pa niti sedaj v super posteljici ne spi in takouser posted image .

Pri teh posteljah je tako, da se dno spušča, naša ima mislim da 4 globine. Ko je na najnižji, gredo lahko palice s sredine stran. Vzameš dol oz. ven 3 ali 4 palice in gre otroček lahko sam ven, potem, ko je recimo že večji in tako. Naša recimo nima premakljive stranice in tega ne pogrešamo. Jogi smo kupili taboljši (latex in še nekaj dobrih materialov, tako so nam priporočili. Vse smo kupili v Kiki v Celovcu).

Ker pa smo po treh letih dobili novega družinskega člana, spi v tej postelji sedaj mali piškotek, 4 letnik pa spodaj na pograd postelji.

Danes imajo res povsod veliko izbiro, tako da upam, da boš izbrala pravo za  vašo princeskouser posted image .


_____________________________

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Posteljica
18.2.2006 19:28:42   
April
Mi smo imeli našega v zibki do četrtega meseca, kasneje smo kupili 60 × 120 cm veliko pojsteljico.

Jaz mislim, da bo v tej pojsteljici nekje do tretjega leta, potem bo šel pa v tavelko pojstlo z ograjco.

140×70 velke pojstelje se ponavadi dajo spremeniti v otroško posteljo, s tem da odstraniš stranski ograji.

Meni je bilo pomembno to, da pojstla zavzame čimmanj prostora.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Posteljica
18.2.2006 19:32:10   
Anonimen
To z zibko je čisto različno, predvsem veliko odvisno od temperamenta otroka. Moja nečakinja vem, da je bila blazno dolgo v zibki, ker je vedno ležala čisto pri miru in se sploh ni dvigala, če ji kdo ni rekel, naj se.user posted image
Glede posteljice, se meni zdi, da je boljša večja, če mislite biti dlje v njej. Mi smo imeli dimenzije 140 x 70 (oziroma malo manj - ena čudna italijanska), na vikendu pa 120 x 60. Tako da vem, kakšna je razlika, in je ogrooomna. V domači posteljici (140 x 70) je moj otrok spal skoraj do 4 let, pa bi lahko še.
Tistega spuščanja stranice pa mi nismo nikoli uporabljali. Se je dete navadlo, da je stranica dvignjena in ni hotel imeti drugače.

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Posteljica
18.2.2006 19:42:21   
Marogica
Naša oba otročka sta spala ca. 4 mesece v zibelki, kasneje pa v posteljici, kjer sta bil (ta manjši je še vedno) do ca. 20 mesecev, ker je začel plaziti preko in si je pri enem takšnih podvigov zlomil roko. Nato smo ga premestili na normalno posteljo, na kateri je spal brez problema in padcev.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?