|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pot na mali Lošinj
16.4.2006 11:40:12   
MajaPRO
Pozdravljene!

Zanima me, po kateri poti potujete na Mali Lošinj. Slišala sem, da je tja možno priti po več poteh (Rijeka - trajekt - Cres - Mali Lošinj; Pula - trajekt - ML; Krk - trajekt - ML), pa me zanima, katero priporočate. Potovali bomo z user posted image , zato me tudi zanima, koliko časa traja cela pot.

Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pot na mali Lošinj
16.4.2006 11:56:55   
TONČI.
Jaz tudi hodim na Mali Lošinj. Čez Reko ali pa čez Krk je bolj kot ne isto. Mislim da je po kilometrih čez Krk bližje kot čez Reko( 50km).Vožnje tam okoli 5 ur. No odvisno od kod si.Toplo ampak res toplo priporočam da greste od doma čim bolj zgodaj. Mi smo lani prišli da Porozine al kako se tam reče ob 7 zjutraj (zame zgodaj), pa smo 2 uri čakal na trajekt. To je bilo junnnija, vozila sta pa dva trajekta. Takoj mi je bilo jasno, zakaj vozijo trajekti že od 2 ure zjutraj. Letos gremo še prej od doma. Cesta je obupna. Ovinkasta in počasna- regionalna. Drugače pa dobiš, če si član AMZS zaston narisano pot in čas vožnje. Če nisi član mi piši na ZS in ti bom jaz šla iskat, ker sem član. Tam ti računalniško zračunajo pot (do minute), pa še na zemljevidu imaš označeno. Pa še ure trajekta in cene so gor. Naroči ali mi pa piši, da ti jaz. Aja, ćez Pulo mislim da so lani računal okol 15000 sit. Čez Reko pa cca 3000 sit. Mi smo do Pule potem šli raje na okrog po zemlji in ne po vodi.

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pot na mali Lošinj
16.4.2006 12:05:24   
Lunca1
Mi smo šli iz Brestove v Porozine (Cres), potem se pa pelješ čez cel Cres do Lošinja. Jaz se po drugi poti še nisem peljala.

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pot na mali Lošinj
16.4.2006 16:57:15   
Anonimen
Lunca 1, kakšna je ta pot? In kako vozijo trajekti?

Zanima me, ker bomo po njej šli tudi mi!

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pot na mali Lošinj
16.4.2006 17:54:05   
TONČI.
Trajekti vozijo na pol ure. V sezoni še pogosteje. Na amzs lahko dobiš točne ure.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pot na mali Lošinj
16.4.2006 18:00:49   
TONČI.
Aja pot je pa kar nekaj časa zelo ovinkasta in počasna (50km/h). MIslim da je kar tja do mesta Cres. Na obeh straneh so borovci, tako da je vsaj malo sence. Zgodej pojdite od doma. V koloni za trajekt je mučno čakati, še posebej če je sonce. Vožnja s trajektom traja 30 min.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pot na mali Lošinj
16.4.2006 18:20:09   
Lunca1
No so že drugi napisali, res je precej ovinkasta.Greš pa skozi tunel Učka, takoj za tunelom greš dol desno in potem takoj levo, potem pa skoz po glavni cesti, potem pa mislim da se začnejo oznake. Na Cresu pa mislim da skoz po prednostnih cestah, potem čez mostiček med Cresom in Lošinjem, pa spet naravnost. Prvič mi je sicer vožnja minila hitreje kot drugič, vožnja pa je trajala ca. 5 ur.

vozni red - http://www.jadrolinija.hr/pdfs/por334.hr.pdf
cene - http://www.jadrolinija.hr/default.aspx?dpid=1489

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pot na mali Lošinj
17.4.2006 16:23:25   
Anonimen
1.
Ljubljana - Postojna - mejni prehod Rupa, potem je avtocesta oz. obvoznica okoli Reke in slediš oranžne table "Cres - Mali Lošinj", ki te sicer prej pripeljejo na Krk - na Krku zaviješ tam desno, kjer je tabla za Valibska (trajekt) - trajekt gre ob 7.15, 9.15, 10.30, 12.00, 13.15,...voziš se točno 20-25 minut, potem pa 1uro 15 min do Malega Lošinja po delno ovinkasti cesti - nekaj je je nove in je krasna.

2.
Ljubljana - Postojna - Reka - Brestova, tam je trajekt, ki vozi vsako uro in sicer, 7.30, 8.30, 9.30..., vožnje je točno 20 minut, potem se moraš peljati čez cel Cres cca 1.5 ure.

Je pa nekaj: Krški most je 10 kun, če greš iz celine na otok, če greš iz otoka dol je zastonj.

Jaz hodim na M. Lošinj že več let, ene 5-6x na sezono. Čez Krk je cesta lepša, ampak čez Reko (se pravi Brestovo-Porozine) si pa prej.

Upam, da te nismo zmedle user posted image

Če te še kaj zanima, kar prašaj, ker res poznam skoraj vsak ovinek user posted image

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Pot na mali Lošinj
17.4.2006 22:35:33   
MajaPRO
Hvala vsem za opis poti na Mali Lošinj!

Tinka74, po kateri poti pa se vi peljete tja - lepši (Krk) ali krajši (Cres)? Kako pa je s potjo naprej, ko pridemo na Mali Lošinj (gremo namreč v hotel Vespera)? Baje so hoteli na skrajnem jugu otoka??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Pot na mali Lošinj
18.4.2006 8:26:25   
ella2006
Če misliš v sezoni na Mali Lošinj ti priporočam varianto Brestova- Porozina (ampak do trajekta ne preko tunela Učka temveč preko Opatije - saj je zdaj avtocesta od meje do Opatije), ker je več trajektov in če je gužva vozijo non - stop. Preko Meraga oz Krka pa je manj trajektov 1 ali 2 in smo lani čakali za domov preko 5 ur, tisti ki pa so se vračali preko Porozina-Brestova pa so čakali dobri 2 uri (ker so vozili 4 veliki trajekti).
Imamo že 18 let vikend na Cresu in je varianta preko Porozina-Brestova boljša, pa tudi drugi vikendaši večinoma uporabljajo to varianto.

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Pot na mali Lošinj
18.4.2006 8:32:40   
Anonimen
Vedno gremo TJA čez Krk (pač plačamo 10 kun), nazaj pa dostikrat čez Brestovo/Porozine, ker trajekti vozijo bolj pogosto (na eno uro). Sicer je tale čez Krk lepša, ampak tista ni ne vem, kako krajša, je pa zoprnejša.

No, ko prideš iz trajekta, itak greš tja k gredo vsi user posted image  pa imaš table za M. Lošinj, sicer tko ni druge ceste user posted image

Ko je konec Cresa, boste mogli čez en mini mini mostiček (ki se dvigne ob 9h in 17h za 10 minut), pol pa itak gas naravnost do M. Lošinja....na desni bo Marina, pa potem en mini mostiček, pa potem center pa potem eno križišče pri pumpi, pa greš naravnost, pa ko prideš do čudnega križišča (naravnost Veli Lošinj, desno gor v klanec pa greš ti), no, in se spet mal peljete, pa na levi en šoping center...no in prideš do kao krožnega križišča, pol se pa začnejo table za hotele (Aurora, Vespera.....), greš LEVO in po parih metrih je na LEVI strani hotel Vespera...no, če greš pa namesto levo v krožnem križišču naravnost pa prideš do Avtocampa Čikat, pa lahko najdeš mene user posted image

Sigurno te bo zanimal, kje imajo dobre ribice /pice/pivo/sladoled user posted image  user posted image  

(odgovor članu MajaPRO)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Pot na mali Lošinj
8.5.2015 16:58:10   
MarjanJ
Zdravo,

če koga zanima je tukaj: SPLETNA RAZPRODAJA z največjimi popusti v Sloveniji.
Zaloge so omejene.

lp

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako organizirati prvomajske šolske počitn...
Tisti starši, ki med počitnicami nimate na voljo "servisa babic in dedkov", se lahko znajdete tako, da se dogovorite s...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?