|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozdrav !
27.11.2005 11:40:19   
zorica
V nekem članku sem prebrala, da naj si ženska, ki želi zanositi pripravi čaj s smrdljivčico.
Pa me zanima kaj to je in kje se to da kupiti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pozdrav !
27.11.2005 11:50:50   
CatJa
Greš na najdi.si, vpišeš smrdljička (ne smrdljivčica) in ti vrže ven kar nekaj povezav.

http://www.splav.info/oploditev.html

Za nabavo te rastline pa najboljše, da se obrneš na kakšno zeliščarsko društvo ali pa v lekarni povprašaj.

Srečno!

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pozdrav !
27.11.2005 12:01:58   
baguSka
Lahko pa na tej strani (levo zgoraj) uporabiš ISKALNIK, vtipkaš: krvomočnica (tako se reče čaju, ki je narejen iz smrdljičke) in ti bo vn vrglo vse debate o tem čaju.

Drugače pa se ga kupi na tržnicah in pri zeliščarjih. In pazi kako ga boš pila: eno šalco ohlajenega čaja po požirkih na dan.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pozdrav !
27.11.2005 12:02:34   
baguSka
V lekarnah se ga ne dobi!!! Nasprotno: sploh ne vejo kaj je to user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pozdrav !
27.11.2005 12:04:06   
baguSka
Evo da ti malce olajšam:

http://www.ringaraja.net/forum/searchpro.asp?phrase=krvomo%E8nica&forumid=ALL&author=&timeframe=%253E&message=both&topicreply=both&timefilter=0&top=300&criteria=AND&submibutton=Potrdi&iskalnikTop=1

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pozdrav !
27.11.2005 12:27:37   
zorica
Punce, hvala vam za odgovore.Rada bi zanosila, a obenem se bojim, ker nimam službe za nedoločen čas in sem v novi službi šele pol leta.Ampak sem se odločila, da če mi bo dana sreča in da zanosim, bom ostalo že vse zmogla.Zelo si želim otroka.Plus tega pa v tej službi ne mislim ostati v nedogled.
Sicer me je edino malo strah za finance,...Sem se pravilno odločila?



(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pozdrav !
27.11.2005 12:49:54   
delfinčica
Zorica, če si želiš oz. če si res želita user posted image , potem je to prava odločitev. Ne sekiraj se, vidva kar pridno na delo user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pozdrav !
27.11.2005 12:59:43   
baguSka
Draga zorica,

edino ti sama boš vedla, če si se pravilno odločla. Tudi ko pride želja po otroku, še vedno ostaja vsaj en dvom v nas, tako da, bolj boš premišljevala slabše bo. Vsaj jaz tako mislim. Če bi vsi gledali na te dvome, potem nebi nikoli imeli otrok oziroma bi vsi odlašali s tem v nedogled.. na koncu pa bi bili že toliko stari, da niti nebi mogli imet več otrok. Je pa tko, da tudi čaj ne zagotavlja uspeha, saj bi potem vsi po vrsti pili le ta čaj in bi uspešno zanosili. Lahko pa poskusiš, saj zgubit nimaš kej. Sploh če imaš neredne menstruacije. Ker ta čaj pomaga pri prekrvavitvi maternice, torej pripomore k temu, da se ti uredijo menstruacijski ciklusi in s tem posredno, pomaga tvojim jajčnikom, da postanejo prehodni, če to niso. Vsekakor ga pij pametno in z glavo, saj tudi prevelika količina tega čaja prej škoduje kot koristi, saj vsebuje neki (sm že pozabla točno kaj) in preveliko tega potem ni vredu. Vsekakor, če si se odločla, potem ti želim, da čimpreje ugledaš zaželjene črtice. :)

(odgovor članu delfinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Pozdrav !
27.11.2005 13:13:42   
zorica
Pred tremi mesci sem prenehala z jemanjem KT in še nekje dva mesca bi počakala z zanositvijo.Menstruacijo imam redno, no kak dan odstopanja ampak sedaj se mi šele ureja cikel.
Že lani sva si želela otroka, pa nama ni uspelo.Potem sem ostala brez službe in začela dalje jemati KT sedaj pa sem se enostavno naveličala tega prestavljanja.Želja je prevelika, po novem letu začneva intenzivno na user posted image , trenuto je enostavno tak da nič ne paziva in si pridno merim BT, po naročilu moje G.
Že lani sem si jo in imam O, pa tudi sedaj jih ugotavljam.Le da letos nisem tako obsedena z željo po otroku, saj sem lani delala vsak mesec teste za ugotavljanje nosečnosti in se delala čisto noro z znaki zanositve.Iz meseca v mesec sem imela namišljeno nosečnost oz. znake za to.Sedaj sem precej bolj umirjena in manj tuhtam o tem.Upam pač, da v kratkem bo.



(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Pozdrav !
27.11.2005 18:59:17   
stuhica
ej punca v napad ti kar zacni delat nauser posted image 1 Vem da je danes težko kar se financ tiče itak sploh mladimdružinicam ampak kjer je za dva je tud za tri!


(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Pozdrav !
27.11.2005 19:53:51   
vampirka
Pozdravljene. Po dolgem času se spet oglašam...Vprašanje glede čaja - jaz si kuham mix plahtice in rmana (ne vem več, kje sem brala o tem, ampak naj bi bilo tudi nekaj na tem...) - podoben učinek kot krvomočnica user posted image  

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Pozdrav !
28.11.2005 0:16:29   
klepetka
jaz sem tudi pila ta čaj pa vseeno nisem še skoraj 1 leto zanosila.ko pa sem razčistila sama s sabo in in se nehala živcirat ,pa je že drugi mesec ratalo.sem živi dokaz ,da psiha dela svoje

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?