|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozdravljene
12.4.2006 17:33:22   
spominčica
Vidim, da sem še vedno na seznamu bodočih nosečk, kar je tudi prav, ker se pri nama ni spremenilo prav nič. Nekaj časa sem bila v ilegali, ker....pravzaprav sploh ne vem zakaj. Vsega je bilo dovolj, pa sem malo poniknila. Po prvem transferju sem dobila user posted image , sedaj čakam na drugega, še prej pa grem operirat pregrado, ki so jo med postopkom našli. To je blo tud neki. Eden jo je vidu, drugi spet ne, pol en spet in tako naprej. Dobila sem občutek, da nimajo pojma kaj delajo. No skratka, jutri imam HSC. Pol pa v nove zmage. Se mi zdi, da bolj ko hodim okrog zdravnikov bolj sem defektna. Do pred kratkim sem bila zdrava, zdej pa ta pregrada. Me prav zanima kaj sledi naprej. Na punkciji sem pa tud tko trpela, da ne vem če bi še kdaj šla. Zdej mam v Lj na počitnicah v zmrzovalniku še 4 otroče, upam, da jih ne zebe preveč. Upam, da vam nisem preveč zatežila, ampak sem opazila, de ste se v glavnem vse kar na ta forum preselile. Mojca tebi sledim, da ne boš mislila, da sem pozabila. Upam, da je ena vseeno ostala, če ne dve.user posted image  mislim.
Se še kaj oglasim.
Lep pozdravček vsem, ki se me še spomnite in seveda tudi ostalim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pozdravljene
13.4.2006 7:05:26   
emaa
Spominčica kar pogumno, HSC ni tako groze, jaz sem imela drugega letos februarja pred IVFom, da se mi slučajno ne bi zgodil kak ss zaradi tega. Držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?