Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Drage punce vsemn se iskreno zahvaljujem za vse lepe besede,ki ste nama jih danes in včeraj namenile in hvala vam tisočkrat hvala vam.Za vse nas bo kamlu kaj posijal najlepši sončni žarek,ki bo svetil samo za nas mnogo,mnogo let. Tole grozno preizkušnjo sva prestala izjokala bolečine in grema novim zmagam nasproti. Pregledni zdravnik nama je rejkel naj lepo v petek samo pridema na razgovor ne bomo nič čakalai in pri naslednji M začeli z terapijo za IVF kar potolaži naju je in to oba. Ko pa sem stopila za sprejem in ko me je pregledal prijazen dr.Rakičpa je rekel žal kar vseeno nisem upala splav se je že začel in to spontani. So me ščistili in sedaj sem spet doma v objemu svojega ljubega možeka.
Vsem in vsaki posebej iskrena hvala ob tej najini zelo,zelo boleči izgubi.
LP Mojca in Štefan
RE: Pozdravljene in hvala vam!!! 2.12.2005 21:31:18
PBJ
Še jaz sem danes žalostna - veliko sem mislila nate. Ampak Mojca, naj ti bo v tolažbo to, da ti je uspelo zanositi .... to že veliko pove. In mislim, da bo IVF pri tebi kar v prvo uspešen.
Kar izjočita se, to je treba in potem bo nekoliko lažje.
RE: Pozdravljene in hvala vam!!! 3.12.2005 8:43:58
Eviii
punca, glavo gor in novim zmagam naproti!!! ker sem stoprocentna, da bo drugič popolna zmaga in da boš kmalu tudi ti srečka ... pa piši nam, kaj se dogaja, da bomo na tekočem s tvojim dogajanjem. zdej se pa lepo umiri in se pripravi na nov boj!!!
RE: Pozdravljene in hvala vam!!! 3.12.2005 12:05:51
stuhica
Mojcica moja draga,
vse bo še ok, boš vidla da vama bo pri IVF takoj uspelo! Pusti času čas upanje vedno ostane, me dekleta na forumu pa za podporo tudi vedno ostenemo tu!