|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poziv vsem srečkam nosečkam - za pomoč (n
18.8.2005 16:27:18   
Nataša31
Punce!

Kot prvo vam vsem čestitam:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, zdaj pa pridno pazite na svoje male pikice!

Očitno je poletje plodno! Zdaj pa k prošnji oz. vprašanju za vse vas, glede na to da ste 'sveže'. Tole bo verjetno zanimalo vse nas čakajoče....

Kakšni so bili vaši prvi znaki, občutki..Ste vedele že pred izostankom M, so vas bolele prsi, špikanje.
Karkoli nam bo koristilo, se strinjate (nečakajoče)!?

Hvala vam za odgovore in še enkrat :bravo::):bravo::):bravo::bravo::bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Poziv vsem srečkam nosečkam - za pomoč (n
18.8.2005 16:33:47   
Suana
nataša 31 mislim da je to zelo dobra zamisel!!!pomagajmo si!!
srečke :nosecka::nosecka:,sedaj pa ste na vrsti ve!!
hvala!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
suzana:bravo::bravo:

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Poziv vsem srečkam nosečkam - za pomoč (n
18.8.2005 16:46:47   
Sulfinija
Nečakajoče najbolje bo da se sprostimo in ne opazujemo nobenih znakov,pustimo se presenetiti,kajti to bo najbolje bomo temu bolj vesele ,ko bomo postale?
Ste za akcijo vse nečakajuče,ko bomo končno :nosecka: priredimo veliko,veliko zabavo.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Poziv vsem srečkam nosečkam - za pomoč (n
18.8.2005 16:52:27   
*zvezdica*
Srečka nosečka se javlja na raport ;)

Hmm moji znaki...lahko je bit pameten za nazaj..ampak OK...predvsem me je noro špikalo v spodnjem delu trebuha (kot pri menstruaciji)...in to že kar kakšen teden preden bi mogla dobit :hudicek:...pa do pred par dni....se pravi ene dobra 2 tedna skup...ampak to res ful špikal....drugač pa prsi me niso nič bolele, pa me drugač vedno bolijo že par dni pred :hudicek:....pa približno 1 teden po ovulaciji sem opazla mal krvi ko sem šla na WC (sveža kri, ampak res zlo malo)..to je bla najbrž vgnezditvena...aha..pa slaba brebava... Drugač pa nič slabosti, utrujenosti...aja edino baje sem mal bolj sitna :)..to pravi moj :love:

Ja, če sem pa poštena sem pa mela občutek, da sem noseča še predno sem naredila test...ne vem sicer zakaj...ampak sem kar čutila.

Ne vem če sem vam kaj pomagala..ampak tko je blo pri meni...Sicer sem pa itak noseča šele 5 tednov, tko da če ne i zagledala :modri: sploh ne bi verjela da sem noseča! Trkam, da mi ne bo že jutri slabo :)

Vsem, ki se trudite za malo pikico želim veliko veliko sreče....vam srečkam nosečkam pa čim lepšo nosečnost!!

Pozdravček

*zvezdica*

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Poziv vsem srečkam nosečkam - za pomoč (n
18.8.2005 16:52:59   
Katjusa
Za tiste k vas zanima kaksni so prvi znaki ce vam le lahko s tem kej pomagam vam z veseljem!

kot prvo na dan ko sem pricakovala M me je vse normalno zvijalo kot vsak mesec
Moj je ugotovil da se je matrenicni vrat pomaknil ful nazaj tko da ge je komaj dosegu:P
4 dan izostale M spet rahlo zvijanje in spikanje... Ki traja se danes
pa sluz se je ze tisti dan k bi mogla bit m rahlo rumenkasto obarvala vendar brez vonja vcasih je cist bela vcasih rahlo ampak cist rahlo rumenkasta pa ful gosta....
v porsih me boli samo kadar hodim pos topnicah k malo bolj poskakujejo:)-
Danes pa imam obcutek kot da imam v spodnjem delu trebuha balon sem prav napihnjena...
Splosno pocutje pa je odlicno M mi zamuja 6 dni!

Lep pozdrav pa ne s z znaki obremenjevat ker sploh ne ves da so to znaki dokler ne vidis:roza:... Tak al tak so znaki isti kot pred M:)

lep pozdrav pa cimprej se nam pridruzite 9nebesa

Katja

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Poziv vsem srečkam nosečkam - za pomoč (n
18.8.2005 17:40:12   
Nataša25
Živjo,

Jaz imam zelo neredno M, zato zamuda zame ni bila znak. Začele se je vse zelo kmalu, špikanje jajčnikov potem je to nehalo in dobila sem občutek da bo vsak čas prišla :hudicek:, pa ni. Imela sem nekaj rjavega izcedka, drugo nič. Zdaj me pa boli, no čutim pritisk tam spodaj in mislim, da bom vsak čas eksplodirala. Ker ni bilo tete :hudicek: na obisk, sem naredila test in glej...

Drugače me pa prsi nič ne bolijo (narava me ni najbolje obdarila ;)), jest sem pa začela tisto hrano, ko jo prej sploh vidt nisem mogla.

:)Nataša:)

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Poziv vsem srečkam nosečkam - za pomoč (n
18.8.2005 18:18:47   
SašaR
Povem mojo izkušnjo.
Ko mi je M izostajala in nisem upala narediti testa, ker sem se bala --, sem čakala nekaj dni (skoraj en teden), potem pa tu na forumu preberem, da je ena punca imela od prvega dne naprej belo rumen izcedek. In grem narediti test in je bil ++. Malo me je bogoče bolelo kot pred M in prsi so bile občutljive, tako kot pred M zadnje čase.
To je bilo to, potem mi je pa kmalu zasmrdela kava.
LP in želim vsem, da se nam čimprej pridružite.:rozica::rozica:

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Poziv vsem srečkam nosečkam - za pomoč (n
19.8.2005 8:36:23   
DrejcDrejc
No, pa dajmo delit izkušnje - joj kak je to lepo, upam, da bo vse (ne)čakajoče kmalu zadelo in boste lahko enako pametne... Sam ne kakem forumu višje smo pa zdaj me srečke frišne :nosecka: zdaj še čisto zelene in nimamo kaj dosti pojma... :)-

Jaz sem imela vsak mesec nosečniške znake. :grrr: In zato mi je bil problem ta mesec ugotoviti, če so tokrat pravi ali spet blefirajo. Zmeraj mi je bilo po malem slabo, pa utrujenosti so bile, kr spala bi in spala, pa zmeraj se je našla kakšna bolečinica, ki se je dala povezat z nosečnostjo...

No, ampak ta mesec pa ni bilo utrujenosti - mogoče tudi zato, ker sem se pošteno odpočila na morju. Že kak teden pred M so postale prsi občutljive. Kmalu so me začeli žuliti vsi modrčki, ki jih imam - nosim vse s kostjo in tista kost me je prav grdo pikala in vse mije bilo neudobno. Tak da sem si še preden sem nareidila test, kupila tri nove modrčke - brez kosti. Sem pa šla čez 2 dni dva zamenjat za eno številko večje - ker zdaj vem, pri čem sem ;)
No, pa vsak dan se mi je zdelo, da bom dobila M - ista bolečina se mi je večkrat na dan pojavila za par minut, potem pa izginila. To se mi še zdaj dogaja. Plus tisto "špikanje" malo nižje, tu pa tam kdaj. Tega med kvazi simptomi prej ni bilo.
In potem je bil že 34. dan in ker je moja najdaljša M trajala že 35 dni, še nisem bila čisto prepričana, al misli priti al ne. Ampak večje prsi so bile kaplja čez rob, zato sem šla po test v lekarno in ga še takorekoč vročega polulala in v manj kot pol minute sta se prikazali tisti dve roziki! Saj jih sploh nisem prav dobro dojela! Mamica bom, ati boš, olala!

Je pa hec, da sem prva dva meseca res veliko mislila na zanositev, pa ni bilo nič in potem človek uvidi, da nič ne pomaga, če se skoz ukvarjaš s temi mislimi, samo meseci se ti bolj vlečejo in razočaranja se ti kopičijo (ma saj vem, samo dvakrat razočarana - ampak dovolj, da zdaj znam cenit, to kar nosim v sebi in vem, da ne pride kar tako, ko ga naročiš...). In tretjič sem nekako odmislila (ja, pa saj se vsak dan spomniš, večkrat, samo vidiš, da si precej nemočen in da je treba v vsakem primeru čakat) in ... ne rečem, da je to pomagalo na poti k pikici, meni pa je pomagalo, ker nisem bila več tako nestrpna.


Ja kaj vam naj svetujem punce... stare obrabljene floskule ... ne se obremenjevat s tem... vse pride ob svojem času ... vse je nečemu namenjeno ... kaj vem, težko je!!! :hudicek: Nekak pač pustite času čas. Tiste, ki še nimate otrok, poskusite čas do pikice izkoristit zase, ker nikoli več ne bo tako, kot je sedaj, zdaj ste še lahko egoistične in počnete kaj, kar potem ne boste mogle, kaj vem, pejte na kako daljno potovanje (midva sva to naredila zadnji mesec pred akcijo, Sulawesi je bil lepa izkušnja), športajte na veliko, privoščite si še kak konjiček, za katerega potem ne bo časa. In čas bo ful hitreje mineval iin kar naenkrat vas bo sredi vseh teh aktivnosti zadelo, da v vas raste nov srček.

Uh! 8) a sem vredu naložila?

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Poziv vsem srečkam nosečkam - za pomoč (n
19.8.2005 9:09:56   
Mijavček
uredu drejcDrejc ! :bravo:

predvsem tole na koncu je blo treba mene spomnit..., da lahko zdaj še kaj počnem, kar pol ne bom mogla..:zmeden2:

Lp Mijavček:muca:

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Poziv vsem srečkam nosečkam - za pomoč (n
19.8.2005 9:31:46   
klavdijam
Pozdravljene!

Naj vam zaupam še moje izkušnje.
Pri prvi nosečnosti je bil najočitnejši znak velike in napete prse oz. zelo tečžke so se mi zdele. Nato pa še neskončna zaspanost.
Zdaj sem po šestih letih (šele letos spolmladi smo se odločili za drugega otročka) v roku treh mesecev 2x zanosila. Prvič se žal ni srečno končalo, si pa srčno želim, da bo tokrat vse vredu.
Kot ste že ostale napisale imaš prav vse zanke kot pri prihodu :hudicek:, vendar sem ponovno imela mega težke prsi in seveda tudi večje. Slabo mi je postalo šele zdaj, med 6 in 7 tednom. Potem je tukaj še večerna napetost trebuha, ki kaže kot, da so notri trije in še nobene hlače ne gredo skupaj.

Utrujenost je podobna spomladanski... V glavnem ZELO LEPO JE!!!!

želim vam, da tudi ve čimprej ugledate svoje sončke!!! VSO SREČO IN VZTRAJNOST TER POGUM!:metulj::metulj::metulj::metulj:

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Poziv vsem srečkam nosečkam - za pomoč (n
19.8.2005 9:38:28   
lizbona
:)ha, drejc, res si lepo razložila, se pa tudi kar z vsem strinjam - manj se obremenjuješ, boljše je - ker sem imela za sabo res težko leto tko zasebno kot v službi, me je končno sprostilo potovanje po portugalski, ko sem res odmislnla vse probleme in evo:duda: - prej, ko sem pa 3, 4 mesce samo o tem razmišljala in bla obremenjena pa - razočaranja drugo za drugim...
:sloncek:

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Poziv vsem srečkam nosečkam - za pomoč (n
19.8.2005 9:49:43   
wawa
Evo da se jevim še jaz

Midva sva se odločila da bi začela delati na :duda:, bila sva prepričana, da je za to potrebno kako leto dni in se zato nisva preveč obremenjevala....no pa je ratalo po 3m.

Ne morem reči da sem vedela da sem :nosecka: bilo mi je nekaj slabo še pred izostalo M, samo to še danes trdim da ni milo od nosečnosti ampak sem se nekaj zastrupila. Prve tako imenovane tipične znake sem čutila šele nekje 14 dni po tem ko bi morala dobit M.

A ja me je pa že od samega začetka neznosno špikalo v jajčnikih.....

Sem pa videla da je ta mesec ogromno novih :nosecka: in to je dokaz da poletje in sproščenost naredita svoje......UŽIVAJTE!!!!!!!;)

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Poziv vsem srečkam nosečkam - za pomoč (n
19.8.2005 9:54:46   
kylie
- povečan apetit, napadene kisle kumarice, rdeča pesa vsak dan kozarec!
- šesti čut, da sem noseča
- napete prsi in občutek M

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Poziv vsem srečkam nosečkam - za pomoč (n
19.8.2005 18:54:52   
bambi
Jaz pa sem žal predolgo čakala na :modri: in sem imela skoraj vsak mesec nekakšne znake, od slabosti, vrtoglavic, napihnjenosti, apetita.... in vedno znova na koncu M:hudicek:.......Če sem delala test pa seveda negativen.... potem sploh nisem več gledala na te znake, ki so se pojavljali takšni ali drugačni vsak mesec, dokler mi M ni zamujala že 9 dni in je test pokazal :modri: Šele nekje v 7. tednu :nosecka: so se mi pa pojavili tisti ta pravi znaki :nosecka:......

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Poziv vsem srečkam nosečkam - za pomoč (n
22.8.2005 7:48:32   
Anonimen
Jaz sem dokaj hitro ugotovila, da sem srečka :nosecka:. In sicer je bilo takole: Konc julija, sva se odločila, da bova probala. In sva očitno glih ujela ovulacija. Pol sva pa čakala na M, ene dvakrat sem mu že rekla, da sem jo dobila, ker jo imam ponavadi na 23 do 24 dni, in se je 24. dan na papirju pokazalo malo krvi. Pol pa spet nič in potem sem dva dni po "uradnem" zaostanku (28 dni + 2) naredila test baby check mini. In se je pokazala čist, ampak čist rahla črtica, tko da nisem vedla, če si jo domišljam, ali je res. In je pršu moj :love: domov in sem še ta drug test naredila, in je tud on vidu :roza:, ampak spet zeeeeeeeloooooo rahlo. Sva šla kupit Romed test, ga naredim naslednje jutro, na testu piše, da bo druga črtica bolj vidna kot prva zardai povečanja hormonov, pr men je bla spet čiiiiiiiiist rahla. To je blo v četrtek. In potem sem v petek mela popoldan zmenjen pregled in test pri G (od prijateljice sestra) in predno sem šla naredim še en baby check in sta bili dve kr lepi :roza:! In G mi je samo še potrdila, da sem :nosecka:.
Kakih posebni znakov pa ni bilo pr men, sem pa res zelo kmalu zvedal, jutri bom komi 5 t. Mam pa mal krčev v trebuhu inh moram vzet Buscopan. No, pa na trenutke mi pride slabo, ampak bruham ne.
Tudi prsi ne bolijo, kumarice ne pašejo.
V glavenm, če se vam pojavita:modri: ali :roza:, pa čeprav zelo zelo zelo rahla, vam lahko le čestitam!!!
:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Nataša31)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj način spanja v postelji pove o partner...
photo
Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom dr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?