|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Praznovanje roj. dneva
11.12.2006 21:17:25   
kepa*
Hja, naš dvoletnik bo praznoval 20. decembra 2. rojstni dan. Manjše praznovanje bomo pripravili v nedeljo in se sedaj ubadam, kako naj izgleda. Ima kdo kako idejo, kaj naj pripravim. Pa nič pretežkega, ker sem ravno po prometni nesreči in nisem najbolj mobilna.user posted image  In ali bi bilo primerno povabiti tudi kakega malčka?
In kaj naj kupiva dvoletniku za roj. dan? Res je brezveze, ker ga ima decembra, ko je že itak cel kup daril in tudi nič mu ne manjka. Pojma nimam.
Kako ste/boste kaj drugi decembrčki praznovali roj. dan?
Kaj pa ostali dvoletniki?

_____________________________

Letos pa bo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Praznovanje roj. dneva
11.12.2006 22:42:56   
total
Kakšni nesreči?

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Praznovanje roj. dneva
12.12.2006 10:59:59   
kepa*
No, to sicer ni bistvo mojega posta, a prejšnji teden sem imela prometno nesrečo, pri kateri sem zgrmela s ceste in so me morali ven rezati, avto je totalno uničenuser posted image , jaz pa k sreči samo precej udarjena po levi strani in se težje premikam.

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
FOTO: To je bistvo družine!
photo
Prav vsaka družina je posebna in unikatna. Toda, kaj imajo družine z vseh koncev sveta in različnih oblik vendarle skupn...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?