|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregled dr. Macedoni-kako poteka
8.11.2010 21:30:10   
Salja
S sinom greva ta teden k Dr. Macedoni(prvič) in me zanima kako poteka tam pregled?Ali otrok obišče tudi defektologa, psihologa,..?Po koliko obiskih oz. kako dologo traja da dr. potrdi ali ovže sum oz. kako dolgo je trajalo pri vas?

Vsaka info bo dobrodošlauser posted image


_____________________________

Niti slučajno me ne moreš prestrašiti....Imam otroka!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregled dr. Macedoni-kako poteka
8.11.2010 21:32:42   
Salja
aha to še ..

obstaja sum na asper. sindrom.Tako so mi rekli zd. v zdr. domu


_____________________________

Niti slučajno me ne moreš prestrašiti....Imam otroka!

(odgovor članu Salja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pregled dr. Macedoni-kako poteka
8.11.2010 23:02:21   
KT
Bom začela kar neposredno (mimogrede tudi najina hči je imela sum na aspergerjev sindrom): za razliko od kar nekaj RR-jevk (ki se ti bodo zagotovo oglasile) imam sama izredno pozitivne izkušnje z dr. Macodoni.
Najprej te pustijo čakati, 45 minut do ene ure - ampak z namenom - vmes se pridno sprehajajo (sestre in dr.Macedoni) po čakalnici in - ne da bi čakajoči opazili - budno spremljajo dogajanje v čakalnici.
Ob sprejemu v ordinacijo, se najprej pogovori s starši (običajna vprašanja, ki si jih verjetno vajena iz Razvojne ambulante), nato pa skuša vzpostaviti stik z otrokom. Če ji ne uspe, skuša stik vzpostaviti preko staršev, ki njene besede oz vprašanja postavljajo otroku. Na pobudo staršev otrok skozi igro (otrok se igra z igračami v ordinaciji), z izražanjem skozi slikanje, barvanje (otrok dobi list papirja in barvice) ali skozi "glasbo" (otrok prime za instrument ali pleše) ali trenutno razpoloženje nakaže svoja čustva, trenutne želje in voljo.    

Če mi napišeš več zakaj sumijo na aspergerjev sindrom (lahko tudi na ZS), ti lahko razložim še dodatna podvprašanja.

    

(odgovor članu Salja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pregled dr. Macedoni-kako poteka
9.11.2010 10:43:21   
Salja
torej ima probleme s socializacijo, komunikacijo-ki je enosmerna, fina groba motorika,ima ful dobrih oz. izbolšanja področja...dober spomin, številke mu grejo fulll,..Pa dosti malenkosti.Na podlagi tega so naju napotili sem...

Kako dologo traja ves pregled?Ali poleg Macedonijeve obišče še kakšnega defektologa,psihologa ali kaj?Ali izveš mnenje kr takoj tam, ali kako je potem s temi mnenji, dobiš to po pošti?

Hvala ti!!user posted image


_____________________________

Niti slučajno me ne moreš prestrašiti....Imam otroka!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pregled dr. Macedoni-kako poteka
10.11.2010 23:17:42   
KT
Mi2 sva ponavadi za preglede porabili uro in pol. Velikokrat smo šle tudi na sprehod po ulici Stare pravde in okolici (razlog sem doumela šele kasneje - opazovala je grobo motoriko, fino motoriko je nadzorovala v svoji ordinaciji). Tudi pri nas je bila dolgo časa komunikacija ostro enosmerna, z ostalim svetom praktično ni komunicirala, enostavno sem jo imenovala "moj mali budi" ali pa "moj vrtni palček" - kamorkoli si jo posedel, je sedela in se smejala, neverbalno komunikacijo je imela izdelano v nulo (vse s svojimi "tačkami"), pisala je predno je govorila (svoje ime je znala prej napisati kot ga izgovoriti).
Ob obisku pri dr.Macedoni, so naši frajli dali napotnice še za pregled sluha, pregled žrelnice & ustne votline, in pregled vida. Dr. Macedoni nam je nemudoma povedala svoje mnenje + uradne papirje smo prejeli še po pošti.
Moje osebno mnenje o dr. Macedoni (ki se glede na prebrane poste na RR očitno bistveno razlikuje od mnenja kar nekaj RR-jevk) je izredno pozitivno. Res pa je, da sem tudi sama pristopila pozitivno (mogoče moj klic na pomoč user posted image ). Vzami vse kot gradnik za nadalnjo gradno, gradili pa boste vi sami, vi kot družina.
Kaj naj rečem, vzemi vse skupaj za pozitivno. Nihče ni najboljši, najvišji in najmočnejši, tudi dr.Macedoni ne (ja kdo pa je, za vraga?). Zagotovo pa predstavlja vse skupaj osnovo na kateri bo vaša družina gradila in bistveno nadgradila vse kar vam bo povedano.      

Še to me zanima, koliko je star tvoj sin, če sem prav razumela?

Vse najboljše,
K

(odgovor članu Salja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pregled dr. Macedoni-kako poteka
11.11.2010 15:27:42   
Salja
Sin ima 5.5 letauser posted image

_____________________________

Niti slučajno me ne moreš prestrašiti....Imam otroka!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?