|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregled pri dr. Rešu
8.10.2008 13:27:18   
violet
Zanima me kolikšna je čakalna doba pri dr. Rešu in ali morava imeti oba napotnico? Ali se da tudi brez napotnice za spermiogram? Vem, da se napotnico za spermiogram dobi pri njegovemu osebnemu zdravniku, pa se lahko dobi tudi kje drugje? Hvala za odgovore.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 8.10.2008 15:04:19 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregled
8.10.2008 14:38:19   
jazzz27
Za pregled preko napotnice pri dr. Rešu se čaka en mesec. Kar se tiče tvojega partnerja lahko gre samoplačniško na pegled pri dr. Rešu, ki ga bo vzel takoj. Jaz svetujem da pojdita oba skupaj, če že imata namen in preko zdravstva. Tako ali tako bosta morala čakati en mesec, vsaj kar se tiče tebe. Napotnico se ne da dobiti nikjer drugje, kot pri njegovemu osebnemu zdravniku.

(odgovor članu violet)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pregled
8.10.2008 17:49:41   
Kruce Fiks
Jaz sem dobil napotnico pri svoji zdravnici, vendar je bila to njena 2 takšna napotnica v vsej njeni praksi... Naj bi jo drugače dal ginekolog tudi za moža. Ne glede na "svež" spermo gram bo moral mož ob vajinem prvem obisku pri Dr Rešu spermo ponovno dati!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?