|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregrada
2.10.2007 17:19:07   
zvezdica.1
Včeraj sem bila na pregledu in se je na ultrazvoku pregrada lepo videla je majhna in da je ni poterbno operirati ker ko jo operirajo jo ne operirajo čisto do konca ker se bojijo da ne bodo nečesa preluknjali. Če bi bila velika bi bilo potrebno in bi operirali in pustil nekje kot je zdaj moja pregrada.  Pregrada ni ovira za zanositev tako mi je rekla.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregrada
2.10.2007 17:26:57   
neela
Kot je bilo tudi na RR že nekajkrat povedano, da pregrada naj ne bi bila (po mnenju večine) vzrok neplodnosti, vendar samo večja tveganost za splave.
Jaz sem bila pred kratkim na odstranitvi te pregrade (ki se je na koncu izkazala za zelo zelo majhno), tako da mi je sedaj rahlo žal, da sem sploh šla. Sploh zato, ker sem šele potem na forumih brala, kako nenujen je ta poseg (sploh če prej nisi imela kakšnih težav s ss).
Ampak zdravniki pravijo, da pri ugotavljanju neplodnosti začnejo od začetka.... user posted image

(odgovor članu zvezdica.1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pregrada
2.10.2007 20:05:11   
Anonimen
Jaz imam srčasto maternico in malo pregrado. 06.09.2007 mi je odmrl plod v 10.tednu, lahko da je vzrok moja maternica. Bila sem v bolnici dva dni zaradi abrazije, sem imela rahle komplikacije ampak nič strašnega. Ta teden čakam prvo menstruacijo po abraziji, ko pa dobim drugo menstruacijo pa moram prvi dan poklicati na ginekološka in se k prof.Tomaževoču naročiti na pregledu UZ, imam napotnico od svojega ginekologa.
In kljub temu da so tudi negativne strani histeroskopije si srčno želim in upam, da mi jo odstranijo, ker abrazije in vsega tega postopka in pogleda ko mi je ginekolog povedal da moji prvi tako željeni pikici ne bije več srček, ne vem če bi zmogla iti spet čez to isto.

Vesna

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pregrada
2.10.2007 20:48:17   
lutiropan
Jaz imam tudi pregrado v maternici.Imam tri fante, res pa je, da sta bila ta velika dva v medenični legi in so mi ju potem obračali. Porod pri obema bp. Ta tretji je bil pa potem v glavični legi.

(odgovor članu zvezdica.1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?