kristinaj
|
če ima sluz pejdi v lekarno po bronhopulmin svečke, ki to sluz zmanjšajo, ker jo "ne vem kako" potegnejo na blato..našemu pomaga, če imaš materino dušico, kremo, ga po podplatkih namaži, vzdigni mu ležišče, da bo glava višje kot rit. k zdravniku ga ni potrebno peljati če nima vročine oz. ga pelji če po par dneh ne bo bolje... in na zrak ga pelji... jaz sem našima še pod posteljo dajala kozičko z zavreto vodo in noter sem dala mazilo proti prehladu, dobiš v lekarni... če ima samo katar in nosek je čist mu ga ne bi čistila, če pa ... kupi brizgo in fiziološko 250 ml, z injekcijo prebodeš fiziološko in daš v brizgo, za tako malega ne vem koliko ml, mogoče 2, jaz našemu dam 5ml, in mu v eno nosnico na šus pritisnem, da pri drugi ven priteče, odlično se obnese tudi narhinel, ko mu nabrizgaš fiziološko mu iz noska s tvojimi usti ven potegneš "šmrku" nam od vsega najbolj pomagajo svečke zgoraj in brizg v nos... srečno...