|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preiskave?
2.4.2007 16:08:39   
Anonimen
Pozdravljene!

Stara sem 22 let s fantom se trudiva že leto in pol da bi zanosila pa ne gre. Bila sem pri ginekologinji ki je dejala da je z mano vse vredu, da mi klomifena ne more predpisat in da mora fant na spermiogram preden me lahko pošlje na preiskave, šele ko bi šla jz na preiskave bi se pa vidlo al mi bi predpisala tablete al ne.
Ne vem kaj naj naredim, a nej zamenjam ginekologinjo? A res ne morem dobit teh tablet? Da bi sam mene dala na pregled pa tud noče.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Preiskave?
2.4.2007 16:23:59   
Anonimen
Zakaj pa tvoj ne gre na pregled?

Lahko da je pa pri njemu problem. Pa tablete tudi niso čudežne in ginekologinja ti je čist prav povedala. Prvo naj gre on na pregled. Če bo vse vredu bodo dali še tebe na preizkave. Ko bodo pa ugotovili pri komu in kakšen je problem bodo pa naprej ukrepali.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Preiskave?
2.4.2007 16:29:15   
Anonimen
Zato, ker je trmast pa nerodn mu je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Preiskave?
2.4.2007 17:21:23   
Anonimen
Midva imava otročka, pa bi rada še enega imela. Se matrava že nekaj časa pa ne rata.
Glede na to, da mi moja gin, pravi da je z mano vse o.k. kljub temu, da me jajčniki občasno bolijo in mi ni hotela naredit uz sem se odločla, da bom šla na samoplačniški pregled k drugem gin. Mislim, da če plačaš si malo več časa vzame.
Tako bom vsaj vedela na čemu sem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Preiskave?
2.4.2007 17:47:35   
Fargesia
to o samoplačniškem pregledu je čista resnica...pa vendar, tudi mojemu je bilo nerodno, pa je že dvakrat šel...veš, klomifen ni nedolžna tabletka...lahko pride do hudih zapletov, en izmed njih je tudi hiperstimulacija...nikomur je ne priveščim, niti največjemu sovražniku ne...bodi vesela, da je s tabo vse ok in prepričaj svojega naj gre na spermiogram...saj nič ne boli..user posted image

_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Preiskave?
2.4.2007 18:08:30   
hokejistka
Ursus v rit ga suni!!!! user posted image   Šalo na stran. Tudi mojemu je bilo blazno grozno in je imel velike travmeuser posted image .  Potem sva se pa odločila da gre k Rešu in je celo prinesel seme s seboj. Je pa res, da sva iz Lj in potrebujeva do Dravelj 10 minut.
Tebi predlagam, da se odločiš za en samoplačniški pregled in tako dobiš še drugo mnenje. Pa ne pusti se odpraviti z besedami SAJ STE ŠE TAKO MLADA. SAJ IMATE ŠE ČAS.user posted image

Pa še to: Klomifen ni nič nedolžna tabletka. Jaz sicer nisem imela nobenega problema z njim- sploh nisem vedela, da sem ga jemala. Je pa res tudi, da ni imel učinka user posted image . Skratka Klomofen ni čudežna tabletka.
srečno!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Preiskave?
2.4.2007 18:49:23   
Anonimen
Mi je dons obljubil da bo šel, tako da sem zlo vesela. Drugače me pa zanima a lahka s seboj prineseš seme?

(odgovor članu hokejistka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Preiskave?
2.4.2007 19:17:59   
lumpika25
Ja, seme lahko ponekod prineseš s sabo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Preiskave?
2.4.2007 19:18:10   
Anonimen
V čem prineseš to sabo ter kam po tistem ko dobiš napotnico? Greš v bolnišnico na pregled al je bolje h kakšnemu zasebniku it?
Če morda poznate kašnega fajnega z okolice celja bi prosila za informacije. Kaj pa recimo potem ko se izkaže da je s fantom vse v redu, kaj bi bilo potem z mano?

Iz srca hvala vsem ki odgovarjate na moja vprašanja! 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Preiskave?
2.4.2007 19:40:02   
hokejistka
Ne razumem čisto, kaj sprašuješ :-). Midva sla šla v Ljubljano samoplačniško k Rešu v dravlje. Seme sva prinesla seboj v sterilni posodici za urin, ki sem jo kupila v lekarni. Seme mora biti čimbolj sveže!!!! Torej pride to v poštev samo, če živiš res blizu ordinacije in veš, da boš ob naročeni uri na vrsti. No, pa tudi, če mora tvoj seme pridelati v ordinaciji ni nič strašnega. Greš z njim v posebno sobico, mu malo pomagaš in seme je tu. Nič strašnega. bo že zmogel. Njegova "preiskava" še najmanj boli.

Žal pa na Celjskem ne poznam nobenega G.


< Sporočilo je popravil hokejistka -- 2.4.2007 19:42:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Preiskave?
2.4.2007 19:48:51   
juniorka
Moj je tudi najprej rekel, da ni variante, da da spermo... Pa smo ga prepričali...sem šla zravn, pač uštimaš, kot doma, samo da v lonček spravišuser posted image !
Pa je blo ok, pol sem jaz Klomifen dobila- 6 mesecev jedla po eno tbl. zjutraj in zvečer med 5 in 10 dnem ciklusa...nič..mi predpiše dvojno dozo...jaz pozabim vzet, si rečem, da bom pač naslednji mesec začela, zdaj pa imam pavzo glede 'delanja otrok'... Naslednje m ni več bilo, sem zanosla user posted image ! Je pa trajalo skup nekje 3 leta in menjava g., ker je bilo z mano vse v reduuser posted image  Nov g. je pa takoj ugotovil, da ne vidi ovulacije...le zakaj...ker je ni bilo!!!! Sem po Kl. prvič dejansko občutla in opazla znake ovulacije!
To je moja izkušnja! Za CE pa žal ne vem...

_____________________________

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Preiskave?
2.4.2007 19:50:21   
Anonimen
Pa zanima me če je možno, da bi šla sam jz na pregled samoplačnisko, a lahka ugotovijo če je kej narobe z mano z ultrazvokom. Ker enkrat sm že mela težave, s cistami na jajčnikih in v prsi sledjno imam še sedaj in me ob slabem vremenu boli. Da nebi mojmu treba na pregled, ker dvomim da je kej narobe z njim, čeprav je reku da bo šel da bova 100%.

(odgovor članu hokejistka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Preiskave?
2.4.2007 19:55:20   
DaisyE
Hej Ursus, če je slucajno v tvojmu problem, bo to ta spermiogram pokazu, pa še enga kontrolnega bo mogu naredit in konec. Bodo točno vedeli, kaj z vama naredit. Ti se boš izognila vsem nepotrebnim preiskavam in boš hkrati prišparala ogromno časa. Če je on OK, boš pa itak mogla vse to skozi dajat. Zakaj bi se torej matrala, če pa je lahko vse jasno že po njegovem spermiogramu? Naj gre. Sploh, če je reku, da bo šel. Ker če je pri njemu kaj narobe, tebi noben klomifen, HSG, histero in laparo ne pomaga.

Drži se, tvoj naj pa spermiogram naredi.user posted image

_____________________________

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Preiskave?
2.4.2007 20:01:42   
Anonimen
Pa lahko moške zdravijo za neplodnost oz. če jo lahko ozdravijo.

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Preiskave?
2.4.2007 20:25:11   
sayuri
Ursus, v danaašnjem času je moška neplodnoat celo bolj "ozdravljiva". Celo, če v izlivu ni smenčic, jih lahko dobijo z biopsijo testisev.

Pa se ne obremenjuj preveč s tem. najprej resnično naredita spermiogram.

No, čeprav je bilo pri meni v obratnem vrstnem redu - najprej jaz Klomifen, nato slikanje maternice, potem je šel šele mož na spermiogram. in ravno pri njemu se je zapletlo.
Pa srečno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Preiskave?
2.4.2007 20:26:20   
DaisyE
Kolikor jaz vem, moške neplodnosti ne zdravijo, ker je zanjo toliko možnih vzrokov, da sploh ne vejo, kje se je lotiti. je pa ful zakon pri moški neplodnosti to, da jo lahko zelo uspešno zaobidejo. Če pri moškemu ugotovijo neplodnost, vaju takoj pošljejo v postopek umetne oploditve. Če v njegovem semenskem izlivu najdejo kaj spermijev je to ICSI, kar pomeni, da njegov spermij "potisnejo" v tvojo jajčno celico, če pa slučajno ni nič spermijev, mu pa naredijo biopsijo - direkt v modih poiščejo spermije oz. njihove zametke. Moški, pri katerih tudi z biopsijo nič ne najdejo, so pa blazno redki.

Ne sekiraj se, ko bo naredu spermiogram, bo vse jasno.

_____________________________

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Preiskave?
2.4.2007 20:29:55   
DaisyE
Oj Sayuri, sem vidla, da si že v akciji - da maš že zmenjeno za IVF. Čestitke. user posted image user posted image user posted image  Povej ti meni, s čim si že ti rekla, da si svojga fotrala za boljši semenski izliv? A je kaj pomagalo? Razmišljam, da bi probali s tem pred 2. ICSI. Kje pa to kupiš?

_____________________________

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.


(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Preiskave?
3.4.2007 7:16:15   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: Ursus

Zato, ker je trmast pa nerodn mu je.


Odgovor mojega fanta je bil, da ja tudi njemu je bilo nerodno ampak ker se gre za najinega sončka ni niti pomislu da ne bi šel, si ga preveč želi da bi ga to ustavilo

_____________________________

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Preiskave?
3.4.2007 7:19:28   
sarcy21
aja pa še to vsi najprej pomislijo da je ženska tista katera ne more zanost, pri nama ni tako, pa sem bila prepričana da je z njim vse vredu in lej ga zlomka spermiogram je pokazal čisto v drugo smer.

_____________________________

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Preiskave?
3.4.2007 7:22:38   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Oj Sayuri, sem vidla, da si že v akciji - da maš že zmenjeno za IVF. Čestitke. user posted image user posted image user posted image  Povej ti meni, s čim si že ti rekla, da si svojga fotrala za boljši semenski izliv? A je kaj pomagalo? Razmišljam, da bi probali s tem pred 2. ICSI. Kje pa to kupiš?


Jaz svojega filam s cinkom (so mi v lekarni dali tabletke katere vsebujejo največ cinka smo šle gledat po škatlicah)

_____________________________

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan


(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Preiskave?
3.4.2007 10:37:46   
Anonimen
Evo sem ga naročila za napotnico. A ve mogoče kera kakšne so kej čakalne vrste v celjski bolnišnici al je bolš it kam drugam da je hitreje?

(odgovor članu sarcy21)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Preiskave?
3.4.2007 10:51:30   
soncek.djukelica
ojla,

draga ursus, kot so ti punce zgoraj povedale je najbolj,da njega preveriš, pol bo pa slika veliko bolj jasna! user posted image  
Lahko mu pa rečeš,da je to edina stvar,ki jo bo on naredil za user posted image !
Napotnico dobiš pri splošnemu zdravniku,morda jo lahko tudi tvoja G izda! user posted image
Kako je v Celju nevem, v Lj je kar hitro na vrsti!
Spermiogram opravi v androloškem laboratoriju: 01-522-61-84 (pokliči od 8.30-12)
upam,da sem ti pomagala! user posted image

_____________________________

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Preiskave?
4.4.2007 9:51:51   
Anonimen
A prehrambene navade kej vplivajo na plodnost pri ženski?
Ker jz ful mal pojem čez dan ful male obroke.

(odgovor članu soncek.djukelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Preiskave?
4.4.2007 10:09:29   
Anonimen
odvisno kaj poješ. za dobra jajčka je baje fajn velik proteinov in malo OH, zato sladko sadje, cukri taki ali drugačni, bela moka, krompir....... niso glih priporočljivi

koliko poješ nima vpliva, bolj pomembna je kavliteta hrane. pri nekaterih pa niti  to ne velja, lahko požrejo vso svinjarijo tega sveta, ogromno OH in jim ni nič. ugankauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Preiskave?
4.4.2007 11:41:55   
Anonimen
A pri dr.Rešu si na vrsti takoj ob tisti uri ko si naročen al morš še pol čakat v čakalnici, ker nekateri te naročijo ob eni uri pol morš pa še čakat 3/4 ure da prideš na vrsto.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?