|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prej bore malo, zdaj poje vse!
25.12.2005 23:03:33   
HuAnita
Naša capinka že nekaj mesecev snede vse, kar vidi. Dobesedno. Tudi čik s tal je žvečila, kakšno smetko, prst, no zemljo, nit, elasiko, nogaviceuser posted image user posted image user posted image user posted image , skratka vse poskusi.
Jedla bi pa non-stop. Na obrok poje skoraj toliko kot jaz, ampak čez pol ure gre pred hladilnik in se dere 'am-am', kaj čem, vlada ji dam kaj za jest.user posted image  Pa spet zmaže eno 'ornk' porcijo. Pa čez eno uro, ko pride ati domov, spet ful je... Skratka, imam kakih 8 gostih obrokov na danuser posted image . Poskusila sem vsew mogoče, da ne bi toliko jedla, ampak ne gre.
Je pa res, da poje orgomno sadja (najbolj 'fehta' za mandarine, jih e teti zadnjič kar iz torbice smuknila, ko jih je zagledalauser posted image ), pa vseh vrst jogurtov, tudi v varstvu pretežno je kolikor se le da zdravo hrano.
Debela ni, še vedno je pri bolj vitkih, prebavo ima urno, kot sem jo imela do poroda jaz, ampak malo se ji pa že nabira.
Kaj svetujete? Je takšen tek ok? Razen ko je imela prejšnji teden drisko, kak dan ni jedla, sicer pa je to nenasitna mašin'ca...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prej bore malo, zdaj poje vse!
25.12.2005 23:09:41   
nynna
Pri nas je popolnoma ista situacija. Enako ima dobro prebavo pa tudi je še zaenkrat pri vitkih, pa tudi že malo pridobiva. Cel dan poslušam am-am. Malo sem jo omejila in ji namesto ornk hrane dam rajši kakšen grisin ali mandarino. Me že prav malo skrbi, zakaj tak apetit.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prej bore malo, zdaj poje vse!
25.12.2005 23:19:12   
KODA
Jaz imam tak podoben problem z mojim tastarejšim.Dokler smo bili na Primotrenu zaradi VUR-a,se ni teža nikamor premaknila.Pri enem letu je imel samo7 kg.Zdaj pri 5letih pa ima 24kg.V roku enega leta(odkar smo nehali jemat zdravilo),se je zredil 6kg.Zdravnica je rekla,da preveč na hitro.Apetit ima strašen.To je kot termitek.user posted image To samo loputa z vrati od hladilnika,pa nič izbirčen,samo jedel bi.Se mi zdi,da včasih kar malo preveč.Pa kaj naj naredim?Jaz mu ne morem reči,da ne sme.Debel sicer ni.Je pa trebušast.Pa živahen in zelo aktiven.Zgleda,da dosti pokuri.Jaz tako pravim,naj otrok je,če želi.Lahko pa zboli,pa gre hitreje dol,kot potem nazaj.Če otrok nima težav z prekomerno težo in zdravjem,očitno potrebuje toliko hrane za svojo rast.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Prej bore malo, zdaj poje vse!
26.12.2005 16:48:19   
Anonimen
Oh, kako bi bila jaz vesela, če bi imela takega otroka. Si sploh ne znam predstavljat, kako to izgleda. Naš nasprotno ne je NIČ. Zdaj je za kosilo jedel, par žličk okisanega fižola. To je vse. Zjutraj je dobrega pol toasta z margerino in mrvicam, potem je še pol enega majhnega rogljiča in to je vse, kar je danes pojedel. Pa najbrž tudi noč več ne bo, samo še eno flašo kakava.
Po moje je samo v redu, da rada je. Glej le na to, kar že počneš, da ji ne daš kakšne redilne hrane, malo izkoristiš sadje, pa je.

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Prej bore malo, zdaj poje vse!
26.12.2005 21:45:59   
valči
Tudi jaz bi kaj vse dala za ješčega otroka.Naš še mleka več noče pit,samo sok mu gre po glavi.Zjutraj par drobtinc kruha-brez vsega,potem malo mandarine,kosilo,riž in rdeča pesa,zvečer malo salame.Pa mu ponujam nonstop,pa kuham pudinge,pa vse živo,pa morajo to pol muce jestuser posted image
Mesa bore malo poje,tehta pa dobrih 12 kiluser posted image ,marca pa bo star tri leta.

Če so vam otroci ješči,jim dajte jesti,blagor vamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Prej bore malo, zdaj poje vse!
27.12.2005 19:12:59   
Maxica
Ej, HuAnita, naš je ravno tak postal. Danes za zajtrk je pojedel npr.en skutin frutek + en navaden jogurt. Nato čez kakšno uro ful mandarin, za kosilo pa rižot-normalna porcija za odrasle. Pol sem jaz kosila, je še kr fehtal in hotel jesti pri meni.
Zgleda da so bili ti naši otročki tolk časa neješči in smo jih silile, da so se nas končno usmilili in pojejo vse, kar vidijo.user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Prej bore malo, zdaj poje vse!
5.1.2006 21:16:43   
Cikica
Bodi srečna da toliko poje,pri nas je vse kontrauser posted image .Zelo malo,ampak res malo poje čez dan,razen teh mandarin in banan-zakon so tudi čokoladni pudingi.Sicer sem mu sedaj kupila b-komleks da bi dobil vsaj malo apetita in bi več jedel.Ker včasih moram hoditi za njim in mu dajat hrano,sem se naveličala  in to več ne počnem.Je pa res sedaj dobil apetit in poje malo več,tudi v vrtcu vse poje kosilo.

Naj lepo vse poje,je pač pridnauser posted image user posted image

_____________________________

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/





(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Prej bore malo, zdaj poje vse!
5.1.2006 21:37:09   
Peter167
HuAnita ne sekiraj se. Vsaj dokler imaš kaj dati v lonec :). Pa še tako luštno jih je gledat, če z veseljem jedo.
Pa tako ali tako je velika verjetnost, da bo še celo življenje hujšala. user posted image
Torej brez panike, pa jutri ji kaj dobrega skuhaj user posted image .

(odgovor članu Cikica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?