|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prekmurke - ideje na plan
22.10.2005 9:13:09   
tjaga
Naslednji teden se odpravljamo v Moravce. In da ne bi dobili plavalne kožice v Termah, bi rada vedela, kam se lahko odpeljemo oziroma kam v okolici lahko gremo (okolica pomeni radij Gornja Radgona na eni in Lendava na drugi strani). Tako da bo zanimivo za naju dva starine, in tudi za mladičke. Vem, da je nekje grad, ki ima 365 sob, ampak kje to je, tega pa ne vem. Pa da nekje delajo lončeno posodo.
Drage moje dajte malo razkriti lepote vašega Prekmurja.

Tjaga


_____________________________

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prekmurke - ideje na plan
22.10.2005 9:22:14   
rija
Tale grad z 365 sobami je na Goričkem, v kraju Grad. Če se ne motim, boste lahko glih ujeli fantastično prireditev noč čarovnic, ki poteka vsako leto pred prvim novembrom. Mi smo bili lani in smo se noro zabavali. Traja skozi ves dan v noč. Je pa res, da če greš z otroki, se je fajn našemit v čarovnice, da je vzdušje res ta pravo. Malo poglej na stran njihovega turističnega društva (upam da jo imajo?). Je pa ca. 30 km iz MT, vendar če boste šli, svetujem, da pustite avto nekje spodaj in se podate do prizorišča z organiziranim avtobusom, kajti gneča za parkiranje je nepopisna.

Lep dopust.

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prekmurke - ideje na plan
22.10.2005 9:29:38   
*goldfish*
Fino, da ste se odločili za naš konec! Ja, ta grad je fino pogledat, je pa to v vasici Grad, lončene posode pa najdete v Filovcih. Pa lahko si še pogledate v Bukovniško jezero, tam so tudi energijske točke, tu v mojem kraju pa so tudi energijske točke, pa po gozdni poti moraš hoditi, da naletiš na slape in na prazgodovinsko naselbino. Aja, to je v Razkrižju!

Če se še kaj spomnim, ti javim.  

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Prekmurke - ideje na plan
22.10.2005 11:37:18   
Anonimen
Pojdi na spletno stran www.panonske-terme.si  , klikni na Terme 3000 >>> in nato pojdi na Animacija.

Tam imaš opis vseh izletov, ki se jih lahko udeležite in tudi druge aktivnosti, šport ipd. za mesec oktober.

Lahko pa pokličeš direktno na tel. št.animacije 041 741 778 in se pozanimaš kaj te zanima. Pa tudi ko boš tam lahko stopiš v pisarno animacije, ki je odprta vsak dan od 9.00 - 13.00, pa ti bodo z vesejem svetovali kam na izlet in kaj početi v naših krajih. Pozanimaj se kak je z otroškim klubom.  Lahko p pišeš direkt na e-mail: animacija@terme3000.si  ali na animacija1@terme3000.si 

Zagotavljam ti, da ti bodo dali moji sodelavci vse informacije, ki jih boš hotela, lahko pa mi pišeš tudi zasebno, sem na porodniškem.

Jaz ti priporočam (glede na to, da imaš malega otroka)obisk gradu na goričkem, obisk kakšnega konjeniškega kluba, čebeljega gradiča, si privoščite kakšno kosilce ali večerjo zunaj, pogledate kako se izdeluje keramika iz črne gline, kupiš tam enkratne bibike za peko potic, si ogledaš eno najlepših Plečnikovih cerkva v Bogojini, greste na kolesarski izlet med vinogradi, greš na otok ljubezni, si ogledaš mlin na muri, se spustiš z ogrevanim čolnom po Muri, imaš tam büjraško malico, se udeležiš svečane večerje v hotelu, vodne aerobike, nordic walkinga, pohoda, obiščeš fitnes...

Lahko pa greš z mano na kavo. user posted image user posted image user posted image

Ne vem kaj te zanima?

(odgovor članu tjaga)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Prekmurke - ideje na plan
22.10.2005 17:14:16   
muki1
http://www.goricko.net/staticpages/index.php?page=20030609041343364<br><br>
Išči pod turizem. ( To se nanaša na link)

Kot so že druge napisale, OBVEZNO NA NOČ ČAROVNIC 30. 10. v Grad, tega doživetja otroci sigurno ne bodo pozabili.
Če boste lačni, priporočam pizzo v gostilni Ajda na Cankovi, domače mesne dobrote, pa kapljica rujnega, pa obvezno v vinotoču Lipič - Passero na Suhem vrhu, kakšen kilometerček stran od Moravcev.
Goričke jedi nudi Španova domačija v Moščancih, če pa ste ljubitelji divjačine, pojdite v Beznovce v Jelenov hram( ni daleč vstran od Grada), tam je v bistvu tudi mali živalski vrt. Oslički, ovčke, srne, divji prašiči - vse na ogled.
Obiščite Goričko, res vam ne bo žal.
Ja, če sem komu naredila reklamo, se mi pa lahko na privat zahvali user posted image .

< Sporočilo je popravil muki1 -- 22.10.2005 17:23:24 >


_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Prekmurke - ideje na plan
22.10.2005 19:54:16   
Anonimen
Jaz ti pizzerijo v Ajdi toplo odsvetujem. Groza. Pice so sicer dobre, vse ostalo: postrežba, čistoča, odnos - groza. Včasih se ti zdi, da se prav norca delajo iz tebe.

Ti pa priporočam raje pizerijo in špageterijo Rajh v M.S.

Glede vinotoča Passero pa se strinjam. The best. Ampak mislim, da je odprt samo v petek, soboto in nedeljo. Vprašaj na animaciji za vizitko in pokliči prej tja, ker je ponavadi polno. Domač narezek je full dober.

Iz toplic imaš direkt prevoz na noč čarovnic. Ti toplo svetujem, ker so tam po 10 km dolge kolone parkiranih vozil. Res, da tam vozijo kombiji, vendar je boljše z avtobusom.

(odgovor članu tjaga)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Prekmurke - ideje na plan
22.10.2005 20:55:49   
tjaga
Punce hvala,

za vse kar ste mi naštele bi verjetno potrebovali več kot štiri dni. Sicer ne gremo bivati prav v Moravce, pač pa na Rumičev breg. Ampak tudi od tam bo prijetno skočit na nekaj predstavljenih destninacij.

Hvala še enkrat.

Tjaga

_____________________________

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Prekmurke - ideje na plan
22.10.2005 21:29:37   
rija
Tudi jaz picerijo Ajda odsvetujem, kot je Urška naštela...Passero zakon!

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Prekmurke - ideje na plan
24.10.2005 11:38:50   
viv_
tjaga, mi smo bili v moravcih pred kratkim - tamala je ful uživala. Spodaj je sicer v otroškem bazenu malo hladna voda, sicer pa super!

Mi smo šli potem vedno na ta zgornji bazen (bazeni so v dveh nadstropjih), tam si tudi vedno dobil prost ležalnik, pa v zgornjem bazenu je tudi voda topla!

lp in uživajte maximalno!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Prekmurke - ideje na plan
24.10.2005 13:21:51   
Anonimen
Draga viv.

Voda v otroškem bazenčku je zato hladnejša, da se otok, ko skače in igra v vodi ne pregreje. V tem bazenčku je tudi navadna klorirana voda. In v njej se lahko zadržuje koliko časa želi.

Zgoraj kot si napisala, je res topla voda, vendar termalna, kar pomeni, da za otroke ni ravno primerna, ker je preveč težka. Njihov srček ni narejen za tako vodo. Če gre že otrok v to termalno vodo, zaradi varnosti, naj ne bi bil dlje kot 10 min.  20 minut je maksimum za odraslega. naši zdravniki, kopanje otrokom vsaj do 10 let odsvetujejo.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Prekmurke - ideje na plan
24.10.2005 13:34:24   
KIRA
nekaj "insiderskih" informacij (ker sem Prekmurka):
noč čarovnic v Gradu je zakon. mi gremo vsako leto (smo šli, dokler nisem dobila bebice - ta je pa še premajhna, da bi čaralauser posted image user posted image ). glede parkiranja pa res - parkirajte nekje spodaj in naj vas avtobus odpelje, ker je blazna gneča. je pa ful zanimivo.
če vam bo pa čez dan kaj dolgčas, pa pokukajte v murski soboti v muzej, kjer je stalna razstava -  staro "črno" kmečko kuhno majo pa drevak pa take stvari...
če boste kaj okrog radencev - okrog haloweena se bo tam odprl nov lokal - picerija. delata pa ga 2 picopeka, ki sta rej bla v eni zelo znani restavraciji oz. piceriji in delata blazno dobre pice - preverjeno. malo se pozanimaj tam okrog, folk vse ve, pa ti bojo sigurno znali povedat, kdaj in kje bo otvoritev...
na bukovnici pa vode ne pij, čeprav dosti ljudi tako dela - energetske očke so o.k., voda je pa onesnažena. (info iz 1. roke)
pogledaš lahko tudi na Suhi vrh, tam je kar nekaj dobrih vinotočev, več info ti bojo sigurno dali v hotelu. Privat ima Passero, tu e je treba vnaprej zmenit, drgač pa od Severja naprej imaš vsaj 5 vinotočev skoraj na kupu, tako da res ni problem preživet večer.

LP

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Prekmurke - ideje na plan
24.10.2005 13:43:56   
viv_
URŠKA - s tamalo nismo šli v "ta vroče - naftaste" bazen, v ostalih smo pa bili tam po 10-15 minut pa mal na pavzo pa spet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Prekmurke - ideje na plan
24.10.2005 14:05:04   
Anonimen
Vsi bazeni (razen olimpijskega, skakalnega in otroških) so napolnjeni s termalno vodo. Ni samo naftna voda termalna voda. Naftna voda ni filtrirana, zato ima tako barvo in vonj.


(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Prekmurke - ideje na plan
24.10.2005 14:16:48   
viv_
ja vem...

saj v vseh tudi piše, da ne bit več kot 20 minut. ampak je povsod ful otrok, gor, spodi... pa v vseh toplicah je vedno ful otrok. mislim, da ne gre pretiravati, da bi se v vodi namakal ne vem koliko časa, ampak zmerno kopanje pa pomoje ni škodljivo... sicer pa, vsak po svoje...

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Družinsko potepanje: Lignano
photo
Lignano je italijansko letoviško mestece, primerno za enodnevni družinski izlet ali za podaljšan konec tedna. Nudi velik...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?