|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prevoz - Ikea
8.7.2007 22:35:18   
Veseljka
Pozdravljene,

prosila bi vas za pomoč.

S fantom se prvič odpravljava v Ikeo; seznam želja že imava, edino glede prevoza sva malo zbegana, zato se obračam na vas po nasvet, kakšne izkušnje imate s tem.

Če sva prav razumeval pojasnila na internetni strani, je nakup prek interneta mogoč samo za Avstrijce (ki imajo prevoz za nakup nad 1000 eur zastonj), je to res?
Videla sva pa tudi možnost, da ti nakupljeno (ko si gor in izbereš ter plačaš) pripeljejo na dom - tudi v Slovenijo z dodatnim stroškom zaradi oddaljenosti  30 - 50 EUR. Ne razumem pa kako je  z osnovnim stroškom prevoza  -  20%vrednosti nakupa oz. največ 120 EUR?  Se po vaših izkušnjah to sploh splača?

Žal noben najinih kolegov ne premore kombija.

Vsakršnega koli nasveta bova zelo vesela!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prevoz - Ikea
8.7.2007 23:00:02   
Putka
Sem se isto stvar zanimala, imaš na njihovi spletni strani tarife. Odvisno od kraja potem plačaš prevoz. So pa tudi slovenski šoferji z kombiji pred Ikeo, ki za plačilo prevažajo robo v SLovenijo (pač čakajo na lude shopperjeuser posted image ), je tudi varianta.

So pa govroili, da bo Ikea za Slovenijo nakupe preko interneta uvedla, pa zgleda da še ničuser posted image .

Midva sva na koncu vse v avto uspela zbasat, kako je dragi šofiral še danes ne vem. Srečno.

(odgovor članu Veseljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prevoz - Ikea
9.7.2007 7:30:30   
Anonimen
kaj pa če bi si sposodila kakšen velik kombi??

(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Prevoz - Ikea
9.7.2007 7:41:19   
Anonimen
takole iz prve roke!

nakupi iz slovenije delujejo preko interneta! če naročite za več kot 1000€ ti pripeljejo zastonj (DHL) še celo zložijo vam v garažo naprimer in prečekirajo če so pripeljali vse. če pa naročiš za manj kot 1000€ pol je pa prevoz kar drag, zdajle točno ne vem koliko mislim pa da 10°od vrednosti nakupa + 50€ za slovenijo vendar ta znesek ne presega neke meje. za točne info pokličite v ikeja slovenija predstavništvo v lj pa vam bojo vse povedal.

preko interneta se ne da kupovat drobnarij in dodatkov, več al manj samo pohištvo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Prevoz - Ikea
18.7.2007 10:30:53   
LoCa
uuu, to je pa super, preko netauser posted image . LARA, a ti si naročila prek neta čez 1000 evrov? ker js bom v par mesecih morala opremljati in ikea je moja izbira, pa je malo bedno kombi mi najemat za kavč itd, če lahko preko neta brez stroškov dobim na dom. a veš mogoče kako je s tistimi artikli, k jih kao sam ne moreš prepeljat na dom (tam k je v katalogu kamionček namesto vozička)?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Prevoz - Ikea
19.7.2007 8:46:56   
Anonimen
ja loca, za čez 1000 € sem nabavla pohištva in vse so mi prpelal. tut kavč ti prpelejo seveda.

(odgovor članu LoCa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Prevoz - Ikea
19.7.2007 8:49:12   
soncece24
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa

uuu, to je pa super, preko netauser posted image . LARA, a ti si naročila prek neta čez 1000 evrov? ker js bom v par mesecih morala opremljati in ikea je moja izbira, pa je malo bedno kombi mi najemat za kavč itd, če lahko preko neta brez stroškov dobim na dom. a veš mogoče kako je s tistimi artikli, k jih kao sam ne moreš prepeljat na dom (tam k je v katalogu kamionček namesto vozička)?


tam kjer je kamionček pomeni, da so to artikli, ki jih nimajo na zalogi, ampak jih je treba naročit in ti potem pripeljejo domov. Tak je vsaj za avstrijo, če ti tudi v slo pripeljejo, pa ne vem.


_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Prevoz - Ikea
19.7.2007 10:28:45   
*ajetam*
a katera ve če ima ikea razprodaje in kdaj ?

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Prevoz - Ikea
19.7.2007 12:36:02   
Urša
Jaz sem bila ta vikend, imajo na internetu napisano Midsommer Ausverkauf, sam jst nism nč drastičnega opazila. user posted image  Mogoče taprave šele pridejo 11. avgusta, ko preteče katalog.

_____________________________

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Prevoz - Ikea
19.7.2007 14:33:23   
*ajetam*
hm... gruntam da bi klicala pa uprašala....
najbolš

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Prevoz - Ikea
19.7.2007 15:57:44   
*ajetam*
sem klicala na ikeo in so rekli da tm ni tko razprodaj. sam da so določeni artikli ceneje.
a pol bo 11 augusta nova roba tm ?
ker imava namen it pa zdej gruntam kdaj. jest bi šla naslednji teden. sam če bo nova roba 11 avgusta pol bi šla raje pol... hm... kaj naj sedaj ?

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Prevoz - Ikea
19.7.2007 19:39:50   
2mama
Lara, morda ves, ali ti prepeljejo zastonj, tudi ce gres gor in tam kupis za cez 1000 evrov?

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Prevoz - Ikea
20.7.2007 9:29:03   
LoCa
js samo komaj čakam nov katalog user posted image . najbolj bi bla vesela če bi pr Besta naredili še iz svetlega lesa pohištvo, samo sumim da ne bojo user posted image .
soncece24: ja sej to razumem, kao, sam kaj pol recimo če js pač naročim, lahko kasneje sama pridem iskat al kaj? to ni glih stroškovno ugodno user posted image . ker meni je zofa karlstad kul, sam je glih zarad tega vrjetno ne bom nabavla.
2mama: kolkor js vem ne. sej piše tudi na njihovi strani (k danes ne dela, ker jo posodabljajo). za slovenijo sta dve coni, vem da za ljubljano plačaš 20% vrednosti plus še ene 50 evrov. za štajersko je malenkost manj. tko da se bolj splača en kombi najet pa notr zbasat user posted image

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Prevoz - Ikea
20.7.2007 9:31:57   
Anonimen
lejte če kej ne veste pokličte v predstavništvo ikeje v lj in vam bodo vse razložl, tut cene prevozov za splovenijo

(odgovor članu LoCa)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Prevoz - Ikea
24.7.2007 8:13:55   
Veseljka
Lara, mi prosim poveš, kako ti je uspelo naročit preko interneta?

Midva sva bila gor in je res super, tudi vse razložijo glede prevoza.

Če vzameš njihov prevoz je strošek maksimalno 120 EUR + strošek za oddaljenost, ki je maksimalno 50 EUR. Torej to zame pomeni največ 170 EUR, ne pa 20% vrednosti od celotnega nakupa, kot sem se bala.
Saj v splošnem je 20% vrednosti, ampak največ 120 EUR.

To se še zmeraj bolj splača kot najemat slovenski kombi - vsaj takega s soferjem. Pozanimala sva se sicer le pri dveh, cena je 190 EUR na dan, imajo pa možnost da nakupovalni seznam daš kar šoferju in mu pač zaupaš, da ti bo prav prineselel. Tudi v primeru, da greš ti zraven, je cena ista.

Gospa na informacijah nama je tudi potrdila, da je internetno naročanje sila fajn, sploh če naročih preko 1000 EUR in je prevoz gratis. No, tu pa se začenjajo najine težave:

ne morem si ustvarit profila, ki bi ti omogočil, da z artikli polniš košaro - pri vpisi poleg drugih podatkov zahtevajo tudi poštno številko, ampak slovenske ne sprejmejejo in prijava ni možna. Zato sem na ikeo poslala mail, kako je s tem, pa so rekli, da preko njihove strani za Slovence oz. tujce naročanje res ni mogoče, naj pa kar pošljem moj Bestellung v obliki maila. No, to sem zdaj že dvakrat naredila, s celotnim seznamom artiklov, osebnimi in tudi podatki kreditne kartice, pa nič ne odgovorijo. Saj vem, da imajo polno dela, ampak vsaj: smo sprejeli-je v obdelavi, sem pa nekako pričakovala. Ko pa sem jih vprašala, kako je z mojim naročilom, so mi pa še v isti uri odgovorili, da ga nimajo zavedenega in da naj ga pošljem še enkrat. Skratka, ...vsake vaše izkušnje z internetnim naročanjem bodo zelo dobrodošle!

Sva pa si seveda fino nacedila sline v trgovini, popoldne sva si pogledala še montažne hišice in šla v Seiersberg. Je res precej boljši nakupovalni užitek tale Graz.
Hvala za vašo pomoč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Prevoz - Ikea
24.7.2007 10:52:10   
Anonimen
hmm.. ne vem jaz sem naročila brez problema preko njihove spletne strani. neki vem da sem se tut poglablala k ne znam nemško pol sem si pa kr z angleško stranjo pomagala da sem prov izpolnila. in ni blo problema.

(odgovor članu Veseljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Prevoz - Ikea
24.7.2007 11:07:52   
Anonimen
no sem šla prov gledat...vse deluje??!! vidm pa da majo novo stran že ful dolg nism nč brsakala :)

lepo gledaš po strani, namečeš v košarico kar pač rabiš, pol pa na konc daš samo naprej in vpišeš podatke, js sem recimo kranj slovenia 4000 in je vse potegnil??!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Prevoz - Ikea
24.7.2007 12:03:23   
Veseljka
Super, Lara in hvala!

Malo pač kompliciram, so mi rekli, da za nas ni mogoče preko njihove strani in da naj kar seznam na mail pošljem. No, pa sem silno neučakana in sem po tednu brez odgovora že sanjala zlorabo kreditne kartice..., a sem le ssitnarila odgovor - da so hvaležni prejeli naročilo in ga obdelujejo.

Tvoj nasvet pa rada uporabim drugič!
Tale nova Ikejina stran res kar vabi k naslednjim nakupom.

Lep pozdrav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Prevoz - Ikea
25.7.2007 19:17:44   
fusia
Mi smo enkrat pozabili v Ikei kupiti en del ene omare. Ker sem mislila, da se preko njihove e-trgovine ne da kupovati v Slovenijo, sem jim poslala mail, če se da, da bi poslali, pa so odgovorili, da lahko tudi kupujemo preko spleta ali pa lahko tudi pošljejo... v glavnem kakor hočeš. Cena prevoza je pač taka kot je.  Nam se seveda ni splačalo naročiti tistega dela in sreča nam je potem nekdo prinesel. Hočem samo povedati, da očitno ni nobenega problema za kupovanje in dostavo iz Ikee.

(odgovor članu Veseljka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Prevoz - Ikea
27.11.2008 19:21:13   
Ktransport

Smo podjetje ki se okvarja z prevozi po Sloveniji in izven nje.

Organiziramo prevoze iz vseh nakupovalnih centrov med njimi tudi IKEA.

Večinoma iz Gradca in po novem tudi iz Celovca..

Vi preko spleta ali osebno izberete izdelek, naročite, mi vam po ugodni ceni pripeljemo, po želji tudi zmontiramo.

Več imformacij na [www.k-transport.si]

ali info@k-transport.si

Lep pozdrav Boštjan

(odgovor članu Veseljka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?