| 

| Uporabniki na tej temi: nihče |  | 
  |    | Stran:   [1] | 

|        | Uporabnik   |  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Prezgodaj narejen test? 21.2.2011 12:01:55
 | 
 |  |  |  

|  zvezdan   
   | ja čisto možno je da si test delala prekmalu. Jaz imam m. točne kot urca in mi je test pokazal pozitivno šele 4-5 dan po izostanku menstruacije. Prej je bil skos negativen ker ni bilo še dovolj hormona prisotnega. Tako da lepo počakaj še par dni. Jaz pa ta čas držim pestke! 

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Prezgodaj narejen test? 22.2.2011 7:21:00
 | 
 |  |  |  

|  Anonimen   
   | Nebi bila rada hudobna, ampak ce je danes ze 32 dan, nisi prezgodaj delala testa. Takoj ko si bos dala v glavo, da pac na zalost nisi noseca, bo pritekla tudi M. |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Prezgodaj narejen test? 22.2.2011 9:41:45
 | 
 |  |  |  

|  ~Biba~   
   | IZVIRNO SPOROČILO:  Anonimen no to bi bila dobra metoda za tiste, ki si ne želijo zanositi
 Nebi bila rada hudobna, ampak ce je danes ze 32 dan, nisi prezgodaj delala testa. Takoj ko si bos dala v glavo, da pac na zalost nisi noseca, bo pritekla tudi M.

adrianna morda je test res prezgoden, morda pa  le ne gre za nosečnost, in je test pokazal prav...več kot čakat tukaj ne moreš

|  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Prezgodaj narejen test? 22.2.2011 9:53:42
 | 
 |  |  |  

|  zvezdan   
   | 

IZVIRNO SPOROČILO:  ~Biba~ 

IZVIRNO SPOROČILO:  Anonimen no to bi bila dobra metoda za tiste, ki si ne želijo zanositi
 Nebi bila rada hudobna, ampak ce je danes ze 32 dan, nisi prezgodaj delala testa. Takoj ko si bos dala v glavo, da pac na zalost nisi noseca, bo pritekla tudi M.

adrianna morda je test res prezgoden, morda pa  le ne gre za nosečnost, in je test pokazal prav...več kot čakat tukaj ne moreš

lepa

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko
 |  
			|  |  | 

|    | Stran:   [1] | 

imeLelly28 RRkaj vam je oz. vam je bilo najbolj pomembno pri izbiri otrokovega imena?pomen (
13%)

všečno ime (
67%)

ime, ki paše k priimku (
7%)

ime, ki paše otroku ko sem ga prvič videla (
13%)
 Število vseh glasov: 15
Število vseh glasov: 15Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš 
svojo anketo!