|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prezgodnja M???
17.9.2004 7:37:23   
cat
Pozdravljene punce,
pravkar sem se zbudila, in veste kaj sem zagledala na WC-ju? Krvavitev, rdeč madež, M:zmeden:!? Rekla sem si, pa sej to ni res, danes je šele 20 dan od 1.dne zadnje M, v življenju pa se mi še ni zgodilo, da bi dobila M prej, ampak kvečjemu kasneje. Zadnja dva meseca se mi je ciklus sam od sebe uredil na točno 29 dni(prej je bil na 32 do 36 dni), zdaj pa brez kakšnih znakov tole?!:( Res ne razumem tega. Na :duda: delava od junija letos, prej pa že nekaj let nisva uporabljala zaščite (prekinjen odnos:bravo:).
Pravkar me začelo tudi špikati v jajčnikih oz. boleti, kot običajno pri M. Par dni nazaj se mi je naredil še herpes na ustnici, pa še temperaturo imam povišano že par dni na 37,2-37,5. Kaj to pomeni? Ali ti temperatura pade, ko dobiš M? So se mi hormoni popolnoma žmešali? Ali sem sploh imela O? Meni tisto steklce, na katerga nanseš slino ali sluz, ni nikoli nič pokazalo praproti:zmeden:(to naj bi pomenilo, da imaš O).
Želim vam lep vikend in veliko:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, da bo spet kakšna nova nosečka. Pri sebi pa upam, da bo vse uredu.
cat
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prezgodnja M???
17.9.2004 7:42:02   
TARA in MAJ
BOŠ VUDELA TUDI TEBI BO USPELO S:sloncek:R:sloncek:E:sloncek:Č:sloncek:N:sloncek:O:sloncek:

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prezgodnja M???
17.9.2004 7:53:12   
Jessy 1
Cat!
Zelo mi je žal zate:((. Ne obupaj,uspelo bo tudi tebi!
Jaz sem imela zmeraj urejen ciklus. Ko pa smo začeli delat:duda:, pa se je vse zmešalo. M sem imela na 20 dni, potem na 30, potem spet na 23,... Vglavnem katastrofa, potem pa se je tudi to uredilo.

Držim pesti :miska::miska::miska:!!!!!
Pozdravček Jessy1

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prezgodnja M???
17.9.2004 8:03:37   
anadejka
Ja Tara,poznam punce ki so imele res fuuul neurejeno M,pa so brez problema zanosile,jaz ki jo imam pa že skos čist normalno na 28 dni,točno k urca,pa ne morem in ne morm zanosit:((.
Čeprav,hmmmm a si prepričana da je to M,lohko bi bila tudi ugnezditvena krvavitev8).

Kakorkoli pač že držim ti pestke:miska: za čimprejšnje:modri::roza:

Lepe pozdravčke........andrejka:rozica:

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prezgodnja M???
17.9.2004 11:51:54   
bambi
Cat, tudi jaz sem prvič v življenju dobila včeraj M:hudicek: na 21. dan.... Najprej sem mislila da to ne more bit M, ker je prišla brez znakov, tako hitro, komaj 9 dni po O, pa še bolj rahla je bila, potem pa zvečer ni bilo več nič, čez noč par kapljic, danes pa spet teče, ampak bolj malo, toliko da..... Ne vem kaj naj to sedaj pomeni, vgnezditev ne more bit, ker se mi zdi vseeno preveč, pri vgnezditvi gre samo za par kapljic.....

Pa v nove boje

Bambi

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prezgodnja M???
17.9.2004 12:49:18   
cat
Zdravo Bambi,
a ti si tudi tako dobila :hudicek:? A imaš sedaj kakšne bolečine, a je isto kot običajno, ko dobiš M? Mene muči še mal zaprtje:zmeden:, pa še čist sem zmedena zdej, ko sem jo dobila tako kmalu? Ali bi bilo pametno obiskati G? Kaj praviš, za kaj gre, ali je to lahko vgnezd. krvavitev ali je le-ta ponavdi šibka (samo par kapljic)? Prsa me pa nič ne bolijo, kot ponavadi. Res čuden občutek....
lep pozdravček vsem
cat

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prezgodnja M???
17.9.2004 13:45:01   
bambi
Cat, moja M je tudi čudna, nič me ne boli, občasno me rahlo zvije, ampak ne kot ponavadi. Prsi so napete, ponavadi so to pred M in potem ne več, sedaj pa so še kar, tako da mi nič ni jasno.... mislim pa da vgnezditvena krvavitev vseeno ni tako močna. NE vem, jaz vseeno mislim, da pri meni gre za pravo M, G pa ni potrebno obiskati, če bo krvavitev trajala normalno... možno da gre za kakšne hormonske spremembe ali psihične..... saj veš, da je dejavnikov veliko. Mislim da ni potrebe za skrb.

Upam da bo naslednji mesec drugače

:rozica: BAmbi

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prezgodnja M???
17.9.2004 16:39:25   
miš_ka
:zmeden:pa saj to ne more biti res! isto se je zgodilo tudi meni. M vedno neredna, tudi na 52 in včasih na 64 dni, zadnjih nekaj mesecev pa kar "normalno" na 35 do 39 dni. potem pa na 28 dni in še to je bila prisotna le 4 dni brez znakov in napovedi. :zmeden:
in sedaj, ko bi naj bila O, sem želela kupit O testa, pa jih v MB nisem dobila, povsod so mi ponujali samo teste za nosečnost. ha ha ha, imaš M pa ti ponujajo nosečniške teste, kje je tu logika???? pa sem kupila enega ROMED in za foro probala. IN KAJ VIDIM? ali pa se mi blede, se mi je zdelo da sta bile dve :roza: ampak ena full slabo vidna. saj več ne vem ali je to res al ne. :zmeden: se je že kateri to zgodilo????

:ups: ups, moja olika.
v tem, ko sem prebrala zgornja sporočila sem pozabila povedat naslednje:
na forum prvič pišem, prebiram pa ga redno, večkrat na dan. nikoli se nisem opogumila kaj napisat ali vprašat, pa me je zgoraj napisano pripravilo do tega.
kot večina tu, si tudi midva prizadevama za bebico že kar nekaj časa, pa je še ni :(

pozdravček, M.

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...




trajanje poroda
ksenci

Kako dolgo je trajal 2. porod ?

daljši od prvega (30%)

isto kot prvi (16%)

krajši od prvega (54%)


Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!