Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Mojemu sinu je prvi zobek pokukal pri 13 mesecih.Jaz se nikoli nisem sekirala,ker je bil tako dolgo brez zob.Pa tudi nič ga ni matralo,pa čeprav so mu potem kr eden za drugim ven lezli.Ima pa sedaj zelo lepe in zdrave zobke.
Najlepša hvala, res nisem vedela ali je to vredu, ker imam kar nekaj kolegic, ki imajo dojenčke pa so vsem že najkasneje pri 6m zobki zrastl pa me je začel skrbet.
Naš je prvega dobil pri 10 mesecih pa so mi že pri 4 govorili: slini se, zobki bojo . Pa pravijo, pozneje pridejo ven, močnejši so, ker so manj časa izpostavljeni takšnim in drugačnim dudam. Tud jaz sem dobila prvega pri 9 mesecih pa imam do danes (32) samo eno plombico.
no ja s tem da kasneje ko pridejo ven, močnejši so, pa se ne strinjam popolnoma, naša ga je dobila pri 13m,pa ni pila s flaške, je bla dojena, potem pila vodo iz kozarčka, skrbela za higieno, pa so se ji skoz topil; zobozdravnica me je mela za nesposobno mamo, kaj da delam z njenimi zobki.... dokler ji ni premazala zobkov in v roku nekaj minut so se ji začel še bolj topiti; nakoncu je potrdila da ima res zelo mehko sklenino;
Najin je prvega dobil pri 8 mesecih, zdaj ko ima skoraj 14 mesecev pa ima "samo" 5 zobekov.