|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Primorke!! Frigani kalamari? 5.12.2007 16:05:08
|
|
|
|
šnucika
|
... sorči.... ocvrti kalamari
|
|
|
RE: Primorke!! Frigani kalamari? 5.12.2007 16:34:35
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika ... sorči.... ocvrti kalamari Vem da so ocvrti, ampak vaši primorski so popolnoma drugačni. Boljši. Zato bi rada vedela, kako jih delate.
|
|
|
RE: Primorke!! Frigani kalamari? 5.12.2007 16:37:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Kot je že šnucika rekla. Kupi sveže(te so najboljše)kalamare,pa spucane naj bodo(bodi zahtevna ) Nareži na rinkice-krogce,prstane,kapiš?Lovke boh nedej stran vršt,enim so najboljši men mal majn,da nouš greh storla v skledo ostro moko,vrž narezane v moko,povaljal,dodobro pomokaj.Medtem pa veeeelikkk olja segrej na fulac,mora bit ful vrelo. Ko je segreto flikni pomokane kalamare v olje,da zacvrči.In paziiiiiiiiiiii!!! Štej počas do deset in hitro ven v skledo v kateri je kos papirante brisače. Ko so vsi pečeni odmakni papir in posoli kalamre.
|
|
|
|
|
RE: Primorke!! Frigani kalamari? 5.12.2007 17:29:54
|
|
|
|
šnucika
|
dodam še en recept,katerega tudi tu na obali delajo - kalamare narezane na obročke in lovke pomočijo v slano palačinkino testo in ocvrejo. Ampak meni so definitivno boljši tisti samo v moki,kot je že Neva napisala.
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.