Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

No, čeprou je zadeva dost zoprna, še zmerej ni krritična. Vseeno še vedno imata tiste 4 % spermijev, kar bo več kot dovolj za umetno oploditev. Super pa je, da je s tabo vse okej. Jajčka bodo že oplodil, pol se bo pa itak lepo prjel pr teb, k si zdrava kukr riba!!!!
. TAko je rekel dr. Rejlič. Rekel še je, da je to stanje pr mojem mogoče samo trenutno stanje in bomo zato spermiogram ponovili v mesecu maju. Mogoče je prebolel kako infekcijo in niti sam ne ve, čeprav Dr.Rejlič dvomi, da bi bilo trenutno stanje, ker se že leto in pol nič ne "prime". Za zlepljivost še tudi jaz nisem slišala in nikjer prebrala. Slišala sem , da se okrog sučejo, da plavajo "rikverc", .... da pa so lahko zlepljena pa prvič slišim. In to jih je kar 96&. Rejlič je takoj rekel, da to ni ozdravljivo. Če bi se SLUČAJNO stanje po drugem spermiogramu izboljšalo, pa bi ga dali na terapije, ampak še vseeno lahko ostaneva na čakalni listi za IVF, ker se že nekaj časa trudimo.
.Ja vem,nč luštn,k ti en stric u beli halji reče,gospa ne morte met otrok po naravni poti.Men se je od šoka kr tema nardila.Potem ko prideš domov,se pa kr mal lažje počutiš,ker zdaj končno veš odgovor na miljone vprašajev za celo leto in še več nazaj.Potem si narediš plane za naprej,hvala Bogu za medicino in rodi se novo upanje!!