|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi pregled v MB je za mano
19.1.2006 15:39:15   
Neža81
Pozdravljene!

Ravnokar sem prišla iz pregleda. Imam slabo in dobro novico.Slabo je to, mda ne bova mogla imeta otroka po naravni poti, dobra pa je ta, da imam umetno oploditev že čez 6 mesecev.

Torej spermiogram je bil zelooooo dober, problem pa je v tem, da je bilo 96% semenčec skupaj zlepljenih. Jaz sem imela polno vprašanj o umetni oploditvi in je dr.Rejlič videl, da sem že vse preštudirala, zato je rekel, da će želiva, naju lahko že danes napišem na čakalno listo, ki pa traja pol leta. Rekel je tudi, da se nimava česa bati, ke bo sigurno se "prijelo". Jaz sem zelooooooo srečna, pačeprav bova pač počakala polo leta.  Moramm pa še na ogromno preiskav.

Hvala bogu, da zdaj vemo, v čem je problem

Lep dan, Neža
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prvi pregled v MB je za mano
19.1.2006 16:01:12   
Špelka
Čao, Nežika, čeprou bi blo boljš da te ne bi blo tuki, vseen dobrodošla. user posted image  No, čeprou je zadeva dost zoprna, še zmerej ni krritična. Vseeno še vedno imata tiste 4 % spermijev, kar bo več kot dovolj za umetno oploditev. Super pa je, da je s tabo vse okej. Jajčka bodo že oplodil, pol se bo pa itak lepo prjel pr teb, k si zdrava kukr riba!!!! user posted image user posted image user posted image  Pa super, da vaju je dal kar takoj na čakalno listo!!!! Hura za Reljiča!!!! user posted image user posted image user posted image  Tam do novga leta boš pa že z buhujem okol skakala - boš vidla!!!!
Se beremo!

LP, Špelka

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prvi pregled v MB je za mano
19.1.2006 16:09:17   
Neža81
Joj, nisem najbolj natančno razložila. Vsa semenčeca so 100% zdrava in jim nič ne fali, problem je samo  v tem, da so zlepljena. Zato je dr. Rejlič reko, da se nič bat. juhuuuuuu  Če bi bila na razpolago samo 4% semenčic,potem ne bi bila tako dobre volje.

Nežauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Prvi pregled v MB je za mano
19.1.2006 16:13:02   
Neža81
Nekaj mi računalnik prekinja. No, da nadaljujem. Tistih 96 % semenčic bodo narazen vzeli.  6 mesecev pa bo tudi mnilo, kot bi mignil. Vsaj upam!

Lp, Neža

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Prvi pregled v MB je za mano
19.1.2006 16:21:33   
Špelka
Sej, itak da bo!!!! user posted image user posted image user posted image  Pol leta? bo, bo, kot bi pihnil!!!! Mal se delat, pol pa na morje, pol pa že bo!!!! Aja, pa zdej bo kmal motoristična sezona - tko da veter v lase, pa še uživat pol samskega leta, a ne! user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Prvi pregled v MB je za mano
19.1.2006 17:16:28   
emaa
ja super, je vseen boljš, ko veš kaj je narobe pa lahko problem rešiš, a neuser posted image  Pa da čimprej minejo meseci do IVF

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Prvi pregled v MB je za mano
19.1.2006 17:33:52   
Sulfinija
Neža!

Tudi pri nama so tole sumili vendar se je na koncu izkazalo,da le ni tako kot so sumili p vseh pregledih.In med tem časom,ko sma čakala na IVF pošto sem tudi zanosila čeprav se je slabo končalo sem vsaj ponosna,da vem,da lahko z možem tudi naravno zanosim in tako ni bojazni za IVF.
Da si boš bolj lahko izračunala kdaj lahko dobiš približno pošto midva sma bla dana na čakalno listo 29.07 in pošto za začetek priprav dobila 1.12 torej zračunaj si vsaj okvirno kdaj jo lahko dobiš ti?No pri nama se je tudi zavleklo ker so tole sumili in smo večkrat morali ponoviti spermiogram in vedno znova po dva meseca čakati in pol še štiri IUI postopke in nat spet še pol leta čakanja na pošto in esdaj končno že jem tabletke in marca se bom tudi že špikala.Res pa je da mi ti dnevi letijo ko nori sedaj,ko že jemljem tabltke.Vso srečo ti želim!!!

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Prvi pregled v MB je za mano
19.1.2006 22:02:38   
lelaval
Super, upamo z vama. user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Prvi pregled v MB je za mano
20.1.2006 16:13:31   
ronni
Tudi jaz mislim na vaju!!!!!
Za to težavo pa še nisem slišala-sploh pa ni težav,ko so že taki stručkoti in kar je zlepljeno enostavno dajo narazen-BRAVO za ta pametne!!!

Koliko pa je možnosti,da kljub temu naravno zanosiš?
(če nisem preradovedna?)

Imejta se rada!!!!!!
user posted image user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Prvi pregled v MB je za mano
23.1.2006 8:25:50   
Neža81
Ronni, žal ni možnosti, da bi zanosila po naravni poti user posted image . TAko je rekel dr. Rejlič. Rekel še je, da je to stanje pr mojem mogoče samo trenutno stanje in bomo zato spermiogram ponovili v mesecu maju. Mogoče je prebolel kako infekcijo in niti sam ne ve, čeprav Dr.Rejlič dvomi, da bi bilo trenutno stanje, ker se že leto in pol nič ne "prime". Za zlepljivost še tudi jaz nisem slišala in nikjer prebrala. Slišala sem , da se okrog sučejo, da plavajo "rikverc", .... da pa so lahko zlepljena pa prvič slišim. In to jih je kar 96&. Rejlič je takoj rekel, da to ni ozdravljivo. Če bi se SLUČAJNO stanje po drugem spermiogramu izboljšalo, pa bi ga dali na terapije, ampak še vseeno lahko ostaneva na čakalni listi za IVF, ker se že nekaj časa trudimo.

No, bomo še mogli malo počakat, potem pa že bo!!

LP, NEža

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Prvi pregled v MB je za mano
23.1.2006 10:23:10   
anadejka
Čau Nežka!!!
Wellcome to da klabuser posted image .Ja vem,nč luštn,k ti en stric u beli halji reče,gospa ne morte met otrok po naravni poti.Men se je od šoka kr tema nardila.Potem ko prideš domov,se pa kr mal lažje počutiš,ker zdaj končno veš odgovor na miljone vprašajev za celo leto in še več nazaj.Potem si narediš plane za naprej,hvala Bogu za medicino in rodi se novo upanje!!user posted image
Pol leta bo minilo ko šus,boš vidla,še sploh zato,ker se zdaj ne boš vsak mesec sekirala,a je kej?pa zakaj ne?....Če bo Bog dal,boš čez pol leta ti naša nova fosečkauser posted image user posted image user posted image .....oz.ne,sej Bog nima nč več pr tem user posted image ,tisti strici in tete v belih haljah nam bodo zrihtali naše sončke user posted image user posted image user posted image

Vso srečo ti želim Neža!!!!!!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Prvi pregled v MB je za mano
24.1.2006 12:26:09   
tehnofil
Pri dr. Rejlič si v dobrih rokah. Ne skrbi. Danes lahko pomagajo če je en sam "plavalec". Pa še MB, kjer je cela ekipa odlična. Vso srečo. Upaj in zaupaj.
l.p.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Prvi pregled v MB je za mano
24.1.2006 13:04:25   
tinkamiška
No, sam tolk, da povem, da stiskam pesti za vse vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej vem, da to nič ne spremeni, mogoče pa kdaj malo pomaga, če veš, da nekdo misli in upa s tabouser posted image user posted image user posted image

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?