|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RA in socialna delavka
2.8.2006 17:22:07   
doroteja23
Moja pikica je stara deset mesecev. Redno sma vodene v RA. Dobivama tudi dodatek za nego. Zdaj pa me zanima, če je katera dobila povabilo na razgovor z socialno delavko v RA? Kontrolo v RA imama komaj pri enem letu. To pomeni konec septembra ali začetek oktobra. Namreč ni mi jasno zakaj k socialni delavki? 

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: RA in socialna delavka
4.8.2006 12:28:40   
Marina 1
No tudi mi hodimo v razvojno k Dr.Koražijevi in tudi mi smo bili pri socialni delavki.Mi smo morali k njej zaradi zakonskih pravic ki jih ima naš sin ker je otrok z PP in ker smo ga vpisali v redni in ne v razvojni vrtec in ker je takšen predpis pred postopkom za usmerjanje otrok.
Drugače pa z prvim sinom ki je bil prau tako nedonošen inje bil voden pri omenjeni zdarvnici v RA nismo rabli obiskat socialno delavko,zato nimam pojma zakaj so vas poslali k njej.Zakaj pa nisi vprašala Dr.Koražijeve zakaj te pošilja k njej?Kolikor mi je znano ni to v praksi da se vsak otrok ki je voden v RA pošilja tudi k socialni delavki.Upam da sem ti kako pomagala,če pa te še kaj zanima pa kar vprašaj.

LP Marina

< Sporočilo je popravil Marina 1 -- 4.8.2006 12:29:31 >

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Cepljenje.
пеперутка16

Kakšno je vaše mnenje o obveznem cepljenju otrok?

Za. (75%)

Proti. (12%)

Sem za svobodno izbiro. (12%)

Ne vem, ne morem se odločiti. (0%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!